Ako sa ubranit ak zautoci pes

Diskuse na témata, která se netýkají výše uvedených témat

Moderátor: Moderátoři Živě.cz

Odeslat příspěvekod IgorK 11. 7. 2005 09:27

poznal som psa, ktory pribehol, rafol a zduchol. sused tiez raz isiel kamsi na nastevu, ani sa nenazdal a uz mi chybalo kus riti a psa uz nebolo. 3 mesiace si potom nemohol sadnut. tiez ma ta mala kur^a uhryzla skor, ako som vobec stacil zareagovat. no bran sa takemuto psovi! :)
I own all your code - pay me all your money!
IgorK
Junior

Odeslat příspěvekod JardaL 12. 8. 2005 08:12

A jak by se měl bránit cyklista? Párkrát jsem měl nahnáno.
Moje teorie je rychle s kola dolů a pak kolo mezi mě a psa a hlavně neupadnout...
JardaL
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Patrix 12. 8. 2005 08:17

dat mu tafku do cumaku - utece :twisted:
Patrix
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Welli 12. 8. 2005 09:22

jednou vlčák otevřenou brankou vběhnul až k nám před barák. máme takovýho vořecha no a ten vlčák na něj naskočil a hned mu šel po krku. ale já měl na nohách kanady... :D vlčák odkulhal hodně rychle :D dostal kopačku na žebra
Welli
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod AstorLights 12. 8. 2005 09:39

Mně kdysi dáávno hryznul pes do ksichtu a prokousl mi ret, svině jedna. A to potom co jsem prošel brankou ke kamarádovi který mi řek "neboj on tě nekousne". Kdyby mi to ten debil neřek, tak sem se měl šanci aspoň připravit ale já tam kráčel středem úplně nepřipravenej a pes mi NARÁZ skočil přímo po krku, velký vlčák jak tele, no naštěstí to odnesl jen ten ret.

Takže moje rada zní - Nepodléhejte panice ! Když už vidíte jak na vás skáče, tak uhnout a kopnout. Když už se vás drží za ruku tak je to horší, větší psi většinou škubají že to zahýbá i dospělým, tak se to snažit ustát a hlavně NEPANIKAŘIT.

Bolí to ale naštěstí i my máme v těle obranné mechanismy, adrenalin se vžene do žil, zrychlí se tep i reakce, bolest je potlačena, a nastává důležitý moment:

Rozlítit se. ***** se na toho zkur*** psa že se vám zahryznul do ruky. Zařvat na něj z plných plic "Co, ty SVINĚ do mě budeš HRYZAT ?!?!" A pak toho psa ROZERVAT NA CIMPRCAMPR VŠÍM CO VÁM PŘIJDE POD RUKU. ROZŠLAPAT MU STŘEVA HLAVU URVAT OCAS ROZMAŠÍROVAT NA SRAČKU TO HOVADO a nakonec SI ZAŘVAT NA TU CHLUPATOU KRVAVOU MRTVOLU Z PLNÝCH PLIC "KURRRRRRRVAAAAAAAA !!!!"

Uf.

Garantuju vám že pak si to psi poví mezi sebou a už vás nikdy žádný nenapadne. Dobré je uříznout mu ucho a nosit ho pak na opasku jako trofej.
Naposledy upravil AstorLights dne 12. 8. 2005 11:50, celkově upraveno 2
Behold, AstorLights had spoken !
AstorLights
Junior

Odeslat příspěvekod Patrix 12. 8. 2005 10:10

Welli píše:jednou vlčák otevřenou brankou vběhnul až k nám před barák. máme takovýho vořecha no a ten vlčák na něj naskočil a hned mu šel po krku. ale já měl na nohách kanady... :D vlčák odkulhal hodně rychle :D dostal kopačku na žebrao/quote]

rofl :D
Patrix
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Darkling(smazano) 12. 8. 2005 18:19

hmm ja som sa volakedy so swojim dobermanom mlatil uplne bezne...raz mi ovsem prekusol obocie ze som si tam mohol rovno dat piercing...teraz tam mam fajnovu jazvu a piercing na druhej strane...este ze bol ockovany...ovsem neskopal som ale pochvalil...on to bol totiz povahou pudel vdaka nevhodnej vychove a kedze som xel z neho zabijaka tak som sa snazil no...ale nevyslo :-(
Teraz ma vsetci zdbte :-)
Novus Ordo Seclorum
Darkling(smazano)
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod AndrewJ 12. 8. 2005 19:14

Darkling: no to tě teda zdrbeme... nesnáším lidi, co si dělají ze psů zabíjecí stroje..
AndrewJ
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Darkling(smazano) 12. 8. 2005 19:43

AndrewJ: On bohuzial zabijaci stroj nebol...bol to len taky pokus sakra ked uz mam velkeho psa tak nech sa vie aj sam ubranit aspon jazvecikovi ale to on ne...proste srackar :-)
btw tobra fotka...lister nemylim li se :-)
Novus Ordo Seclorum
Darkling(smazano)
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod AndrewJ 13. 8. 2005 01:23

Darkling: aha... no co už...

jj, je to lister
AndrewJ
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod zero0x 16. 8. 2005 12:45

mne sa to castejsie stane a robim to tak ze nedam najavo strach zatvarim sa ze ho idem prebodnut a zrazu silno tliesknem, vtedy zdrhne a uz sa nevrati... hehe
zero0x
Junior

Odeslat příspěvekod zero0x 16. 8. 2005 12:47

a keby ho to nezastrasilo tak ho kopni s celej sily
zero0x
Junior

Odeslat příspěvekod fanks(smazano) 17. 8. 2005 15:36

este ma nieco napadlo co funguje, ak to sem uz niekto nenapisal tak dat poriadnu bombu priamo do nosa z predu, to ak druhu ruku uz hryzie, alebo potom mat rychlejsiu ruku ako on, pretroze ak vam ju skor stihne schmatnut mate smolu....
A je to najucinnejsia zbran pretoze psy maju najcitlivejsi nufak
...a to by blo asi tak všetko. Ak máš s touto odpoveďou nejaký problém tak ŽKM ;)
fanks(smazano)
Junior

Odeslat příspěvekod AndrewJ 17. 8. 2005 15:39

Slzák taky není od věci... včera napadl nějaký pes kámoše.. teda jen se mu zahrizl do nohavice, ale slzák to vyřešil :)
AndrewJ
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod mickaelb 17. 8. 2005 23:36

Ono od veci by urcite nebyl ani paintballovy automat...ale kdo se s tim ma tahat lol
mickaelb
Junior

Předchozí stránka