od AstorLights 12. 8. 2005 09:39
Mně kdysi dáávno hryznul pes do ksichtu a prokousl mi ret, svině jedna. A to potom co jsem prošel brankou ke kamarádovi který mi řek "neboj on tě nekousne". Kdyby mi to ten debil neřek, tak sem se měl šanci aspoň připravit ale já tam kráčel středem úplně nepřipravenej a pes mi NARÁZ skočil přímo po krku, velký vlčák jak tele, no naštěstí to odnesl jen ten ret.
Takže moje rada zní - Nepodléhejte panice ! Když už vidíte jak na vás skáče, tak uhnout a kopnout. Když už se vás drží za ruku tak je to horší, větší psi většinou škubají že to zahýbá i dospělým, tak se to snažit ustát a hlavně NEPANIKAŘIT.
Bolí to ale naštěstí i my máme v těle obranné mechanismy, adrenalin se vžene do žil, zrychlí se tep i reakce, bolest je potlačena, a nastává důležitý moment:
Rozlítit se. ***** se na toho zkur*** psa že se vám zahryznul do ruky. Zařvat na něj z plných plic "Co, ty SVINĚ do mě budeš HRYZAT ?!?!" A pak toho psa ROZERVAT NA CIMPRCAMPR VŠÍM CO VÁM PŘIJDE POD RUKU. ROZŠLAPAT MU STŘEVA HLAVU URVAT OCAS ROZMAŠÍROVAT NA SRAČKU TO HOVADO a nakonec SI ZAŘVAT NA TU CHLUPATOU KRVAVOU MRTVOLU Z PLNÝCH PLIC "KURRRRRRRVAAAAAAAA !!!!"
Uf.
Garantuju vám že pak si to psi poví mezi sebou a už vás nikdy žádný nenapadne. Dobré je uříznout mu ucho a nosit ho pak na opasku jako trofej.
Naposledy upravil
AstorLights dne 12. 8. 2005 11:50, celkově upraveno 2
Behold, AstorLights had spoken !