U mne není problém v HW,
peníze mám, tak vždy dávám maximální RAM kterou mě dovolí CPU (nejvyší intel 6té generace a vyší generace), respektive, kterou mě dovolí výrobce základní desky, tudíž na většině strojů byly předinstalovány Windows 10 Pro, ale já jsem dost konzervativní a tak jsem po zakoupení reinstaloval na 64bit.
Windows 7 ULTIMATE, který mě plně vyhovuje, rovněž tak jsem zvyklí na internetové prohlížeče typu Chromium jako je Chrome, Atom, Opere apod. a s tím mám nyní problém, neboť nemám hodnověrný aktualizovatelný internetový prohlížeč tohoto typu a to je fakticky jediný problém co mě nutí přezbrojit na soudobější OS, takže pokud vyřeším tento problém, tak dokuď bude NORTON (FW, VPN, Antivirus NORTON) podporovat Windows 7 tak podle techniků NORTONu a IObit softw. je systém bezpečný pro uživatele který navštěvuje renomovované webowé sránky apod. ..
Tudíž problematika přechodu na soudobější OS je nyní daná internetovým prohlížečem ale tady mě radí, že to není problém nějak "Chromium" upravit ...
, ale já nedjsem AIťák, takže
Internetový prohlížeč na bázi "Chromia" (Rusáci to prý musí mít) pro 64bit. Windows 7 a až to nepůjde, tak
přechod na soudobější OS co nejvíce podobný Windows 7 či Windows XP Prosím Vás o radu; někteří účastníci mě napadají, uráží a nepodloženě obviňují z "TROLLINGU", ano teď (výjmečně) sháním informace, ale dvaceti letech na jednu registraci na odborných portálech je to asi 6 otázka - téma kde se angažuji a hned nenávistné komentáře na Zive.cz apod.