mno, ja vam poviem moje skusenosti s gumi-dzusmi

))
vzhladom na to, ze vobec nepijem alkohol (tym myslim ozaj vobec, nikdy), nefajcim a nehovoriac o drogach a ocuvam total fest tutty-brutty instant massive killer TECHNO hardcore masaker hudbu a chodim na techno party tak casto, ako sa len, tak si myslim, ze mam dost dobre skusenosti s energy drinkami. ked je party, tak mavam 3 alebo 4 plechovky za vecer.
chcem este podotknut jedno, ze na kazdeho funguju inak !!! je to individualne.
takze red bull ma takmer presne to iste co American Bull, lenze american bull je ovela lacnejsi - maksia plechovka, nalepka je nekvalitna a nema reklamu. plus je red bull ovela tazsi na zaludok. takze red bull u mna skoncil.
ked porovname Semtex a Semtex forte, tak semtex je sracka a semtex forte je jeden z naj.
erektus je sracka, tak isto ako kamikaze. vela ludi mi hovorilo, ze kamikaze je bomba. ked bola party, dal som si dva a dostal som totaaaalny utlm. skoro som na party zaspal. chcel som dal kamikaze este jednu sancu, ale ked sa to iste stalo znova skoncil som s tym.
nedavno mi kamoss povedal, ze kamikaze zakazali, lebo to obsahovalo latku, ktora sa dava konom, aby rychlejsie rastli a ze to u cloveka moze sposobyt impotenciu. ked som vcera kamikaze zbadal v obchode, tak som mu volal, a on, ze na 100% to bolo zakazane, ze to cital na teletexte, takze neviem, motno, ze sa viedol nejaky sudny spor a kamikaze to vyhralo, mozno.
a potom este aj Shark je velmi dobry, ale trocha moc sladky. obsahuje dokonca aj guaranu (co ma iba kamikaze).
treba si pozerat aj zlozenie, taurinu a aj kofeinu obsahuju skoro vsetky gumi-dzusy rovnako. (semtex napr nema taurin, red bull je drahy, kamikaze neverim - mozno na inych ucinkuje, ale na mna asi nie, erektus rovnako ako isostar su vitaminove napoje.)
zaver: american bull, semtex forte a shark
Keby aspon 1 z 1 000 slnk malo planetu, keby aspon 1 z 1 000 planet ma zivot a keby aspon 1 z 1 000 zivotov bol zivot inteligentny, tak su vo vesmire miliony inteligentnych zivotov !!!