Nejlepší správce souborů

Všechny ostatní programy, které nemají samostatnou sekci

Moderátor: Moderátoři Živě.cz

Odeslat příspěvekod maxdevaine 29. 8. 2013 21:45

Linux : Krusader
Windows : Explorer (nějak na běžné věci plně stačí), občas TC nebo Double Commander
Zdar Max
maxdevaine
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod mimonaut 29. 8. 2013 22:17

akira_uzai: a v exploreru si nemůžu připnout do levého panelu ty oblíbené složky a mít je vždy při ruce? chlape chlape, to jsou argumenty..
mimonaut

Odeslat příspěvekod alfah4ns 29. 8. 2013 22:25

Já třeba používám taky explorer a nestydím se za to :D
On je totiž vždy jednoduše po ruce (Win+E).

Když potřebuju cosi přetahovat ze složky do jiné, tak si to pustím 2x vedle sebe, jinak si většinou vystačím se stromem po straně.

Ono hrozně záleží, co od toho člověk chce/co potřebuje...
Třeba hudbu řeším přímo v Media Monkey.
.
alfah4ns
Ex-moderátor

Odeslat příspěvekod J.Talik 29. 8. 2013 22:28

Nemůžu si pomoct ale na TC nedopustím můžu z něj spravovat FTP/FTPS
J.Talik
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod koutnak 29. 8. 2013 22:54

Altap Salamander
koutnak
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod TaNdT 30. 8. 2013 02:16

Pre kopírovanie niekoľkých súborov a na jednoduché veci použijem kľudne aj prieskumníka, ale na všetko ostatné Total Commander. Pracovať len s prieskumníkom je pre mňa utrpenie.
TaNdT
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod petr.svijany 30. 8. 2013 03:55

Martinez na strance 7 psal, ze se neobejde bez pripnuteho TC a Opery 12 na liste. TC beru, ale kvuli takovejmdle lidem v noci webovy vyvojari nespi. Proc sakra nekdopouziva archaicke prohlizece?!!!
SAMSUNG Galaxy S II
petr.svijany
Junior

Odeslat příspěvekod Miromex 30. 8. 2013 04:19

Opera Verzia 12.15 nie je "archaický prehliadač". Aj ja som ostal pri tejto verzii, po orezaní niektorých funkii v posledných verziách opery... TC je klasika pre ľudí čo sa trošku viac (a dlhšie) hrabú v IT.
Miromex
Junior

Odeslat příspěvekod TM 30. 8. 2013 07:01

Far manager
TM
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod akira.uzai 30. 8. 2013 07:04

mimonaut píše:akira_uzai: a v exploreru si nemůžu připnout do levého panelu ty oblíbené složky a mít je vždy při ruce? chlape chlape, to jsou argumenty..

O tom vím, dokonce jsem to chvíli používal ale pak mi moje adresáře začali náhodně mizet a místo nich tam přibývaly jiné, které jsem tam nenastavil. Přitom na linuxu v tom jejich „exploreru“ to funguje bezchybně.
あきらうざい
akira.uzai
Junior

Odeslat příspěvekod Fido 30. 8. 2013 07:43

David P. píše:Už je to dva a půl roku, co jsme otevřeli tohle téma, tedy hledání nejlepšího správce souborů. V lednu 2011 byl jednoznačně nejoblíbenější Total Commander:
http://www.zive.cz/clanky/nejlepsi-spra ... fault.aspx

Doba pokročila, co používáte pro správu souborů dnes? Používáte Total Commander, nebo nějakou bezplatnou alternativu? A vůbec, vedou pořád "dvoupaneláky", nebo si vystačíte s tím, co poskytne systém?

Tak ona je otázka na čem.
Na telefonu s androidem se mi jeví jako lepší Ghost commander, na pc používám Krusader. Systém nabízí dvoupanelák taky a to Midnight commander. Takže ano i s tím se dá vystačit ale Krusader je propracovanější po grafické stránce.

-- 30. 8. 2013 08:44 --

Miromex píše:Opera Verzia 12.15 nie je "archaický prehliadač". Aj ja som ostal pri tejto verzii, po orezaní niektorých funkii v posledných verziách opery... TC je klasika pre ľudí čo sa trošku viac (a dlhšie) hrabú v IT.

Nápodobně. Také jsem u téhle verze zůstal právě proto, že nové verze jsou ořezané a doslova příšené.
Fido
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod karlos00x 30. 8. 2013 08:10

[OT]
petr.svijany píše:kvuli takovejmdle lidem v noci webovy vyvojari nespi. Proc sakra nekdopouziva archaicke prohlizece?!!!

chlapce tohle je nesmysl. jestli kvuli necemu vyvojar nespi tak je to IE. to je to nejhorsi peklo.
[/OT]
Upgrade který má smysl: SSD. Zažijete svižný počítač.
karlos00x
Pokročilý

Odeslat příspěvekod supec 30. 8. 2013 09:05

Freecommander !!!
supec
Junior

Odeslat příspěvekod Dsanik 30. 8. 2013 09:09

Poslední dobou se mi nejvíce zamlouvá MultiCommander
Dsanik
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod PD 30. 8. 2013 09:13

David P. píše:Teď jsem zkusil projít, co se vůbec dneska nabízí a zjistil jsem, že FreeComander, Double Commander, uCommander, Unreal Commander, Speedcommander a další volně dostupné alternativy Total Commanderu už dávno ukončily vývoj. A je to na nich vidět.

No nevim, ale poslední betaverze DC je z 20.07.2013 což mi nepřipadá tak dávno.

Další výhodou je, že vidim jakou má ten kterej soubor velikost a příponu.

Jinak napadlo mě, že díky aplikacím typu Norton Commander si člověk od roku 1986 nemusí zvykat na nový prostředí. Nějakej DOS, BASH, W95, Vista, KDE4, Gnome, XP, W8 mi můžou bejt ukradený.
Mot. T180 | SX1 mod. (Symbian OS 6.1) | N80 (Symbian OS 9.1) | E71 (Symbian OS 9.2) | Huawei U8160 (Android 2.2.1) | LG Optimus L9 II (Android 4.4.2) | Samsung Galaxy A40 (Android 10)
PD
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka