program na humorné ovládání PC na dalku

Všechny ostatní programy, které nemají samostatnou sekci

Moderátor: Moderátoři Živě.cz

Odeslat příspěvekod Capricho 5. 9. 2010 21:34

prosime poradte nekde sem na internetu videl program ktery dokaze ovladat druhe PC v siti tak ze se na nem vyvolala treba naka chybova hlaska atd. proste takovy humorny ovladani. nevite kde se ten program da sehnat?
Capricho
Junior

Odeslat příspěvekod kernel_panic [passed] 5. 9. 2010 23:08

to, co žádáš, je regulérní trojskej kůň a sehnat se dá nezabezpečeným připojením do internetu...

a humorný to je náramně...
k bití internetovejch nihilistů jsem už příliš starej, ale za ty roky mně narostl krunýř, o kterej se vždy báječně rozplácnete; takže, mám zůstat čelem nebo?
kernel_panic [passed]
Přeborník Živě roku 2008

Odeslat příspěvekod Capricho 6. 9. 2010 13:33

ne ne, viry mozna funguji na podobnem principu ale tady se nejednalo o virus. program byl na dve casti jedna se nahrala do ovladaneho pocitace a druha se pouzila na samotne ovladani a bylo tak mozne ve win vyvolat ruzne funkce ne ho uplne ovladat. jestli je tohle trojskej kun pak bys musel jako trojsky kun oznacit i programy typu VNC atd. asi sem se prvne spatne vyjádril
Capricho
Junior

Odeslat příspěvekod mclee 18. 9. 2010 02:28

cez program remote admin sa dostanes do príkazoveho riadku daného PC a myslím že som raz omylom šahal po CDromke či diskete a dotyčný bol prekvapený čo sa deje.
myslím že aj nejake chybové hlášky by sa dali poriešiť, ale už si dobre nepamatam, skus uvidiš...
mclee
Junior