No ako uzivatel Mandrivy by som Vam odporucil prave ju, skusal som aj SuSe ale ma to jeden hacik, kvoli pantentom a pod tam nieje napr. podpora DivX/Xvid co Mandriva ma standardne. Je tam aj toho ineho vela viac.
Obe distra su velmi dobre, na Suse sa to da bez tazkosti rozchodit ale treba nieco precitat kde to na Mandrive to je uz in.
Mandriva bude mat verziu 2006 t.c. akurat RC2 zatial treba pouzivat Limited Edition 2005 lebo je stabilna a nie BETA.
Ak smiem upozornit Slackware, Ubuntu, Gentoo a pod su super distribucie (myslim vazne), su fakt dobre, ale ak ste predtym robili s Windows su trocha menej vhodne, klikac potrebuje chvilu klikat a potom zacne hladat conf. subory.
Dalsia vec Ivan Bibr napisal dobru knizku zaciname s Mandrake 10.1 su tam zaklady pouzivania Linuxu ako takeho odporucam precitat.
Da sa aj stiahnut free z
http://www.mandrake.cz
Dalsia vec, linux je iny ako windows nie je horsi ani nie je lepsi (no vo vela veciach je ale to je na dlho....).

Nechem zacinat flame.
Takze skusit a uvidite.
Linux je nieco co je ako fantasticky akurat vychladeny osviezujuci napoj po teplej prehriatej a vyprchanej cole microsoftu, lenze ak sa pije velmi rychlo a neuvazene tak z toho boli hrdlo a nasledne sa clovek vrati k tej cole.
Prajem pkeny vecer
Duch