oki tedy,
urcite bych rad bych gentoo vyzkousel. bud na svem desktopu nebo notebooku. Na obojim mam MDK ( 10.0, 10.1 ), se kterym jsem vcelku spokojen. Nechcu mdk nijak hajit ni zatracovat, jen se zeptat, co mi gentoo prinese novyho nebo lepsiho ( abych jako dostal nejakej impuls k instalaci, a pochopil ze to proste musim mit

) ) Co mam v linuxu rad a jak ho pouzivam:
neprozivam nejak klikaci nastavovaci nastroje.. vetsinou si nastavuju veci sam rucne prepisovanim konfiguracnich souboru, nekdy se ovsem nekam kliknout hodi, pokud trebas clovek chce rychle neco vytisknout tak nemusim hledat kde se CUPS konfiguruje ale proste si priklikam tiskarnu. jak je to v gentoo?
balickovaci system rpm z mdk taky nejak neprozivam a to kvuli tomu, ze kdyz neco potrebuju ( trebas novou verzi neceho nebo tak... ) tak to v rpm pro prislusnou distribuci casto neni, s neoficialnima rpm mam spatny zksenosti. Tudiz rpm pouzivam pro pocatecni instalaci ... popripade kdyz zjistim, ze mi neco chybi a je k tomu oficialni rpm. Jinak taham zdrojaky a kompiluju... gentoo pry je cely ve zdrojacich? to by se mi mohlo libit... ale jak to je s nejakym balikovacim systemem pokud by se hodil? (slysel jse neco o apt-get ci co... ale necim co to jeeee:o) ) Naposledy jsem v MDK trebas chtel novy kde3.4 a po zkompilovani a instalaci trebas nejaky veci nejsou ok ( od puvodniho 3.2.3 ) a jde to v mdk resit dost blbe.
graficke prostredi.. mam rad KDE .. to ale v gentoo nebude problem, ze?
pripojeni na net mam dobry .. to je asi taky v gentoo potreba
Tak mi napiste nekdo proc gentoo musim mit, abych ho fakt musel mit.
Neco chcu vyzkouset a uvazuju o SLACKWARE nebo prave GENTOO
NO FLAME please