webhosting banan.cz

Diskuse na témata, která se netýkají výše uvedených témat

Moderátor: Moderátoři Živě.cz

Odeslat příspěvekod Stibi 5. 9. 2005 18:47

Ahojte lidičky ..chystám se dát školní web v redakčním systému mambo na hosting od banan.cz ..máte s ním někdo zkušenosti ?? Mě se zamlouvá hodně ale trochu mě děsí ten blog jednoho maníka...

http://antibanan.bloguje.cz/
Konec jihoamerickým telenovelám !!!
Stibi
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod quichote2000 5. 9. 2005 22:10

na to se vubec nekoukej, vsechno je to stejny, vzdycky je nekdo nespokojeny. ja mam treba plac. hoting u pipni a nikdy nebyl ani ten nejmensi problem, pritom nektery lidi nadavaj jak divy.
Nejlepší OS = MAC OS X TIGER
quichote2000
Junior

Odeslat příspěvekod Prober 25. 8. 2006 13:46

No, já mám taky zážitek. Po té, co jsem se dostával do sporů s p.Kalužou na jeho osobním blogu, tak mi začaly vypadávat stránky. Došlo to tak daleko, že mi dne 25.7.2006 bloknul na 4 dny komplet doménu. KOntaktoval jsem podporu na ICQ, mejlem, telefonem. Nikde nikdo, i když byli banáni na ICQ online. Těžká ignorace.

Pátý den se s nima pokusila komunikovat moje přítelkyně, a najednou odpověď okomžitě. Prý porušení podmínek hostingu bod 5.7, což je:

Objednatel dále nesmí na server poskytovatele umístovat informace, které poškozují dobré
jméno ci oprávnené zájmy poskytovatele a dále na své webové stránky umistovat
hypertextové odkazy na obsah, který poškozují dobré jméno ci oprávnené zájmy
poskytovatele.

Když jsem se tedy zeptal, co má osobní blog jednoho ze spolumajitelů společného s placeným hostingem mé domény, tak zase ticho.

Nakonec jsem se pátý den *****, a změnil webhosting. Hezky to lze vidět tady:

http://www.mralert.com/stats/8093/

Do 29.7 jsem byl u banánu... Na závěr bych rád ještě uvedl, že hosting na banánu je opravdu dobrý, ovšem celé to kazí chování pana Klaužy, pro kterého není problémem urážet svého zákazníka. Nevím jak je na tom p.Kaděra, vždy byl solidní, ale i ten v poslední době nereaguje.

Než hosting u banánu, tak běžte lidi raději jinam... kdese umí chovat ke svým zákaznákům aspoň trochu s úctou.
AMD Athlon 3000+ | MSI KT600 | 2x512 MB DDR400 | Powercolor Radeon 9600 Pro | 2x WD S-ATA 80GB, 2xSeagate Barracuda 80GB, 3x Samsung 160GB
Prober
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Stibi 25. 8. 2006 14:07

Hoj ...s banánem už jsem skončil, školní web tam nakonec skončil a ještě tam i je, ale to už neřeším, zatím problémy nejsou tak to tak nechám.
Btw, tvůj nick znám z Kalužova blogu, tam se člověk vždycky pobaví :D
Konec jihoamerickým telenovelám !!!
Stibi
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Prober 1. 10. 2006 10:43

No, pobaví. Jak se to vezme. On je to mentální chudák, ale člověka hodně vytočí ta ignorace na placeném hostingu. Tohle opravdu solidní firma nedělá... Dívím se Kaděrovi, že šel do firmy s Kalužou, vždyť banan.cz poškozuje hlavně chování Radovana.
AMD Athlon 3000+ | MSI KT600 | 2x512 MB DDR400 | Powercolor Radeon 9600 Pro | 2x WD S-ATA 80GB, 2xSeagate Barracuda 80GB, 3x Samsung 160GB
Prober
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Radovan Kaluža 26. 12. 2006 22:46

Všichni co se křivě říkají o banánu jsou jen tupé hovada a závistivci co nikdy nic nedokázali.....
Radovan Kaluža
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Pade 26. 12. 2006 22:50

:D tak sorry, ale priznejte si chybu, ne? ved tu mame dokazy proti vam, tak se nejak obhajte... jako nic proti Vám a banánu, ale kazdy robi chyby... neurazte sa prosím...
Pade
Junior

Odeslat příspěvekod Anonymous 27. 12. 2006 00:09

[quote="Radovan Kaluža";Všichni co se křivě říkají o banánu jsou jen tupé hovada a závistivci co nikdy nic nedokázali.....
Anonymous

Odeslat příspěvekod paryna 14. 1. 2007 21:34

já jsem s banan.cz celkem spokojená sice sem tam má nějaký výpadek, ale za tu cenu mi web jede slušně, vlastně skoro furt. Nevím co všichni máte s tou technickou podporou, já když potřebovala pomoct tak mi stačil napsat email a ani ne 15 minut na to mi přišla odpověd od p. Baníka, který mi ochotně a slušně pomohl. Jediný problém je asi že většina lidí moc rychle přetěžuje databázi, trochu zpomalte a budete taky spokojení. :wink:
paryna
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod USER47 14. 1. 2007 22:08

Kaluža je naprostej magor. Připomíná mi Hulána...
Glory to the flesh. Glory to the mass.
USER47
Junior

Odeslat příspěvekod lexiacz 12. 10. 2007 01:47

Sme sami so sebou velmi spokojni, ako sa dokazeme vlezlo instalovat do internetovych diskusii...

//edit C: Vyznam som nezmenil, len premenil par slov.
lexiacz
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod mbing 12. 10. 2007 13:11

Ještě aby člověk od banan.cz nebyl s firmou banan velice spokojen.
Nemám problémy s alkoholem, mám problémy bez něj.
mbing
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Thomas123 13. 10. 2007 15:37

Musím souhlasit s mbing.

Podle mě je Radovan Kaluža a paryna totožní lidé.

Když se podívám na příspěvky, tak Radovan Kaluža by měl dostat ban. Jeho vyjadřovací schopnosti jsou zvláštní, od takového sprosťáka bych si nekoupil ani banán.
// I vy můžete mít legální software, stačí používat Linux Ubuntu //
Thomas123
Junior