tagze gde je, podle vás, nejlepe zalozit email?
Nestaci vsak odpovedet pouhym...na centru, seznamu, gmailu...svou odpoved musite patricne zduvodnit!!!
tak prosím...
Moderátor: Moderátoři Živě.cz
Davpe píše:seznam jen kopiruje veci od gmailu viz.
posláno.hdně štěstí a zalíbení s gmailem
S atlasem bych nesouhlasil, uvedl svůj giga mail sice jako poslední, ale jinak uvádí novinky celkem pravidelně !n/quote]
Davpe píše:ja o atlasu nerek jediny krivy slovo, jen ze ho moc neznam a nesleduju.akorat si vzpominam ze rikal ze cim vic bude uzivatel pouzivat jeho schranku tim vic mu bude pribyvat mista
no pokud se pripojujes pres pevnou linku (treba telecom) tak do prihlasovacich udaju zadavas prihlasovaci jmeno a heslo.no a ty si muzes zdarma sehnat na internetu.napr pro volny http://internet.volny.cz/volny-internet-zdarma/ a jako bonus dostanes emailovou schranku.podobne je to u tiscali,quick,...takovych uctu muzes mit neomezene a pripojovat se pres kterykoli z nichLTSmash píše:ICEBOSS píše:pokud mas pevny net, tak je nejlepsi si udelat vlastnivyhody z toho pramenici jsou myslim jasne
zajímavý, jak se to dá vlasnt udělat/quote]
musel by jsi vlastnit domenu smash.comLTSmash píše:>> Davpe
Já nevim to se mi nějak nezdá co říkáš. Já myslel že je to něco, že bych si vytvořil schránku třeba ve třeba tvaru L.T.Smash@smash.com.
Neomezeně účtů na freemailech si můžu založit tak jako tak!![]()
/quote]
Mobil-man píše:musel by jsi vlastnit domenu smash.com
LTSmash píše:... a pokud vim tak .tk se dá sehnat zadarmo. Zajímalo by mě dál co pak musí člověk udělat? Musí mít nějakej server nebo to jde i přes hosting ?e/quote]
LTSmash píše:To není zas takovej problém. Domény nejsou tak drahý a pokud vim tak .tk se dá sehnat zadarmo. Zajímalo by mě dál co pak musí člověk udělat? Musí mít nějakej server nebo to jde i přes hosting ? /quote]
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků