hledani souboru a-la nokia

Všechny ostatní programy, které nemají samostatnou sekci

Moderátor: Moderátoři Živě.cz

Odeslat příspěvekod Forsaken 27. 7. 2010 19:29

zdravim

uz delsi dobu mi beha rozumem, jak paradni by bylo, kdyby OS byl schopen nabidnout soubory urciteho typu na jedne hromade bez ohledu na to, kde a jak hluboko se na disku nachazeji. kdo ma telefon nokia, tak urcite vi, o cem mluvim. chvili jsem se snazil najit nakou utilitu nebo linux fs co by tohle dokazal, ale jaksi nic jsem nenasel. pouze utility typu download mover, ktera automaticky premistuje soubory urciteho typu z jedne slozky do jine. mam XP, ale neco mi rika, ze ve win7 jsou nake knihovny. dokazou to, o cem pisu? nebo jak funguji?

dik za odpovedi
E66, uz nikdy vic jak 1 telefon!!; T60; outdoors lover...

It's better to be hated for what you are than to be loved for what you are not
Forsaken
Junior

Odeslat příspěvekod DevAstor 27. 7. 2010 22:25

Nemá to tak nějak Max OS X? :hm

Když dáš hledat *.přípona_souboru, tak budeš mít to, co chceš.
Toto je můj osobní názor.

(\_/)
    (°.°)           <=(čert s dvouma půllitrama)
   c(”)(”)
DevAstor
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Forsaken 28. 7. 2010 17:19

mac neznam vubec a hledani se chci vyhnout - ja chci mit veskere relevantni soubory zindexovany v jedine slozce a prubezne doplnovany. ono to sice jde udelat, ale jenom samostatnym programem - winamp ma watched folders, nebo kdejake media center-style software, ktery vytvori jakousi mezivrstvu medzi FS a uzivatelem a snazi se v tom mit poradek, i kdyz je v tom straslivej bordel. ja to ovsem chci na urovni OS, ne mit specializovane aplikace pro kazdej druh souboru..

Forsaken
Junior

Odeslat příspěvekod IgnorStoupa 28. 7. 2010 22:39

Co copernicus?
Neni dano vubec nic. Sestrojte parabolu.
IgnorStoupa
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Forsaken 2. 8. 2010 03:58

nene, ten hleda taky az na pozadani. ja chci jakousi automatickou, prubeznou filtraci podle druhu souboru. nelze to lepe popsat, nez jak to dela nokia. tam je jenom polozka "obrazky" a "hudba" a v ni se zobrazi prislusny obsah, at uz je kdekoliv v telefonu nebo na pametove karte.

Forsaken
Junior

Odeslat příspěvekod Bari007 2. 8. 2010 10:26

Knihovny ve Windows shromažďují soubory z určitých umístění, které si sice můžeš ručně upravit, ale nedělá to to, co bys chtěl.

Zkus Windows Media Center.
Bari007
VIP uživatel