od luboshh 22. 7. 2006 22:25
tak abych na CzC napsal taky něco pěknýho... byl jsem reklamovat několikrát, jednou to byla televizní karta Aver... a to kvůli tomu že mi nešla pod windows media center, samozřejmě že s prográmkem co byl na cd od averu šla, ale nešla pod aplikaci windows media center, holt sem šel reklamovat, s tim že tam je napásno že karta podporuje windows xp a to co mám já jsou windows xp media center, ale obchodník se nenechal oblbnout a reklamaci nevzal, ještě říkal že se půjde zeptat nadřízeného a ten skutenečně potvrdil jeho veridkt, ale tuhle hru jsem prokoukl, nu což, slušeně jsem pozdravil obchodníka a šel jsem na reklamace.... tam jsem již věděl, co mám zkusit, řekl jsem dobrý den, tady se píše že karta podporuje win xp, je to pravda? a on jistě.. tak sem řek a já mám win xp mce a nejde mi to... a on ano ale s dodávaným software jde... no a já ano ale je tu že s win xp jde a přitom mě nejde... prostě úplná blbost tam kde karta jde s win xp mce je speciální nálepka že poropruje win mce, ale ten chálep na reklamaci se prostě nechal oblbout, ukecal jsem to na úplně jinou kartu, dokonce o pár stovek dražší a tu jsem pak dostal, takže max. spokojenost.... no a druhá reklamace bylo vodní chlazení od therameltake... čtvrt roku šlo ale pak po půk roce přestala pumpovat pumpa, tak jsem to tam dones, a co myslíte, že to snad nějak opravili nebo zasali výrobci a ten jim to opravený vrátil zpáky? to těžko... poctivě jsem si počkal celý měsíc a pak jsem tam přišel že chci peníze zpátky... no a bez okolků jsem je do koruny dostal... naposledy jsem byl reklamovat sluchátka... nezdála se mi jejich kvalita.. jen jsem vysvětlil, reklamační technik je ani nevyzkoušel a rovnou mě poslal pro nové... ty ale dělaly to samé, prostě levná a nekvalitní sluchátka, ale reklamaci mi i tak přijal... prostě CzC je obchůdek pro mě... a nemaj sklad výdej zboží přes ulici jako v alzáči kde jsem byl jen jednou