Dalsi topic o podobnej teme vznikol
tu (stoji za precitanie). Vyzera to tak, ze moderatori sa snazia vytlacit aktivne prispievajuchcich clenov z fora. Je mozne, ze pri takomto postupe sa im to splni. Ked sa zalozilo toto forum, tak som bol stastny, konecne sa bude moderovat, zabrani sa tomu, ze kazdy druhy topic je flame, pripadne nezmyselny (ako napriklad
tento). Bude sa dat editovat, bude to forum moderne. Ale postupnym pridavanim moderatorov (casto z rad uzivatelov - tiez by som rad vedel ako sa niektory moderatori dostali k moderovaniu) sa to tu zacalo zhorsovat. Zacali sa pridavat pravidla, ktore si casto moderatori vylozia podla seba a vyzera to skoro ako preteky v zamykani topicov..
Pani moderatori a administratori (ktori sa len prizeraju), skutocne rozmyslajte, ci to prehnane zamykanie a mazanie prispevkov stoji za to, ze sem prestanu chodit ludia.
Zamykanie? Duplicitne, flame, ci urazlive ano. Ale zamknut "pretoze sa mi nepaci" - no kam to speje?
Mazanie? Nie, kazdy obcas troska sklzne z temy. Neznamena to ale, ze niekto dostal pravo to uplne vymazat. V tom pripade nejde o moderovanie (smerovanie, upozornovanie), ale o cenzuru.
Toto forum bolo skutocne skvele. Ale par mesiacov dozadu..
Můj bože, to je budoucnost! Mí rodiče, přátelé, má dívka.. Už je nikdy neuvidím.. JUPÍÍÍÍÍÍ! (Fry s1e1)