Tak taky v bodech
- ten zelený rámeček nevypadá vůbec dobře
- tlačítka, rámeček kolem loga i ten zelený rámeček jsou na sobě příliš namačkané, velice to zhoršuje přehlednost
- tlačítka nijak nereagují na najetí kurzorem myši
- to logo má velice špatnou kompresi, zkus rozřezat obrázek na části logo, nápis a telefon zvlášť a každému určit vyhovující kompresi
- určitě bych dal pryč tu spoustu bannerů, pochybuju, že jde o placenou reklamu a tak nevidím jediný důvod, proč si tím hyzdit stránky
- taky by nebylo od věci dát pryč to toplist počítadlo a nahradit ho pouze skrytým scriptem, tu anketu bych pak přendal namísto toho toplistu
Vzhledem ke tvému věku jsem popisoval pouze obecné chyby, hlavně ve vzhledu a použitelnosti, které opravdu bijí do očí. Kód jsem nijak nekomentoval, protože by to nemělo smysl (tabulkový design, obyčejné html bez css a spousta chyb a zastaralé techniky).
Pokud se pokusíš upravit alespoň pár věcí, které jsem ti poradil ať už já nebo kohutisko, tak by to vzhledem ke tvému věku mohlo vypadat solidně. Jinak pracuj na sobě a časem to bude pořád lepší a lepší.
Jinak úspěšnost toho webu se odvíjí hlavně od obsahu a musím tě zklamat, ale zatím neobsahuje nic zajímavého, čili pokud to s ním myslíš vážně, chtělo by to hlavně kvalitní obsah