Jakym zpusobem pisete na papir?

Diskuse na témata, která se netýkají výše uvedených témat

Moderátor: Moderátoři Živě.cz

Odeslat příspěvekod Mývalice 23. 11. 2005 00:42

Kdepááák. Mě zdržuje bezdiakritikovaný psaní. :mrgreen:
To si to musím pro sebe přešišlávat bez háčků, čárek, abych byla schopná psát slušnou rychlostí. :roll:
Selhaly-li všechny pokusy, je načase si přečíst návod.
Mývalice
VIP uživatelka

Odeslat příspěvekod Howard 23. 11. 2005 00:45

[OT]A proč nemáš čárku nad y ve svém nicku? LOL To sem tě dostal, co? [/OT]

Mimochodem, tak z 30% vynechavam tecku nad i a z toho ze 70% ji doplnuji dodatecne po napsani celeho slova...ale to je jedina vec, kterou delam podle druheho zpusobu.
Have you tried to turn it off and on again?
Windows je ... nikoliv Windows jsou (Windows is ...)
Howard
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Mývalice 23. 11. 2005 00:51

<OT>

Tos mě tedy nedostal. :P
Dostal bys mě leda tím, že bys mi tam tu čárku propašoval. :mrgreen:

</OT>
Mývalice
VIP uživatelka

Odeslat příspěvekod X__ 23. 11. 2005 01:50

Co je papír? :) Píšu prvním způsobem, ale pamatuji, že učitelky na základce se nás snažili naučit psát druhým a ten první jim připadal divný. Jinak na PC píšu všude kde to jde s diakritikou (psal bych i na mobilu, ale někdo ty klávesnice odflák :) ), na DC se snažím psát bez diakritiky, aby mě roboti nenadávali, ale je to opruz, nejdřív na to zapomínám, a když si jakžtakž zvyknu, přichytnu se, že píšu e-maily bez - a kdo to má pořád přepisovat :)
年度新入社員入社式、社長あいさつの概要を掲載しました。
X__
Dočasný BAN

Odeslat příspěvekod Prochy 23. 11. 2005 03:09

2puvodni dotaz: Jelikoz od 4. rocniku na stredni skole pisu tiskace, coz uz bude skoro 6. let, tak pisu, co pismeno, to hacek, carka :D, psace se umim tak max. podepsat :mrgreen:

Myvalice píše:Kdepááák. Mě zdržuje bezdiakritikovaný psaní.p/quote]

je to otazka zvyku ;), jelikoz na vysce jsme meli implicitne nastavenou anglickou klavesnici, naucil jsem se pouzivat anglickou a navic mi vic vyhovuje pri programovani - zavorky, dolar, zavinac, hashmark, hvezda a dalsi znaky, co casto pouzivam bych na cesky klavesnici hledat dost tezko... A pokud opravdu musim pouzivat ceskou klavesnici s diakritikou, tak QWERTY :mrgreen:, kvuli Y/Z...
taky jsou dalsi vyhody, jako v mail-boxech a klientech, ktere neumi kodovani Central-1250 nebo nedej boze ISO-8892-2 :P
Prochy
Junior

Odeslat příspěvekod Ghostdog 23. 11. 2005 13:04

Píšu prvním způsobem, ale na papír už opravdu minimálně. Normální dopis (to je ta věc v obálce pro neznalé:o)) jsem nenapsal už tak pět let. Zmůžu se akorát tak na pohled z dovčy:o)).

Jinak s diakritikou mám občas problém při psaní mailů klientům, občas se mi stane ža napíšu půlku mailu s a druhou bez diakritiky :D :D
Ghostdog
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod kupo 23. 11. 2005 16:17

ja pisem tak ze v slove napisem makcene hned, a dlzdne az po dopisani celeho slova :)
taktiez prve pismeno v slove byva tlacenym a zbytok pisanym pismom :)
na pc pisem vsetko bez diakritiky a malym pismom :)
kupo
Junior

Odeslat příspěvekod cache 23. 11. 2005 17:23

pisem hned
Můj bože, to je budoucnost! Mí rodiče, přátelé, má dívka.. Už je nikdy neuvidím.. JUPÍÍÍÍÍÍ! (Fry s1e1)
cache
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Samuel Gordon 23. 11. 2005 17:32

ja pisu tim druhym zpusobem, tedy ze napisu cele slovo a teprve potom doplnim diakritiku
MacBook 13" Late 2008 :: Core 2 Duo 2GHz :: 4GB 1067MHz DDR3 :: nVidia GeForce 9400M 256MB :: Intel 320 120GB SSD :: WD Black 320GB HDD :: Mac OS X 10.7 Lion
Samuel Gordon
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod _ja_ 23. 11. 2005 18:22

Ja pisu prvnim zpusobem a moje pozorovani je, ze ti v mem okoli, co pisou metodou 2, tak pisi uhledneji nez ti, co pisi metodou 1.
_ja_
Junior

Odeslat příspěvekod Mývalice 24. 11. 2005 02:16

Hej. Koukejte, jak se jmenuju. :D
Tak mě Howard přeci jen dostal.
Mývalice
VIP uživatelka

Odeslat příspěvekod Prochy 24. 11. 2005 03:15

njn, pristup k databazi udela sve :mrgreen:
Prochy
Junior

Odeslat příspěvekod kernel_panic [passed] 24. 11. 2005 04:01

když už něco píšu rukou, tak diakritiku musím napsat hned...protože kdybych ji měl doplňovat až posléze, už bych toho nebyl schopen, jelikož to po sobě nepřečtu...a to i přesto, že píšu tiskacím... :)

holt po těch patnácti letech na klávesnici už tak nějak člověk dostane do ruky takovou jakousi křeč, která jakýkoliv ruční písemný projevování znemožňuje :)

a podpis ? každej jinej...kdybych já byl pošťačka, tak bych si důchod za takovej podpis rozhodně nevyplatil :)
k bití internetovejch nihilistů jsem už příliš starej, ale za ty roky mně narostl krunýř, o kterej se vždy báječně rozplácnete; takže, mám zůstat čelem nebo?
kernel_panic [passed]
Přeborník Živě roku 2008

Odeslat příspěvekod 2Pix 24. 11. 2005 04:54

pisu bez diakritiky .. jak na KB tak rucne ... coz rucne-psace sem nepsal cca 5 let a mel sem problem nedavno zpadelat spolubydlicuv podpis .. zapomel sem jak se pise . D .. L .. H ... Y :-))))
Ďžojn dhe ármy of kočičkas a čičintas.. džojn dhe bradrhůd.. ól jů nýd is tu konvert jour avatar tu a kočička ór čičinta.. Kočičkas and Čičintas strajks bek.. Kočičkas and Čičintas růls dhe vórd .. end ví vil strajk on dhe ívl činčilás end kil dhem ól !
2Pix
Junior

Odeslat příspěvekod zero0x 24. 11. 2005 08:44

ja pisem ciarky a hacky hned po pismene, ale tiez som vudel ludi co to robia naopak. neviem, ktore je lepsie, ale som velmi zvyknuty na tu svoju metodu, tak by som si to asi tazko zmenil. mimochodom som lavak.
zero0x
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka