QWERTZ - kto s tak "genialnym" napadom prisiel?

Diskuse na témata, která se netýkají výše uvedených témat

Moderátor: Moderátoři Živě.cz

Odeslat příspěvekod suah 27. 1. 2006 18:54

Mne je to uplne jedno. Radsej mam sice QWERTZ, ale odkedy pisem desiatimi, tak sa pomylim tak pri prvom Z/Y a dalej uz vnimam, ze to mam pisat opacne...
suah
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Howard 27. 1. 2006 19:09

Samuel Gordon píše:
Howard píše:A strasne me stve, ze QWERTZ je defaultne v instalaci windows. A jeste hur, ceska klavesnice je jako default.

Nepochopim, jak nekdo muze psat na klavesnici, kdyz ma Y a Z na ceske a anglicke jinde.

A jak pises hacky a carky? :shock:

Ano. Píšu háčky a čárky, když mam náladu a mám zrovna zapnutou českou klávesnici :mrgreen: . Píšu všemi 10 na klávesnici QWERTY. Jde o to, že si nepletu Y/Z ať jsem na jakékoliv klávesnici. Proto QWERTY RULEZ 4ever.
Howard
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod fake 29. 1. 2006 11:35

diky tomu v hlave automaticky zamenuju z a y v textech... obcas v tom pak vidim neco jineho... :o)
fake
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod cernysev 29. 1. 2006 11:38

fake píše:diky tomu v hlave automaticky zamenuju z a y v textech... obcas v tom pak vidim neco jineho... :o)

a copak? :)
cernysev
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod fake 29. 1. 2006 11:43

cernysev píše:
a copak? :)

hm... teď mě napadá tak maximálně vzletět a vyletět... což není moc vtipné...:o)
fake
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Wracker 29. 1. 2006 13:38

mně přechod mezi qwertz a qwerty problém zas tak moc nedělá.. na pc mam qwertz a ntb a mobilu mam qwerty....
Wracker
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod ICEBOSS 29. 1. 2006 14:56

qwerty pouzivaj snad akorat programatori ne? fakt nepotrebuju byt tak vyjimecny a kamkoliv prijdu se vztekat, ze tam maji qwertz...
Intel rulez everywhere and everytime!
Nepiste mi na ICQ a mejl, reste sve problemy tady, na foru!
ICEBOSS
VIP uživatel

Předchozí stránka