Zamykani temat

Diskuse na témata, která se netýkají výše uvedených témat

Moderátor: Moderátoři Živě.cz

Odeslat příspěvekod Eross 14. 7. 2005 13:49

tento threade je nato
aby ste sa urazali jak mali chlapci????....
ako ozaj nechapem...skuste si prejst par stranok a nic ine neriesite len svoje ega......
ten ma take pravo ten onake....preco ste mi zamkli a preco tomu nezamkli.....jak deti v skolke...este na seba zalujte rodicom....
zamyslite sa nad sebou...
ci tak to si vybijate stres sami medzi sebou?....ozaj nechapem...
ale ako keby som ani nepisal,to len tak ma napadlo na margot toho vsetkeho......
zamkol zamkol a zivot ide dalej.....
Tempus Maxcars - Kurz bezpecnej jazdy - Skola smyku -absolvovane :)
Eross
Pokročilý

Odeslat příspěvekod ICEBOSS 14. 7. 2005 14:02

to je rozumny nazor... souhlasim.

tenhle thread jsem bral jako verejnou diskusi o tematu zamyskani a snazil se neco vysvetlit.

nicmene s pristupem: poslu SZ modovi a ihned to rozmaznu tady+vynadam mu... jako fakt lol.

Za jednu "urazku" (pokud se to tak da vubec nazvat) jsem se tady omluvil.

Tohle tema se zamykat nebude. Necekejte vsak, ze sem jeste nejaky admin ci mod bude prispivat.
Intel rulez everywhere and everytime!
Nepiste mi na ICQ a mejl, reste sve problemy tady, na foru!
ICEBOSS
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod iva 15. 7. 2005 19:05

me jenom zarazi jedna vec
ti, kteri tady nejvic moderatory napadaji z komunistickych praktik, tak mam pocit, ze z komunismu nezazili zhola nic, anebo jim maximalne byli tri roky a nekde na dvorku v matersky skolce tahali za sebou drevenyho kacera :shock:
iva
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod cache 17. 7. 2005 01:09

Dalsi topic o podobnej teme vznikol tu (stoji za precitanie). Vyzera to tak, ze moderatori sa snazia vytlacit aktivne prispievajuchcich clenov z fora. Je mozne, ze pri takomto postupe sa im to splni. Ked sa zalozilo toto forum, tak som bol stastny, konecne sa bude moderovat, zabrani sa tomu, ze kazdy druhy topic je flame, pripadne nezmyselny (ako napriklad tento). Bude sa dat editovat, bude to forum moderne. Ale postupnym pridavanim moderatorov (casto z rad uzivatelov - tiez by som rad vedel ako sa niektory moderatori dostali k moderovaniu) sa to tu zacalo zhorsovat. Zacali sa pridavat pravidla, ktore si casto moderatori vylozia podla seba a vyzera to skoro ako preteky v zamykani topicov..
Pani moderatori a administratori (ktori sa len prizeraju), skutocne rozmyslajte, ci to prehnane zamykanie a mazanie prispevkov stoji za to, ze sem prestanu chodit ludia.

Zamykanie? Duplicitne, flame, ci urazlive ano. Ale zamknut "pretoze sa mi nepaci" - no kam to speje?
Mazanie? Nie, kazdy obcas troska sklzne z temy. Neznamena to ale, ze niekto dostal pravo to uplne vymazat. V tom pripade nejde o moderovanie (smerovanie, upozornovanie), ale o cenzuru.

Toto forum bolo skutocne skvele. Ale par mesiacov dozadu..
Můj bože, to je budoucnost! Mí rodiče, přátelé, má dívka.. Už je nikdy neuvidím.. JUPÍÍÍÍÍÍ! (Fry s1e1)
cache
Pokročilý

Odeslat příspěvekod borsuk 17. 7. 2005 01:09

Upravená část mého příspěvku původně napsaného do jiného threadu:
--------------------------------------------------------------
ba ne,adamek.jan je přímo posedlý a hladový někomu dokazovat že on na tomto fóru vládne pevnou rukou usurpátora a boha vševědoucího,popravdě rečeno jeho jméno v negativních rysech se zde začíná objevovat čím dál častěji,čím dál častěji i já začínám mít na něj vztek a jakousi formu alergie,ovšem nejen na něj ale na všechny bohy pány "moderátory" kteří se snaží udělat ze zde přítomných diskutujících stádečko poslušných ovcí.Ani za mák si neuvědomují fakt že tímto svým počínáním z valné části odrazují zde přítomné a nově příchozí návštěvníky,neuvědomují si že by to mělo být právě naopak,neuvědomují si že moderátor by měl řídit diskuse tak aby sice byla v mezích pravidel,nikoliv ovšem v rukou několika mocipánů,kteří zamykají co se jim zamane.Pánové moderátoři,vzpamatujte se než bude pozdě,ono to taky může skončit tak že návštěvnost tohoto fóra poklesne na minimum,potom budete diskutovat mezi sebou o nesmyslech alá "lze mít trvalý pobyt v hotelu" a zamykat se navzájem,vítězem bude ten nejposedlejší zámečník,no a pak to zde bude skutečný anarchismus Vážení!!
-------------------------------------------------------------
Naposledy upravil borsuk dne 18. 7. 2005 13:55, celkově upraveno 3
Chceš-li poznat charakter člověka, dej mu moc. A.L.
borsuk
Junior

Odeslat příspěvekod Marek Lutonský 17. 7. 2005 01:24

cache píše:Dalsi topic o podobnej teme vznikol tu (stoji za precitanie).

Pořád kolem dokola. Myslíte, že by zakladatele zamknutého fóra ubylo, kdyby moderátorovi napsal slušnou soukromou zprávu a zkusil mu vysvětlit, proč si myslí, že by fórum mělo zůstat odemknuté?

Ne, ješitný člověk se naštve, napíše moderátorovi naštvanou a ironickou zprávu, kde zamknuté fórum pomalu ani nevzpomene. A raději hned běží založit novou diskuzi o zamykání.

Co jste vyřešili? Vůbec nic. Pro další reakce si přečtěte celou tuto diskuzi.
Marek Lutonský
Hlavní administrátor

Odeslat příspěvekod cache 17. 7. 2005 01:40

Marek L.: Uz som ju neraz cital. A vzdy sa to opakuje. Vy vzdy poukazujete na to, ze ak niekomu moderator zamkne topic, tak ma kontaktovat moderatora a vysvetlovat mu, preco to nemal zamknut - nehnevajte sa ale co je to za system? Ja, ako uzivatel, mam snad prosit moderatora aby mi odomkol topic, ktory neporusil ziadne pravidlo a z vlastneho popudu (pretoze sa mu nepacilo) ho zamkol? V tom pripade by to ale znamenalo, ze Vam nezalezi na uzivateloch.
To ze sa kazdy nastve (a zalozi si topic s nazorom na moderatora) je ludska prirodzenost - Vy to vidite z pohladu administratora a nie z pohladu uzivatela. Kazdy uzivatel to chce vykricat hned svetu (to je uplne normalne) - "pozrite co mi spravili, mam topic, v ktorom sa nieco pytam, nic neporusujem a aj tak mi ho zamknu"..
Co sa vyriesilo? Praveze nic, pretoze sa to vobec neriesi. A to je ten kamen urazu. Vas to evidentne netrapi (na staznosti reagujete vzdy velmi podobne), co je len dalsi naznak ze Vam na uzivateloch nezalezi, staci ked sa predava reklama.. Podarene forum sa z toho stava..
Můj bože, to je budoucnost! Mí rodiče, přátelé, má dívka.. Už je nikdy neuvidím.. JUPÍÍÍÍÍÍ! (Fry s1e1)
cache
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Marek Lutonský 17. 7. 2005 08:33

Ne, opravdu nás to moc netrápí. Všimněte si, že v threadech o zamykání se neustále opakují stejná jména. Část z nich do fóra nikdy nic kloudného nenapsala, jejich zdejší existence je založena na tom, že se hádají o zamykání (neberte to osobně, všichni takoví nejsou). Desetkrát jim napíšeme, jak se v takovém případě chovat, oni desetkrát udělají to, co vůbec nic nevyřeší.

