Příjmací zkoušky z Informatiky

Diskuse na témata, která se netýkají výše uvedených témat

Moderátor: Moderátoři Živě.cz

Odeslat příspěvekod deluX 21. 4. 2006 08:09

Zdravím !!!
Chtěl bych se zeptat co by se asi mohlo objevit na přímačkách z informatiky :) googloval jsem ale skoro nic sem nenašel :( poraďte prosíím.

Děkuji !!!
deluX
Junior

Odeslat příspěvekod Anonymous 21. 4. 2006 11:40

Já Ti rád poradím, bude to něco z informatiky, řekl bych 8)
Promiňte ale na blbou otázka, blbá odpověď.
Anonymous

Odeslat příspěvekod Klesta490 21. 4. 2006 15:10

zalezi na jakou skolu se hlásíš ;-) ale většinou samá matika.
Akrát v Brně na MU jsou OSP (obecně studijní předpoklady)
Co můžeš udělat dnes, odlož na pozítří a získáš tak 2 dny volna!!! :-)
Klesta490
Junior

Odeslat příspěvekod mbing 21. 4. 2006 17:26

Třeba jedny triviální jsou tady.
Nemám problémy s alkoholem, mám problémy bez něj.
mbing
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod LUC.key 21. 4. 2006 17:29

mno kdyz sem se byl podivat na primacky na CVUT tak informatika byla spis infor-matika ...tzn sama matika, hlavne na zpusob matic a obcas trivialni otazka z "informatiky" ale zalezi na kterou skolu jdes..
Kdyby nekdo doma mel stare elektronky kterych se chce zbavit, tak se mi prosim ozvete, za ty lepsi zaplatim! ...sbiram, bastlim

„Když neodskočíš z cyklu programu, nikdy nebudeš v podprogramu.“ == „Odvážnému štěstí přeje.“
LUC.key
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod starec 22. 4. 2006 00:24

ja jsem delal zkousky na VUT v Brne a na Karlovku, v brne to bylo skoro to same jak SCIO testy a v praze to bylo tak, ze sis mohl vzit cokoliv cos chtel (knihy, sesity atd.) ale ukolem bylo proste to vymyslet... no jo, karlovka je karlovka...
starec
Junior

Odeslat příspěvekod programatorfreez 25. 4. 2006 02:22

Nezlobte se na mne, ale tomu rikaji skola ZAMERENA na informatiku? Vzdyt odpovedi na veskere z otazek znam uz zhruba od 13-ti let, to je skutecne skola zamerena na pocitace?

S jakymi znalostmi IT odchazeji absolventi? Mam takovy pocit, ze kdyz bych tam nahodou sel studovat ciste ze zajmu o PC, tak by mi tam nemeli vubec co nabidnout a proto tvrdim, ze to NENI SKOLA SPECIALIZOVANA, budou vas tam ucit matematiku, fyziku a podobne predmety a to co se vyucuje o PC uz davno kazdy se skutecnym zajmem o tuto oblast zna.

Tzn. predstavuji si to stejne, jako ZS a SS, hodina informatiky = nudne prednasky a omylani jedne a te same latky porad dokola, vsechno co je v takoveto latce obsazeno je mi bud uz davno duverne zname, nebo to nema jedine prakticke vyuziti.

Tzn. Existuje vubec v CR nejaka skola, ktera je skutecne specializovana na vypocetni techniku? Konkretne mam zajem o programovani a vim, ze do budoucna bych si mel ujasnit jestli se budu pokouset jit na VS nebo ne a jedine co ovlivni me rozhodnuti je nazor nekoho, kdo tam byl a sel tam jen kvuli PC.
R341 ProgrammerZ D0 !
programatorfreez
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod igo 25. 4. 2006 21:17

igo
Junior

Odeslat příspěvekod palio 26. 4. 2006 21:31

programatorfreez píše: Konkretne mam zajem o programovani a vim, ze do budoucna bych si mel ujasnit jestli se budu pokouset jit na VS nebo ne a jedine co ovlivni me rozhodnuti je nazor nekoho, kdo tam byl a sel tam jen kvuli PC.

Ak mas zaujem o programovani, tak si pozri studijne plany http://www.mff.cuni.cz/studium/bcmgr/ok/itoc.htm
aby si mal prehlad ake predmety sa u nas preberaju. aj ked vacsina z nazvov ti toho vela nepovie. ale je tu okrem ineho studijny obor programovani, a programovat sa tu fakt naucis. ale matike sa nevyhnes. je dost potrebna. btw, pisal som o matfyze, karlovka

edit: prijimacky su v pohode, komu to aspon trochu mysli, tak ich vymysli. priklady z minulych rokov na webe niesu, ale niekde sa predavaju zbierky uloh s prikladami zo starsich prijimacok
palio
Kolemjdoucí