Zvláštní otázka. Pro mě je porovnání pruzkumnik vs TC stejné jako IE6 vs Firebird.
Oblézám stovky počítačů zákazníků a rozhodně jim nechci zasahovat do jejich nastavení. Když průzkumník přestane stačit přijde k slovu TC.
Prostě pro rychlé používání mi integrovaný průzkumník nestačí, když jde o soubory nemám náladu a čas furt AIMovat s myší, přenastavovat na každym pc zobrazení skrytych souboru, atd atd... Uživatelé at si pouzivaji co chteji me je to fuk.
U každý stanice kde jsem mám při ruce TC kde je moje oblíbená zkratka F4, F5, F6 atd..
Potřebuju velikost, kliknu mezerníkem a hned vím.
Když chci vyhledat soubor TC mi ho najde průzkumník hledá hodinu a nenajde nic.
Když kopíruju hromadně složku se systémovýma souborama, tak se mě TC oproti průzkumníku nezasekne a nezruší kopírování na prvnim souboru se zákazem přepisu, čtení atd...
V základu mi řadí věci dle data. nemusím opět měnit nastavení pro všechny složky abych viděl podrobnosti o souborech. - Pak uživatel, kterému to změním je smutnej, že nevidí svoje oblíbený miniatury.
Pro základní používání systému používám všechny výchozí složky dokumentu, stažených souboru apod... Windows se na ně odkazují uplně všude. Na to TC nepotřebuju. Když se dostanu k OS X tak se spokojím s findrem, když jde do tuhého tak to jistí terminal.
Když se tak zamyslím mám radči na ovládání MAC