Nedá se nic dělat - nebudeme s tím nic dělat. Nelze nabízet službu, se kterou budou spokojeni naprosto všichni. Vždy bude někdo v opozici, důležité ale je, aby byla spokojená většina.
Marek Lutonský
Hlavní administrátor

Odeslat příspěvekod Emily(smazano) 17. 7. 2005 09:10

Tak toto je aspoň pořádně a velice dobře podaná forma vysvětlení. Skutečně je to tak. A myslím, že již není třeba se dále tímto tématem zabývat. Skutečně to nikam nevede a připadá mi to jako tlachání o ničem.
Milly
Emily(smazano)
Junior

Odeslat příspěvekod DigitalDooM 17. 7. 2005 09:21

Emily píše:Tak toto je aspoň pořádně a velice dobře podaná forma vysvětlení. Skutečně je to tak. A myslím, že již není třeba se dále tímto tématem zabývat. Skutečně to nikam nevede a připadá mi to jako tlachání o ničem. /quote]

mno jo ale to právě tihle uživatelé vyvolávající problémy chtějí ... :) musíme to snimi vydržet ...je naděje že dostanou rozum :) takže vydržme je :) bu´d se snima nebavme a nechme jim tento thread ale nedovolme jim zakládat další (nedovolme jim se rozmnožit :D ) ... prostě i tací jsou mezi námi :)
Šéfredaktor webmagazínu
//CPU:AMD X2 6000+ MB: GigaByte GF5900SLI - RAM:2x1024MB Geil 800Mhz CL4 - GK:ASUS GF8800GTX - HDD:2xWD250KS 1xWDRaptor74GB - ZDROJ: TT 750W - CRT Dell21"Trinitron
DigitalDooM
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Emily(smazano) 17. 7. 2005 09:26

Konečně se našel další člověk, který má všech 5 po hromadě
Milly
Emily(smazano)
Junior

Odeslat příspěvekod cache 17. 7. 2005 10:03

A videli ste vobec ten thread, ktory ktoremu sa to teraz aktualne zase vytiahlo? Ja vacisnou so zamykanim suhlasim, ale niekedy je skutocne zamknute nieco, co nemalo byt. Pozrite sa, co tentoraz adamek.jan zamkol. Nieje to ziaden provokacny, ani flame, ani offtopic thread, dokonca neporusil ziadne pravidla.. Pozreli ste si ho vobec? Ani adamek.jan nenapisal dovod preco ho zamkol.. V tomto konkretnom pripade suhlasim, ze sa to prehnalo. A vedenie to netrapi a neriesi to. Kazdy moze spravit kiks (ako podla mna v tomto pripade spravil adamek.jan). Ale to je tak tazke to odomknut a napisat "sorry, zamkol som to unahlene"? Lenze tychto kiksov sa tu v poslednej dobe stava vela a nic sa s nimi nerobi..
V klude si teraz o mne myslite, ze tu vyvolavam hadky, je mi to jedno, je to moj nazor a budem ho aj pisat. Kazdy ma pravo si mysliet co chce.
cache
Pokročilý

Odeslat příspěvekod adams 17. 7. 2005 11:15

Marek L. píše:Pořád kolem dokola. Myslíte, že by zakladatele zamknutého fóra ubylo, kdyby moderátorovi napsal slušnou soukromou zprávu a zkusil mu vysvětlit, proč si myslí, že by fórum mělo zůstat odemknuté?
-
adams
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Master74 17. 7. 2005 11:29

DigitalDooM píše:mno jo ale to právě tihle uživatelé vyvolávající problémy chtějí ... :) musíme to snimi vydržet ...je naděje že dostanou rozum :) takže vydržme je :) bu´d se snima nebavme a nechme jim tento thread ale nedovolme jim zakládat další (nedovolme jim se rozmnožit :D ) ... prostě i tací jsou mezi námi :)e/quote]

Tady se resi zamykani temat,tyhle reci si nech na "jak se vam libi toto forum".To ze si nekdo stezuje kvuli napr. zamknuti dredu,tak to neznamena ze nema rozum a ze se s nim ostatni nebudou bavit,tak to mozna delas ty,tak si ty svy radoby psychologicky poznamky nech a do "zamykani temat" pis o zamykani temat. :idea:
Směj se, svět se bude smát s tebou.Plač a budeš plakat sám.
Laugh and the world Laughs with you.Weep and you weep alone.
Useora, onsesangi neowa hamkke useul keosida.Ureora, neo honja ul keosida.
Master74
Junior

Odeslat příspěvekod adams 17. 7. 2005 11:42

cache píše: Ani adamek.jan nenapisal dovod preco ho zamkol..

Jo, to to taky. Apeluji na některé moderátory, když už to zamknete, laskavě alespoň uveďte rozumný důvod, ev. link na duplicitní thread.
-
adams
VIP uživatel

Předchozí stránkaDalší stránka