Moderátor: Moderátoři Živě.cz
Martin11 píše:To chápu, tam jsem se ptal nejdříve, vždyť to je fórum, které se týká přímo Ubuntu, ale nikdo mi tam nebyl schopný poradit. Proto jsem šel na zive.cz s nadějí, že se tu dopátrám odpovědi.p/quote]
Martin11 píše:Chtěl bych jenom podotknout, že to, zda budu tvrdit, jestli je Linux šmejd, nebo ne, závisí do značné míry i na tom, jak se ke mně, coby začátečníkovi, bude stavět celá linuxová komunita, jakožto zdroj informací a pomoci (alternativa k "Pomoci", kterou poskytuje Microsoft - a ten si své zákazníky hýčká)....<? echo "hello world"; ?>
oooooooooo píše:Martin11 píše:To chápu, tam jsem se ptal nejdříve, vždyť to je fórum, které se týká přímo Ubuntu, ale nikdo mi tam nebyl schopný poradit. Proto jsem šel na zive.cz s nadějí, že se tu dopátrám odpovědi.p/quote]
Tady je odpoved z ubuntu fora pro tebe....
chtělo by to napsat, jak se chceš připojit... přes wifi? Typ modemu je? Jinak ti těžko někdo poradí.
Tvuj dotaz totiz byl-dobry den potrebuji prekompilovat jadro,bez uvedeni typu modemu a jakychkoliv podrobnosti....o/quote]
.ParadoX. píše:Martin11 píše:Chtěl bych jenom podotknout, že to, zda budu tvrdit, jestli je Linux šmejd, nebo ne, závisí do značné míry i na tom, jak se ke mně, coby začátečníkovi, bude stavět celá linuxová komunita, jakožto zdroj informací a pomoci (alternativa k "Pomoci", kterou poskytuje Microsoft - a ten si své zákazníky hýčká)....
- Martin11(smazano)
- Junior
Martin11 píše:Ale, vždyť jsem to neřekl? O co jde?d/quote]
Martin11 píše:oooooooooo píše:Martin11 píše:To chápu, tam jsem se ptal nejdříve, vždyť to je fórum, které se týká přímo Ubuntu, ale nikdo mi tam nebyl schopný poradit. Proto jsem šel na zive.cz s nadějí, že se tu dopátrám odpovědi.p/quote]
Tady je odpoved z ubuntu fora pro tebe....
chtělo by to napsat, jak se chceš připojit... přes wifi? Typ modemu je? Jinak ti těžko někdo poradí.
Tvuj dotaz totiz byl-dobry den potrebuji prekompilovat jadro,bez uvedeni typu modemu a jakychkoliv podrobnosti....o/quote]
Na ubuntu forum jsem napsal toto:
Potrebuji si zprovoznit modem. V navodu (wellasu8000.wz.cz) je uvedeno, ze musim pouzit slozku /usr/src/linux-2.6xxx, jenze ja tam zadnou slozku (linux-2.6xxx) nemam. Musim si proto ono jadro nejak nainstalovat? Z instalacniho cd? Jak?
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků