minio píše:Asi takhle:
100% ti nepujde 3D akcelerace, protoze ATI na mobilni R9700 kasle a jeho linuxovy ovladace ho nepodporujou (jenom 9600 a 9800), ale jinak fungovat bude.
to je samozrejme blbost, 3D ti pojde
Moderátor: Moderátoři Živě.cz
minio píše:Asi takhle:
100% ti nepujde 3D akcelerace, protoze ATI na mobilni R9700 kasle a jeho linuxovy ovladace ho nepodporujou (jenom 9600 a 9800), ale jinak fungovat bude.
nl píše:minio píše:Asi takhle:
to je samozrejme blbost, 3D ti pojde
Mike.M píše:primo z disku na disk nenapises, ale prez sit urcite jo proc myslis ze bys ted moh neco psat, kdyz vetsina serveru jede na LINUXu a vetsina stanic na Winech
igo píše:najlepsie debian.
kto ma rad win gui tak ubuntu.
igo píše:najlepsie debian.
mircy píše:To s tím rozdílem je možné. Nic jsem nenastavoval, pouze jsem SNÍŽIL rozlišení ...e/quote]
admxx píše:Mohl by mi nekdo poradit jakou distribuci bych mal zvolit jako uplny zacatecnik. Uvozoval jsem o Mandrive 2005. Je to dobra volba?
Navic mam notebook s grafikou ATI R9700 mobility a trochu se bojim jestli nebude problem s ovladecema (od vyrobce nic nemam a ATI tyhle karty nepodporuje).
Taky bych chtel linux ktery by dokazal cist a zapisovat NTFS.
A taky moc nevim kde to mam stahnout, pripadne sehnat nejaky pekny manual.
Prosim poradte mi. Diky za kazdou reakci!
p.s.: Ma konfigurace: P4 3GHz HT; 512RAM; R9700m 64MB; disk 60GB
mircy píše:igo píše:najlepsie debian.
Ubuntu/Kubuntu/Debian - největší svinstvo, a doporučovat to začátečníkovi by měl být trestný čin....n/quote]
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků