Zvláštní SMSka! Nemůže to být nějaký podvod!

Diskuse na témata, která se netýkají výše uvedených témat

Moderátor: Moderátoři Živě.cz

Odeslat příspěvekod 500 27. 6. 2005 10:32

Pred chvilkou mi prisla smska v anglictine. Slysel jsem, ze jiz existuji nejake viry na mob. telefony a tak se ptam zda je to bezpecne a jak me to muze popripade ohrozit. (nemam blutucko). Nevenuji tomu nejak zvlastni pozornost jako virum na PC, ale doba jde dopredu a clovek dnes nikdy nevi co ho muze potkat.

Zneni SMSky:
Hello my darling. Im David. I hope not disturb your dreams. I like so much speak with you,you are very nice and very sweet girl, a big sweet kiss for you!

Cislo odesilatele:
+34639937940
...byl jsem namyšlenej frajer a myslel jsem si, že jsem sežral svět. Zapracoval jsem na sobě....JSEM BŮH.
500
Junior

Odeslat příspěvekod Wikan 27. 6. 2005 10:36

Zadnej vir to neni. Akorat to cislo je do Spanelska a podle toho se ti bude uctovat. Tam je to urcite nejaka specialni linka jako je u nas 906, takze ten kdo ji ma pronajatou z toho bude mit penize.
Wikan
Moderátor

Odeslat příspěvekod wouk 27. 6. 2005 10:41

hezky kozy..
wouk
Junior

Odeslat příspěvekod christian 27. 6. 2005 10:44

Ze by i SPAM po telefonu??
die('Hacking attempt');

Kdo se chce zapojit do alpha testu nové verze aplikace SuperFórum pro Android, napište mi soukromou zprávu.
christian
Junior

Odeslat příspěvekod 500 27. 6. 2005 10:46

christian píše:Ze by i SPAM po telefonu??

SPAM!!! To me napadlo ze vseho nejdrive.
...byl jsem namyšlenej frajer a myslel jsem si, že jsem sežral svět. Zapracoval jsem na sobě....JSEM BŮH.
500
Junior

Odeslat příspěvekod christian 27. 6. 2005 10:48

Akorat to musi bejt husty, protoze odesilatel za to musi zaplatit coz mi nejak nehraje s myslenkou SPAMu..
die('Hacking attempt');

Kdo se chce zapojit do alpha testu nové verze aplikace SuperFórum pro Android, napište mi soukromou zprávu.
christian
Junior

Odeslat příspěvekod Howard 27. 6. 2005 11:06

presun na smetiste
Have you tried to turn it off and on again?
Windows je ... nikoliv Windows jsou (Windows is ...)
Howard
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod 500 27. 6. 2005 13:26

Howard píše:presun na smetiste

No budiz. Ty ses tady sef :roll:
500
Junior

Odeslat příspěvekod Mobil-man 27. 6. 2005 14:04

500 píše:Slysel jsem, ze jiz existuji nejake viry na mob. telefony a tak se ptam zda je to bezpecne a jak me to muze popripade ohrozit. (nemam blutucko). Nevenuji tomu nejak zvlastni pozornost jako virum na PC, ale doba jde dopredu a clovek dnes nikdy nevi co ho muze potkat.
Viry jsou jen pro smartphony (spise Symbian OS) a poslat SMSkou se nedaji. Vetsinou se stahnou s nejakou warez aplikaci a pak se siri pres BT.
Mobil-man
Pokročilý

Odeslat příspěvekod cache 27. 6. 2005 15:45

christian píše:Akorat to musi bejt husty, protoze odesilatel za to musi zaplatit coz mi nejak nehraje s myslenkou SPAMu..

Ale kde, ak si u nejakej spolocnosti predplatis miliony sms, tak su za "babku", pripadne kartelova vymena (napr. banery).. Podobne to robi napriklad aj ICQ (aj ked k nam sa bohuzial posielat neda :().
Můj bože, to je budoucnost! Mí rodiče, přátelé, má dívka.. Už je nikdy neuvidím.. JUPÍÍÍÍÍÍ! (Fry s1e1)
cache
Pokročilý

Odeslat příspěvekod christian 27. 6. 2005 18:06

Me docela zajima, kde mu prisli na to telefonni cislo...
die('Hacking attempt');

christian
Junior

Odeslat příspěvekod Veolw 27. 6. 2005 22:50

A jsi fakt very nice a very sweet girl ? Pokud ne tak to je asi omyl :mrgreen:
Člověk, který nic neví, nevidí problém, člověk, který hodně zná, vidí moře problémů.
<-- Leonardo Da Vinci -->
Veolw
Junior

Odeslat příspěvekod IcemanCZ 28. 6. 2005 00:13

Zadny vir jako sms neexstije a neni to mozne
christian je mnoho zpusobu :)
ja jsem se kolirkat take divil kdo se me dovolal a kde vzal moje cislo jsem nikdy nezjistil :)
Thomas Alva Edison je chlap kvůli kterému musíme dělat na tři směny.
IcemanCZ
Junior

Odeslat příspěvekod Eross 28. 6. 2005 00:16

No 2krat by som nehovoril....mne kamos poslal MMS otvoril som ju a telefon jak pribity,ani sa nepohol pomohlo iba vybrat baterku a potom siel ok...N6230
Tempus Maxcars - Kurz bezpecnej jazdy - Skola smyku -absolvovane :)
Eross
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Lemur 28. 6. 2005 00:56

SPAM pres SMS nas nemine - jednou jsem neprozetelne pujcil telefon bratrovi (jako obvykle nemel kredit), aby mohl odeslat SMS do nejake souteze. Stejne vyhral stasrou backoru, a mne priislo nekolik rejklamnich SMS. Kdo vi, kdo a co s temi cisly pak provadi ... A zachvili bude bezny antivir a firewall do mobilu a telefony budou mit tlacitko reset :-)
Lemur
VIP uživatel

Další stránka