Platíte za programy?

Diskuse na témata, která se netýkají výše uvedených témat

Moderátor: Moderátoři Živě.cz

Odeslat příspěvekod AndrewJ 2. 7. 2005 13:26

Platíte za programy? Nebo používáte nelegální soft? Nebo open source? Proč? Já osobně jedu jen na opensource řešení + OEM widle... ale chystám se na linux.. nějaké základy už mám a k novému počítači si už win kupovat nebudu... To radši podpořím svýma penězma linux, který mi vyhovuje víc... (i když má taky ještě hodně věcí zlepšovat)
AndrewJ
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Eross 2. 7. 2005 13:33

AndrewJ
poviem ti a zajtra tu mam CIA :-)
ale nie v podstate vsetko origos,az na 1-2 vynimky co platit cez net urcite nebudem :)
keby sa to dalo zaplatit osobne alebo inak a viem ze tu firmu mozem hocikedy navstivit,tak by som zaplatil....
Tempus Maxcars - Kurz bezpecnej jazdy - Skola smyku -absolvovane :)
Eross
Pokročilý

Odeslat příspěvekod P1 2. 7. 2005 14:04

OEM windows a jinak se snažím najít free řešení - celkem to jde.
Nikdy se nepouštěj do řeči s neznámými lidmi.
P1
Junior

Odeslat příspěvekod michal_vyskocil 2. 7. 2005 15:37

Ja používám Linux (Gentoo), ale právě postupným přechodem na něj, jsem začal objevovat svět OSS softwaru.
Poznatek z diskuze: "Pro některé je unix házení perel sviním"
michal_vyskocil
Junior

Odeslat příspěvekod mbing 2. 7. 2005 19:53

Když mě software opravdu zaujme, tak si ho koupím.
Nemám problémy s alkoholem, mám problémy bez něj.
mbing
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod iwigirl 2. 7. 2005 19:55

Origos mam jen Windowsy, a to jen proto, ze tu byly predinstalovany:-)
Pokud to cte nekdo z Uradu pro odhalovani kriminality na internetu - delam si legraci!!
iwigirl
VIP uživatelka

Odeslat příspěvekod BO$$ 2. 7. 2005 21:56

no jasan ze platim, inak by mi odpojili HBO. okrem toho mam aj piratsku kartu MEDIAGUARD na sat-tv takze vela programov mam uplne zadara :D
BO$$
Junior

Odeslat příspěvekod adamek.jan 2. 7. 2005 22:01

BO$$: Software sefe ;-)
adamek.jan
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod michal_vyskocil 2. 7. 2005 22:53

Seš king! :mrgreen:
Poznatek z diskuze: "Pro některé je unix házení perel sviním"
michal_vyskocil
Junior

Odeslat příspěvekod suk 7. 7. 2005 09:57

Videl sem dobre? Kupovat si soft? HAHAHA:-D...
suk
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Mobil-man 7. 7. 2005 10:25

vsechen software mam legalne: wokna,office,photoshop,hry....

Jsem student, tak si rikam, kde bych na to asi vzal ? A nejak se ucit na PC musim, takze kupovat legalni software je pekna ********.
Mobil-man
Pokročilý

Odeslat příspěvekod suk 7. 7. 2005 10:49

Mobil-Man:jj presne takhle! a kupovat si program za 100 tisic jen proto abych vyskousel co to umi? %-):-D
suk
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod AndrewJ 7. 7. 2005 12:09

Vy jste všichni zloději :mrgreen: většina programů má free alternativy, a hry snad k výuce nepotřebuješ :mrgreen: mobil-mane :mrgreen:
AndrewJ
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod mbing 7. 7. 2005 12:13

2 AndrewJ : Nejsi z úřadu?
Nemám problémy s alkoholem, mám problémy bez něj.
mbing
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Mobil-man 7. 7. 2005 13:03

AndrewJ píše:Vy jste všichni zloději :mrgreen: většina programů má free alternativy, a hry snad k výuce nepotřebuješ :mrgreen: mobil-mane :mrgreen:r/quote]
Co vsichni koukate jen na me?! Nejsem snad sam...nebo jo?
Jde o to, ze vyrobci/programatori softwaru maji blby to, ze se necha kopirovat! A jedina vec, ktera muze snizit miru piratstvi je snizeni cen. Kdyby blby Wokna XP pro (treba OEM) staly kolem <1500Kc, tak bych si je taky koupil. To samy je s nejakym balikem MS office (ja vim jsou alternativy) ale kdyz treba ve skole delame temer VSECHNO na komercnich produktech, tak proc si doma zvykat na jiny (u me by treba nebyl problem, ale myslim to vseobecne).
To samy je Photoshop, na zakladce berem uplny zaklady prace s PS, to co se nauci i BFU po tydnu.
Tady mam zase takovou perlicku: Jedna spoluzacka, ktera chodi do stejne tridy jako ja si koupila o vanocich PC. Nejsou nijak bohaty (spis naopak), ale kupuje si legalni software a hry! Nedavno mi rikala, ze ma novy SIMSy, tak jsem se ji ptal, proc za to dava tolik penez, kdyz by to mohla mit temer zadarmo?
Ona mi rekla, ze pry neumi crackovat ( :shock: ) a nechce si nejak zmrsit komp (totalni BFU).
Mobil-man
Pokročilý

Další stránka