Super energy drink za doboru cenu

Diskuse na témata, která se netýkají výše uvedených témat

Moderátor: Moderátoři Živě.cz

Odeslat příspěvekod miraleo 15. 7. 2005 12:59

Ahoj objevil jsem pred nejakou dobou dobrej energy drink u Lidla
nejdriv jsem k nemu mel neduveru ale pak si jeden koupil a co nezjstuju,chut me silne pripominala red bull
Schvalne jsem si koupi i Reda a porovnaval....LIdi je to uplne ot stejne jak chuti tak i slozenim jen plechovka je jina ...u Lidla stoji 17.90 plechovka..za 1reb bull sezenete dva lidlovske energy...vyrabi to nemecko ..k te chuti ...ten lidlovskej je mallinko kyselejsi se me zda ale .....proste tip na usetreni ..:-) od ted po red bullu ani nepachu:-)
miraleo
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod slim-tim 15. 7. 2005 13:23

nejhustsi je SHOCK. stoji kolem 2 pjetek 0,5l. a je to driak jako hovado. co se tyce taurinu a kofeinu tak na 100ml je tam stejne jak v redbullu. dej si tak 4 a budes vypadat jak smazka z narodky.... fakt to nakopava hehe...
slim-tim
Junior

Odeslat příspěvekod miraleo 15. 7. 2005 13:32

jo v tom lidlovskym je to taky stejny jak v reb bullu ...schock jsem nikde nevidel...ja dal 4plechovky jednou na disce ale jak pises ...totalni smazak:-) klepaly se me nohy a ruce a nemohl jsem normalne sedet :-))
miraleo
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod miraleo 15. 7. 2005 13:32

jezis ja jsem prehlidl to je 0.5:-))) tak to by me zabilo:-)
miraleo
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod miraleo 15. 7. 2005 13:53

kde se to da koupit?
miraleo
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Wikan 15. 7. 2005 14:20

Chlapi dejte si nekdy za vecer 7 semtexu s tequilou a pak teprv uvidite :-D
Wikan
Moderátor

Odeslat příspěvekod miraleo 15. 7. 2005 15:11

no je mi jasne jak to pak dopada:-)
ale velice dobre piti je sampus +semtex...to je taky "bomba" do hlavy:-)
miraleo
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Master74 15. 7. 2005 15:18

Mne chutna Kamikaze s vodkou :)
Směj se, svět se bude smát s tebou.Plač a budeš plakat sám.
Laugh and the world Laughs with you.Weep and you weep alone.
Useora, onsesangi neowa hamkke useul keosida.Ureora, neo honja ul keosida.
Master74
Junior

Odeslat příspěvekod ewing 15. 7. 2005 15:32

Wikan píše:Chlapi dejte si nekdy za vecer 7 semtexu s tequilou a pak teprv uvidite :-D

aby si sa raz neprebral niekde na JIP-ce ci ako to volate ;)
"Imagination is more important than knowledge."
Albert Einstein
ewing
Junior

Odeslat příspěvekod cache 15. 7. 2005 15:32

aj tak je najlepsi energy drink pivo ;) ani neviete ake je to super cvicenie behat po 12 pollitroch na haj..l :)
Můj bože, to je budoucnost! Mí rodiče, přátelé, má dívka.. Už je nikdy neuvidím.. JUPÍÍÍÍÍÍ! (Fry s1e1)
cache
Pokročilý

Odeslat příspěvekod slim-tim 15. 7. 2005 17:17

to miraleo:
normalne v samosce, nebo na benzince. ja daval akorat dva vecer u telky a pak taky hroznej tres a nespavost)
.
a samozdrejmne nejslepsi je to podporit este panackem, nebo necim balenym...hehe
slim-tim
Junior

Odeslat příspěvekod Heady 15. 7. 2005 17:38

mno, ja vam poviem moje skusenosti s gumi-dzusmi :)))

vzhladom na to, ze vobec nepijem alkohol (tym myslim ozaj vobec, nikdy), nefajcim a nehovoriac o drogach a ocuvam total fest tutty-brutty instant massive killer TECHNO hardcore masaker hudbu a chodim na techno party tak casto, ako sa len, tak si myslim, ze mam dost dobre skusenosti s energy drinkami. ked je party, tak mavam 3 alebo 4 plechovky za vecer.
chcem este podotknut jedno, ze na kazdeho funguju inak !!! je to individualne.
takze red bull ma takmer presne to iste co American Bull, lenze american bull je ovela lacnejsi - maksia plechovka, nalepka je nekvalitna a nema reklamu. plus je red bull ovela tazsi na zaludok. takze red bull u mna skoncil.
ked porovname Semtex a Semtex forte, tak semtex je sracka a semtex forte je jeden z naj.
erektus je sracka, tak isto ako kamikaze. vela ludi mi hovorilo, ze kamikaze je bomba. ked bola party, dal som si dva a dostal som totaaaalny utlm. skoro som na party zaspal. chcel som dal kamikaze este jednu sancu, ale ked sa to iste stalo znova skoncil som s tym.
nedavno mi kamoss povedal, ze kamikaze zakazali, lebo to obsahovalo latku, ktora sa dava konom, aby rychlejsie rastli a ze to u cloveka moze sposobyt impotenciu. ked som vcera kamikaze zbadal v obchode, tak som mu volal, a on, ze na 100% to bolo zakazane, ze to cital na teletexte, takze neviem, motno, ze sa viedol nejaky sudny spor a kamikaze to vyhralo, mozno.
a potom este aj Shark je velmi dobry, ale trocha moc sladky. obsahuje dokonca aj guaranu (co ma iba kamikaze).

treba si pozerat aj zlozenie, taurinu a aj kofeinu obsahuju skoro vsetky gumi-dzusy rovnako. (semtex napr nema taurin, red bull je drahy, kamikaze neverim - mozno na inych ucinkuje, ale na mna asi nie, erektus rovnako ako isostar su vitaminove napoje.)

zaver: american bull, semtex forte a shark
Keby aspon 1 z 1 000 slnk malo planetu, keby aspon 1 z 1 000 planet ma zivot a keby aspon 1 z 1 000 zivotov bol zivot inteligentny, tak su vo vesmire miliony inteligentnych zivotov !!!
Heady
Junior

Odeslat příspěvekod a 15. 7. 2005 17:51

Heady píše:zaver: american bull, semtex forte a shark

a co je z toho najlacnejsie?

Heady, mas skusenost s tym slavnym speed8?
a
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod versicht 15. 7. 2005 21:46

Jo tenhle je dobrej, v mé náročné:) práci si ho dávám často. Jen nedoporučuji užívat často, když byl v práci průser a každej jel na 250% a víc, tak jsem dával tak 6 plechovek deně a prokládal to kávou (asi tak 10 - 12 šálků na den - na ex a studených - fakt nebyl čas si to vychutnat:) , ale čtvrtej den jsem se na tu plechovku nemohl ani podívat, můj žaludek mi tal jasně najevo že s tímhle končí:) Když jsem to pak říkal své doktorce, tak mi řekla - cituji:"Jděte do *****, sebevrahy neléčím" a to jsem jí ani neřekl že ty prášky na srdce co mi napsala před půl rokem nějak nemám čas brát :mrgreen:
Don't Ask Me, Try Google.com
versicht
Junior

Odeslat příspěvekod ewing 16. 7. 2005 00:55

kamosko tak toto je riadna supa. ak by si mal chore srdce (asi aj mas ked beries lieky) tak sa cudujem, ze si nedostal taky maly infarktik.

btw kde robis, v uholnej bani 16 hodinovky?
"Imagination is more important than knowledge."
Albert Einstein
ewing
Junior

Další stránka