Nejlepší program pro ovládání počítače na dálku

Všechny ostatní programy, které nemají samostatnou sekci

Moderátor: Moderátoři Živě.cz

Odeslat příspěvekod anonymni 3. 1. 2014 23:26

no SSH klient Putty
Pre niektore pripady teamViewer co sa mi osvedcilo hlavne u BFU
Vedia napisat kde je problem, vidia co robim, viem okomentovat preco.
anonymni

Odeslat příspěvekod vasedl 4. 1. 2014 00:15

Mám rád teamviewer (často musím známým vzdáleně ukázat postupy jak co udělat a tak...), ale poslední dobou mě tento sw docela zlobí - často se nespustí propojení - zůstane to u stavu "připojuji se"...

Zjistil jsem, že na to má asi vliv skype - někdy když ho vypnu, tak to funguje...ale někdy ne...
vasedl
Junior

Odeslat příspěvekod karlos00x 4. 1. 2014 02:10

skype obsazuje http porty (80 a 443) - je to nekde v jeho nastaveni
Upgrade který má smysl: SSD. Zažijete svižný počítač.
karlos00x
Pokročilý

Odeslat příspěvekod trevor12 4. 1. 2014 06:03

teamviewer
trevor12
Junior

Odeslat příspěvekod akira.uzai 4. 1. 2014 09:22

SSH a pro platformu windows asi nějaký nástupce BackOrifice
あきらうざい
akira.uzai
Junior

Odeslat příspěvekod Bari007 4. 1. 2014 19:43

Lync
RDC
Bari007
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod xXx.79 6. 1. 2014 07:56

GeBu píše:Trochu jsem se na to díval a na PC je potřeba mít dost nový HW tedy konkrétně Intel Core i5 nebo i7.
Je možné Intel vPro použít přes internet (za NATem) případně přes IPv6?
Nedaří se mi najít pořádné informace v češtině.

Ano NAT mu nevadi, pokud je nakonfigurovano v rezimu "Host-Server".
vPro lze pouzivat v nekolika rezimech a to stand-alone, kdy musite mit spravne nastavene routovani resp. presmerovani portu nebo v rezimu server, kdy je nutne mit centralni server na ktery se stanice hlasi kde zrovna jsou.
stand-alone -> mam doma jedno pecko
centralni server -> pouziva se pro mobilni pracovniky /notebooky/ toulajici se mimo firmu
IPv6 tomu cizi taktez neni.
xXx.79
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod suk 13. 1. 2014 11:55

xXx.79 píše:Intel vPro technologie
To je neco jako iLO, DRAC a podobne?
Pokud nesouhlasíte s mým názorem, popřemýšlejte sami nad sebou. Opravdu si myslíte, že já bych se mohl mýlit?
----
You are an inspiration for a birth control...
suk
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Bari007 13. 1. 2014 12:23

Ano i ne. Na první pohled se to může zdát jako podobné, na druhý pohled už jsou to ale zásadně odlišné věci.
Bari007
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Firestone 21. 1. 2014 19:10

Tak to vypadá, že některé novější účty u LogMeIn (Free) začali postupně rušit a nutí uživatele přejít na placenou verzi? Máte podobné zkušenosti?
HTC Desire Z (Vdf) | Nokia 6230i (Vdf) | Huawei E160 (O2) | ASUS Eee 1000H | rockstable Intel Core 2 Duo@3150 MHz | Ultimate Ears SuperFi 5 Pro@iAUDIO i7
Firestone
Junior

Odeslat příspěvekod Firestone 22. 1. 2014 12:30

Tak si začínám klást otázku, kde hledat vhodnou alternativu k LogMeIn (tj. zadarmo pro pár PC i pro komerční sféru). Nejlépe aby to šlo přes web (není podmínkou), ale aby si to zvládalo udělat samo tunýlek s povolením ve fw.
Věděl by někdo o něčem? :)
HTC Desire Z (Vdf) | Nokia 6230i (Vdf) | Huawei E160 (O2) | ASUS Eee 1000H | rockstable Intel Core 2 Duo@3150 MHz | Ultimate Ears SuperFi 5 Pro@iAUDIO i7
Firestone
Junior

Odeslat příspěvekod Firestone 24. 1. 2014 07:44

Nezkoušel tu někdo AeroAdmin? Vypadá to téměř jako okleštěný TeamViewer a je to free i pro commercial use :) Jen chybí nějaká komplexnější EULA/Term of use :(
Firestone
Junior

Odeslat příspěvekod fatman 24. 1. 2014 09:08

Ten AeroAdmin by mě taky zajímal (taky jsem ho včera vygooglil), bo jsem včera vlezl do LogMeIn a koukal, že se od února můžu jít klouzat. TeamViewer mě zatím nevyšplouch s omezením času, ale jak mi vypadne LMI, bojím se, neb dělám vzdálenou podporu celé široké rodině :-)
"Věřím v reinkarnaci, jakožto nutnou likvidaci materialisace lidské idealisace, bez vyloučení sensace!"
(J. Váchal, Krvavý román)
fatman
Junior

Odeslat příspěvekod Firestone 24. 1. 2014 10:45

Tak dnes došlo i na můj druhý, postarší, účet. Tentokráte mně dali zadarmo LogMeIn Pro a to na půl roku :) Ale po této době zřejmě taktéž úplně spadne klec...
Firestone
Junior

Odeslat příspěvekod Firestone 29. 1. 2014 15:24

Je celkem škoda, že ten AeroAdmin vypadá dosti neprůhledně a člověk neví, co za tím stojí za vývoj. Aby to nebyla nějaká levárna, jak si udělat lehce zneužitelnou díru do systému :(
Firestone
Junior

Předchozí stránka