Nejlepší správce souborů

Všechny ostatní programy, které nemají samostatnou sekci

Moderátor: Moderátoři Živě.cz

Odeslat příspěvekod Aljosha 5. 12. 2013 19:22

TotalCommander - díky svým rozšířením a neustálému (dlouholetému) vývoji asi nejlepší možnost, koupil jsem a nelituji... 8-)
"V životě je nejdůležitější PŘEŽÍT, všechno ostatní má nižší prioritu...." ;-)
Aljosha
Junior

Odeslat příspěvekod Sam Fisher 5. 12. 2013 19:23

Za mě muCommander, multiplatformní, dvoupanelový, SFTP v základu a nejen SFTP...

P.S.: Ano, je psán v Javě, ale to ho přece nedegraduje... ;-)
Sam Fisher
Junior

Odeslat příspěvekod PM 5. 12. 2013 19:42

Průzkumník!!!
PM
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Noxik 5. 12. 2013 19:48

Servant Salamander 1.52 CZ, protoze je rychly.
Jinak idealni je samozrejme napsat/ nechat si napsat primo na miru, doporucuji.
Noxik
Junior

Odeslat příspěvekod Tomasek1234 5. 12. 2013 20:49

Total commander a NIKDY jinak !!!
Naprosto nejlepsi a nejodladenejsi souborovy spravce. Obrovska podpora tuzbych pluginu, takze netreba dalsich externich programu. Zmenou zobrazeni ziskame treba rychly prohlizec miniatur. Maximalni kontrola a hlavne ergonomie pri praci se soubory. O 90% veci co TC umi si muzete s pruzkumnikem nechat jen zdat :D
Phenom™ X4 Quad-Core Black Edition 9950 2.6GHz 125W socket AM2+ ,BOX, 4GB RAM, ATi HD4850, Samsung SpinPoint F1 1TB, Samsung 2053BW, 20'', Seasonic :)
Tomasek1234
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Odpadlík 5. 12. 2013 20:52

Jedině průzkumník Windows, protože není třeba si zasírat OS progmama 3. stran pro něco, co má OS už v základu.

A až tu bude argumentovat tím, že TC má o 1000 funkcí víc, tak se zamyslete, jak často a kolik z nich využíváte. Většina pravdivých odpovědí by byla málo funkcí a málo často, takže asi tak. :-)
Odpadlík
Junior

Odeslat příspěvekod X-Lorrien 5. 12. 2013 20:54

Průzkumík dostačuje, na pokročilé věci (hromadné přejmenování, rychlý náhled velkého postupně generovaného souboru, synchronizaci složek a odstraňování různých souborů v celé stromové struktuře najednou) Total Commander.
X-Lorrien
Junior

Odeslat příspěvekod jxjl 5. 12. 2013 20:55

Pod Linuxem rozhodně Krusader, ve win si většinou vystačím s FreeCommanderem, nebo muCommanderem. V textovém režimu samozřejmě MC.
jxjl
Junior

Odeslat příspěvekod X-Lorrien 5. 12. 2013 20:57

Když jsme u toho Total Commanderu, sháním plugin pro Lister (nedaří se mi), který by libovolný soubor, který je aktuálně generovaný dokázal automaticky, třeba co 1s aktualizovat a přesouvat se na jeho konec. Nevíte o něčem? Už sem viděl pluginy na .log soubory, ale ty nešly použít na nic jiného. Teď toho jde docílit neustálým mačkáním F3 a End, když potřebuji sledovat více souborů. tak je to dost nepoužitelné.
X-Lorrien
Junior

Odeslat příspěvekod tirex 5. 12. 2013 21:01

Altap (Servant) Salamander
tirex
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Bugscz 5. 12. 2013 21:32

Double Commander :nenapadne jak na Linuxu tak na Win. Má vše co potřebuji, Total Commander už nechci vidět.

V terminálu samozřejmě Midnight Commander.
Bugscz
Junior

Odeslat příspěvekod jandurek 5. 12. 2013 21:47

Nikdy jsem nepotřeboval nic složitého, navíc v dnešní době trávím tolik času v terminálu, že je pro mě snazší udělat požadovanou akci v terminálu. Takže používám pouze předinstalované správce souborů, na mém primárním OS (elementary) je to Pantheon Files, na jiných distribucích Nautilus a na Windows klasický Windows Explorer.
jandurek
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Max87_ZA 5. 12. 2013 22:52

Na Win som velmi dlho pouzival(pouzivam) Altap Salamander...Po prejdeni na Mac som skusil Forklift, ale ten mi moc nesadol, pouzivam Finder s pluginom TotalFinder a je to super kombinacia...Na Finderovi jedine co mi vadi je, ze nerozlisuje co je subor a co folder...Od Mavericks ma aj taby, takze TotalFinder mam jedine na to zoradovanie...
Max87_ZA
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod anonymni 5. 12. 2013 23:06

Altap Salamander v3 Beta, jinak předchozí stabilní verzi. Škoda, že jde vývoj tak pomalu.
anonymni

Odeslat příspěvekod anonymni 5. 12. 2013 23:29

krusader a double comander.
v podstate su obaja dobre modifikovatelny a DC sa da prisposobit podobne ako TTC. Ten som pouzival (mam sice licenciu ale zvykam si na ine )
anonymni

Předchozí stránkaDalší stránka