Jak změnit v openSuse Gnome na KDE?

Linux, Unix, BSD systémy, distribuce, open source

Moderátor: Moderátoři Živě.cz

Odeslat příspěvekod hawrran66 7. 4. 2007 19:01

Mám openSuse s Gnome a chci přejít na KDE,jak to tedy udělat?
Chtěl bych to celý přeinstalovat,ale mám na disku ještě XP,půjde to naistalovat na to samé místo jako bylo suse s Gnome?Potřebuji XP kvůli přístupu na net(mé problémy s bluetooth jsou snad už známy,všem dík za rady,k problému se vrátím až vyřešim KDE :) ),tak abych nějak nehavaroval.
Pokud budu znova instalovat mám vybrat instalaci s ACPI nebo bez?
Já se v tom Gnome nějak nevyznám,paradoxem je,že v Ubuntu se mi líbilo(a to sem na něj nadával :o ),a taky bych chtěl Firefox a Evolution mít v KDE,dá se to nějak udělat hned na počátku instalace.Dík za rady a pěkné Velikonoce.
hawrran66
Junior

Odeslat příspěvekod Let_Me_Be 7. 4. 2007 23:25

Samozrejme ze se to da udelat pri instalaci, nicmene je to naprosto zbytecne protoze KDE doinstalujes do systemu behem par minut.

Otevri si Yast, a spravce softwaru (nebo jak se to jmenuje) a zapni si zobrazeni ve skupinach, nekde tam bude KDE, zaskrtej vse co uznas za vhodne a dej instalovat.

Odhlas se, pri prihlasovani si vyber KDE. Hotovo....
Let_Me_Be
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod hawrran66 7. 4. 2007 23:57

Let_Me_Be píše:Samozrejme ze se to da udelat pri instalaci, nicmene je to naprosto zbytecne protoze KDE doinstalujes do systemu behem par minut.

Otevri si Yast, a spravce softwaru (nebo jak se to jmenuje) a zapni si zobrazeni ve skupinach, nekde tam bude KDE, zaskrtej vse co uznas za vhodne a dej instalovat.

Odhlas se, pri prihlasovani si vyber KDE. Hotovo....

Dík za radu,taky mně to napadlo,ale měl jsem obavu že se to nebude snášet,tak vyzkouším a uvidíme :wink:
hawrran66
Junior