No, já mám taky zážitek. Po té, co jsem se dostával do sporů s p.Kalužou na jeho osobním blogu, tak mi začaly vypadávat stránky. Došlo to tak daleko, že mi dne 25.7.2006 bloknul na 4 dny komplet doménu. KOntaktoval jsem podporu na ICQ, mejlem, telefonem. Nikde nikdo, i když byli banáni na ICQ online. Těžká ignorace.
Pátý den se s nima pokusila komunikovat moje přítelkyně, a najednou odpověď okomžitě. Prý porušení podmínek hostingu bod 5.7, což je:
Objednatel dále nesmí na server poskytovatele umístovat informace, které poškozují dobré
jméno ci oprávnené zájmy poskytovatele a dále na své webové stránky umistovat
hypertextové odkazy na obsah, který poškozují dobré jméno ci oprávnené zájmy
poskytovatele.
Když jsem se tedy zeptal, co má osobní blog jednoho ze spolumajitelů společného s placeným hostingem mé domény, tak zase ticho.
Nakonec jsem se pátý den *****, a změnil webhosting. Hezky to lze vidět tady:
http://www.mralert.com/stats/8093/
Do 29.7 jsem byl u banánu... Na závěr bych rád ještě uvedl, že hosting na banánu je opravdu dobrý, ovšem celé to kazí chování pana Klaužy, pro kterého není problémem urážet svého zákazníka. Nevím jak je na tom p.Kaděra, vždy byl solidní, ale i ten v poslední době nereaguje.
Než hosting u banánu, tak běžte lidi raději jinam... kdese umí chovat ke svým zákaznákům aspoň trochu s úctou.
AMD Athlon 3000+ | MSI KT600 | 2x512 MB DDR400 | Powercolor Radeon 9600 Pro | 2x WD S-ATA 80GB, 2xSeagate Barracuda 80GB, 3x Samsung 160GB