od programatorfreez 25. 4. 2006 02:22
Nezlobte se na mne, ale tomu rikaji skola ZAMERENA na informatiku? Vzdyt odpovedi na veskere z otazek znam uz zhruba od 13-ti let, to je skutecne skola zamerena na pocitace?
S jakymi znalostmi IT odchazeji absolventi? Mam takovy pocit, ze kdyz bych tam nahodou sel studovat ciste ze zajmu o PC, tak by mi tam nemeli vubec co nabidnout a proto tvrdim, ze to NENI SKOLA SPECIALIZOVANA, budou vas tam ucit matematiku, fyziku a podobne predmety a to co se vyucuje o PC uz davno kazdy se skutecnym zajmem o tuto oblast zna.
Tzn. predstavuji si to stejne, jako ZS a SS, hodina informatiky = nudne prednasky a omylani jedne a te same latky porad dokola, vsechno co je v takoveto latce obsazeno je mi bud uz davno duverne zname, nebo to nema jedine prakticke vyuziti.
Tzn. Existuje vubec v CR nejaka skola, ktera je skutecne specializovana na vypocetni techniku? Konkretne mam zajem o programovani a vim, ze do budoucna bych si mel ujasnit jestli se budu pokouset jit na VS nebo ne a jedine co ovlivni me rozhodnuti je nazor nekoho, kdo tam byl a sel tam jen kvuli PC.
R341 ProgrammerZ D0 !