Evidentně je lepší použít manual a je lhostejno zda uživatel bude mužskeho nebo ženskeho rodu.Je divne když někomu napíšu že existuje video a manual v češtině !!! kde ma na vše odpovědi mnohem srozumitelnější než co se plodí tady a on - ona za pet minut položí další dotaz.Není dnešním uživatelům pomoci.Amen.
Protože odpověd pochopila jsem a všechno špatně....Přitom si stačilo spustit video z jejich stranek nebo přečist to pdf.Takovým luxusem nas dneska rozmazlujou a lidi na to kašlou Něco jineho řešit problem ale tady - schvalně se mrkněte na to PDF a cele ho přečtěte pomalu.To je prostě lenost ho čist,beru když o existenci člověk netuší ale takto prostě je to tak.Stejně bez přečtení si člověk který není zběhlý neškrtne - spachá nakou fatalku a pak bude tvrdit ono to nefunguje.
Koukam že musím sloučit post a ted reaguju na ten poslední tazatelky - Nechceš zkusit ten manual?Nic proti ale kejki ti to popsal špatně.a věř mi že video + pdf ti dam víc než diskuze tady.Chapu sto stranek kdo to ma číst vid?Nespasi tě to vždy protože jsi si nepřečetla manual takže ti asi nebude nic řikat napřiklad secure zone a jine věci + to co dělat nesmíš + to co kombinovat nesmíš.Takže sice tleskaš ale nevím čemu když podle odpovědi absolutní nepochopení.
Zasadní dotaz - maš řekněme 8giga flashku na ní chceš mit zalohu sytemu - ano lze to leč je to malo pravděpodobne + na incremental zapomen + ji použit jako rescue - zachranne medium samozřejmě.Obávám se že tudy cesta nevede.De to ale dře to.Boot medium funguje že nastavíš boot z - z je to kde je medium a pracuješ dle svých požadavků - cesta k zaloze obnovení na za podmínek bud predem definovaných nebo nově definovaných.HM ještě by šlo napsat asi tak tisíc varování a variant ale jsou v manualu včetně zakladních popisů co a jak.Ale každeho boj -moje data to nejsou.