RAR a Total commander

Všechny ostatní programy, které nemají samostatnou sekci

Moderátor: Moderátoři Živě.cz

Odeslat příspěvekod lu.kas 1. 6. 2007 17:57

Zdarec, pokousim se rozjet v nejnovejsim Total Commanderu rozbalovani rar archivu.
V konfiguraci jsem vybral cestu k rar.exe, ktery je v adresari WinRaru a do slozky TC jsem rozbalil unrar.dll a stejne mam problem.
Nektere archivy jdou rozbalit normalne, ale vetsina se tvari jako prazdna - neobsahuji zadne soubory. Pritom v 7-zip funguje vse bez problemu. Zatim mam overeno, ze nefunguji zadne archivy chranene heslem a souborove (rozdelene - ...part1.rar, ...part2.rar atd.)
Podpis -> klik na 'www'
lu.kas
Junior

Odeslat příspěvekod Demultiplexor 1. 6. 2007 18:04

já jsem to vyřešil pluginem fhRAR, po stáhnutí ti to nabídne instalaci a je to. umí to hesla i soubory na víc částí.
Demultiplexor
Junior

Odeslat příspěvekod Nargon 1. 6. 2007 18:05

Archivy chranene heslem v nekterejch programech nefunguji, zobrazuji se jako prazdne. Neni to jen u Total Commanderu, ale videl jsem to jeste nekde. Ale me to vetsinou nevadi. ja mam nainstalovany 7-zip, a staci jen na archivu podrzet prave mysitko z nabidky vybrat 7zip a rozbalit a je po problemu.
Desktop: Ryzen 7 1800X (3.95GHz, 1.35V), Asus Crosshair VI Hero, 16GB DDR4 Ram (3200MHz), 128GB SSD + 3TB HDD, Nvidia GTX 1080
Notebook: Asus UL50VT 15.6" (SU7300@1.7GHz, 4GB ram, 500GB HDD, Intel GMA 4500MHD + nVidia G210M, dlouha vydrz cca 7+ hod)
Nargon
Moderátor

Odeslat příspěvekod tomcat5 1. 6. 2007 18:15

Nebo WinRar,u něj je to na 100%.
tomcat5
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod lu.kas 2. 6. 2007 13:42

Nargon: Pro me je pohodlnejsi to nekdy delat v Total commanderu, jinak 7-zip taky vetsinou pouzivam a problem jsem u nej s RARy parkrat taky mel - holt licencovanej uzavrenej format no.

A svuj puvodni problem jsem uz vyresil, timto dekuji uzivateli ThomasMatl, ktery mi mailem poslal fhRAR plugin, ktery funguje jak ma.
Podpis -> klik na 'www'
lu.kas
Junior