Moderátor: Moderátoři Živě.cz
Let_Me_Be píše:No a? To vime uz davno
Vlasta W. píše:Hehehe, tohle mi nedá... Skok z 0,4 % na 0,8 % v průbehu čtyř měsíců a od dubna opět propad o 0,1 %. Nehledě na to, že to neodpovídá běžně udávanému rozšíření Linuxu (není o moc větší), nechci vám brát iluze, ale není ten skok zapříčiněn spíše něčím jako je změna metodiky měření, počtu sledovaných serverů apod.? Takovýto výkyv (tím spíše následovaný propadem) je ze socilogického hlediska vždy podezřelý a má nějakou skrytou příčinu.l/quote]
jaromir píše:Jestli je podíl 0,x a nebo 0,y je úplně jedno (z ekonomického hlediska se Microsoft směje).
drnoha píše:OMG pane Tomeš,ale nevím, zda vykat, když podle fotky u profilu (pokud je to vaše fotka) jste mladší než já, ale vy jste úplně stejný jako pan Waic, jenom na opačné straně tábora. Udělejte nám všem laskavost, založte si někde vlastni Linux blog, kde si budete vylévat srdíčko a neotravujte tady lidi, kteří sami dobře vědí co a jak.s/quote]
Aha, takže pan Waic může vše a já nic? Tak to se mýlíte. Vůbec si nepřipadám si na druhé straně tábora, už proto, že narozdíl od pana Waice používám dlouhodobě každý den obě platformy - různé Linuxové distribuce a Windows XP/Vista, takže narozdíl od něj nepíšu nesmysly.
drnoha píše:Samozřejmě, na kancelářskou práci je Linux dostačující systém. Dokážete si ale představit Linux na domácím multimédiálním PC pro celou rodinu? Kde otec dělá na netu a sem tam učí syna něco hrát, syn hraje, dcera blbne na ICQ s těma jejich hrama a žena dělá v účetnictví? Tohle Linux nenabídne ani kdyby se rozkrájel.a/quote]
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků