Videli jste 16. dil serialu 24 hodin ze 17.7.2005?

Diskuse na témata, která se netýkají výše uvedených témat

Moderátor: Moderátoři Živě.cz

Odeslat příspěvekod Kuba... 21. 7. 2005 15:08

Zdravím všechny, mám fakt velkej problém moje video vypovědělo provozuschopnost a přestalo nahrávat právě před nedělním dílem 24 hodin (16 díl z 17.7.2005) nemáte ho prosím někdo nahranej na jakémkoliv médiu???? jestli ano ozvěte se mi prosm na mail jvrtik@seznam.cz strašně nerad bych o ten díl přišel :? :?

Díky všem
Kuba

// adamek.jan - editoval jsem nazev threadu
Kuba...
Junior

Odeslat příspěvekod hotspot 21. 7. 2005 17:19

No ty to máš ještě dobrý, já sháním poslední tři nebo snad dokonce čtyři díly :(
"It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt." - Mark Twain
hotspot
Junior

Odeslat příspěvekod Kuba... 23. 7. 2005 19:20

Vážně nikdo nemáte nahráno??? :( :( :(
Kuba...
Junior

Odeslat příspěvekod Petr_Novak 23. 7. 2005 20:12

Si to stáhněte na netu. Sice v AJ, ale máte to :)
Petr_Novak
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Kuba... 23. 7. 2005 20:14

to sice jo ale nebudu mít titulky a zas tolik tomu rozumnět nebudu... :(
Kuba...
Junior

Odeslat příspěvekod Samuel Gordon 24. 7. 2005 09:51

Ja jsem ten dil taky nevidel.... :-( Ale mne by stacilo, kdyby se nasla nejaka dobra duse a ve zkratce tady vylicila dej. Najde se snad nekdo takovy? :-)
MacBook 13" Late 2008 :: Core 2 Duo 2GHz :: 4GB 1067MHz DDR3 :: nVidia GeForce 9400M 256MB :: Intel 320 120GB SSD :: WD Black 320GB HDD :: Mac OS X 10.7 Lion
Samuel Gordon
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod hotspot 26. 7. 2005 12:47

Samuel Gordon píše:Ja jsem ten dil taky nevidel.... :-( Ale mne by stacilo, kdyby se nasla nejaka dobra duse a ve zkratce tady vylicila dej. Najde se snad nekdo takovy? :-)

http://www.24.aktualne.cz máš tam popis všech odvysílanejch epizod + jednu příští, a na twentyfouronline.com máš dokonce popis úplně všech ze všech čtyř sérií...
"It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt." - Mark Twain
hotspot
Junior