Moderátor: Moderátoři Živě.cz
Raziel-CZ píše:jj
kromec:
Odkud to bereš??/quote]
Raziel-CZ píše:mh: Neurážej laskavě mé přátele, nevíš vůbec nic. Nebudu se o politice s vámi bavit. Prostě ty jsi volič jiné strany, já ODS. Každý z nás má na všechny strany spousty argumentů. Nesnížím se k hádkám, to po mě nechtěj. Prošel jsem si všechny možnosti a nejméně zla udělala a hodlá udělat ODS. To je mé poslední slovo, více se o tom nebudu bavit. Vzhledme k tomu, že jsem načal tento thread, eb]dávám souhlas k uzamčeníe/b], poněvadž odstupujete od tématu. Jak říkám, nevíš co se stalo a proč zkrachovali, nechápu jakým právem tedy mé přátele napadáš. Kromě za mě si vol třeba komunisty, můj názor a přesvědčení nezměníš. A urážkami tuplem ne.
Raziel-CZ píše:Jo_Do:
Už jsem se o politice dohadoval víc než dost a skutečně mi za diskusi už nikdo nestojí. Stejně nic nezměníš, jen se stejně hádáš. Co se týče ČSSD, díky té přislo o práci mnoho mých známých a přátel, kteří jsou do teď zadlužení. Už jsem to tu nejednou rozepisoval, nebudu se opakovat. Stačí když řeknu to, že díky nové vládě (ČSSD) zkrachovalo stovky firem, které se miliónově zadlužily. Od státu měly rozjednané a přislíbené akce, do kterých investovali a po nástupu ČSSD vše zamítli a peníze jim ukradli. Podnikatel stojící proti státu v žalobě není nic. To je jako boj mravence s člověkem. Kdo koho zašlápně.
Nebudu se dohadovat a v žádném případě neobhajuji ODS. Jen si dovoluji tvrdit, že volit ODS je nejmenší zlo v tomto státě. Toť můj čistě demokratický názor, na který mám právo. Nic můj názor nezmění. Tím, že bych nešel k volbám vůbec bych akorát přispěl komunistům a co se mě týče, jsem antikomunista, takže bohužel. Volit má cenu pouze velké strany, já volím ODS.
sCrew píše:Jo_Do píše:james11 píše:kua proč sem na zive.cz zase taháte politiku?????????????????????/quote]
Souhlasím, nemá to tu co dělat, Raziel_CZ si tady přihřívá předvolební polívčičku.
Proboha, lockněte to už konečně někdo! Mě se politika hnusí!s/quote]
taky zpusob jak se vyhnout odpovedi...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků