Jakym zpusobem pisete na papir?

Diskuse na témata, která se netýkají výše uvedených témat

Moderátor: Moderátoři Živě.cz

Odeslat příspěvekod zero0x 24. 11. 2005 08:46

hej ludia, to xce anketu!!!
zero0x
Junior

Odeslat příspěvekod fatman 24. 11. 2005 09:51

Když už musím ručně, tak tiskacím a nabodeníčka doplňuji hned. Jinak píšu jak prase už od školy a když jsem nedávno něco zkoušel napsat psacím písmem, tak jsem byl v (_Y_), bo u třetiny písmen jsem sice věděl, jak asi vypadaj, ale už mi vypad ten postup psaní. Učitelka ruštiny (ano děti, i takový jazyk jsme se učili, a to maj ty kuy i jinou abecedu, říkají tomu azbuka) mi říkala, že mám nelidské písmo. :D

Vůbec můj systém poznámek je dokonalý. Odnyno na školení nám lektor vykládal, že pokud by přece došlo k chybě, máme volat číslo 123 456 789. Vedle sedící blondýnky to s vyplazeným jazykem opisovaly doslova, věta na dva řádky a pak vyděšeně čuměly na můj zápis:

Err? => 123 456 789
fatman
Junior

Odeslat příspěvekod xaero 24. 11. 2005 17:32

pisu normalne jako ze 1. zpusob kamradi doplnujou a vetsinou to zapomenou doplnit (nevyhoda :D )
Canon 40D + Canon 50mm f/1,8 II + Canon 18-55mm
xaero
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod zdeneks 24. 11. 2005 17:55

Psacim pismem druhy zpusob, tiskacim prvni.
Nechapu lidi, ktery prerusi psani jen proto, aby udelali carku, a pak zas navazuji! To to musi vypadat :-D Nezdrzuje vas to porad?
zdeneks
Junior

Odeslat příspěvekod xoj 24. 11. 2005 18:24

Konecne pisu za 1 :D na zakladce jsem mel vzdy dvojku
hp nx6125, ~~~ ~~ ~~ ><(((°> ~~ ~~~ ~~ ~~~ ~~~ ~~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~~
xoj
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Zelik 24. 11. 2005 18:25

Já píšu taky tak,že napíšu písmeno,udělam čárku a pak úpíšu další,píšu polotiskace:) a u nějakejch slov vůbec nevim jak se píšou psace...někdy taky zkoušim psát různejma stylama,třeba že píšu všechno najednoua,le já tam pak atd.,ale měl bych strach že tam zapomenu pak diakritiku doplnit...
A když mam někde udělat háček-myslim u d,t ˇ ...tak na to čumim jak debil a vůbec nevim jak se to dělá,protože na klávesnici píšu bez ˇ tak nevim :D
Zelik
Junior

Odeslat příspěvekod Kroxigor 24. 11. 2005 18:33

Píšu většinou plnícím perem tiskace a hned s háčkama ... teda pokud v dosahu není klávesnice :-)
Kroxigor
Junior

Odeslat příspěvekod AndrewJ 24. 11. 2005 20:19

píšu většinou háčky rovnou, ale dost často je to takový kombinovaný bazmek... prostě jak mi to přijde pod ruku... ale píšu moc hezky.. :)
AndrewJ
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod radoch (novy) 24. 11. 2005 22:10

pisu diakritiku rovnou, pac to spojuju jednim tahem s pismenem... (krom tecky)
kamos to kdysi vyresil tak, ze psal ve slovech jen souhlasky a kupodivu to slo jakztakz precist
radoch (novy)
Junior

Odeslat příspěvekod Ertefol 24. 11. 2005 22:35

Psacím písmem druhý způsob, tiskacím první.
A píšu strašně... Třeba učivo po sobě někdy nepřečtu... Ale utužuje to paměť :mrgreen:
Ertefol
Junior

Odeslat příspěvekod zero0x 25. 11. 2005 11:53

no ja sice pisem tak ze ciarky a hacky pisem po kazdom pismene, ale moje pismo uz nie je pisane, je to vlastne tlacene, na ktore potom nadvezujem je to tak lepsie. ale ked som chodil este na zakladnku, tak sa pametam ze som pisal tak ako teraz pisanym, a viem ze skoro cela trieda pisala tou druhou variantou...
zero0x
Junior

Odeslat příspěvekod map 25. 11. 2005 12:08

Já pišu diakritiku hned po napsání písmene. A od střední školy nepíšu klasickým školním "psacím písmem", ale tiskacím.
No one can hear when you're screaming in digital...
map
Junior

Odeslat příspěvekod Veolw 26. 11. 2005 12:49

:mrgreen: ... no vidim ze prevlada prvni zpusob. Kazdopadne s tim prvnackem jste me dostali :lol: Jinak me se treba nekdy stane pri tom doplnovani ze pisu treba hacky na A a carky na L :-B ... Musim se ale pochlubit. Na zakladce a na stredni jsem podle ucitelu psal nejpekneji :-B
Člověk, který nic neví, nevidí problém, člověk, který hodně zná, vidí moře problémů.
<-- Leonardo Da Vinci -->
Veolw
Junior

Odeslat příspěvekod Hans55 26. 11. 2005 13:53

decried píše:Pisem presne ako ty a myslim ze tak pise 90% ludi.

jj ja taky 8) :lol:
Hans55
Junior

Odeslat příspěvekod Mourrisson 26. 11. 2005 19:41

Já nepíšu ani jednim způsobem, ale jak se mi zachce -někdy prvním někdy druhým a někdy i v jednom slově obouma najednou.
Mourrisson
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka