Jaký je nejhorší program, který jste měli v počítači?

Všechny ostatní programy, které nemají samostatnou sekci

Moderátor: Moderátoři Živě.cz

Odeslat příspěvekod jaramat 19. 8. 2012 00:18

Bezpochyby Google Chrome. Nainstaloval a nastavil se jako výchozí prohlížeč, aniž by se mě instalačka avastu! ptala! A díval jsem se třikrát - opravdu v ní zmínka o Chrobákovi nebyla.
A pak už jen obecně - programy od výrobců mobilů (např. Nokia Suite), lišty do prohlížečů (všechny, bez výjimky) a programy mobilních operátorů (např. Web'n'Walk Manager). Jo a taky ICQ.
jaramat
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod kernel_panic [passed] 19. 8. 2012 00:29

k bití internetovejch nihilistů jsem už příliš starej, ale za ty roky mně narostl krunýř, o kterej se vždy báječně rozplácnete; takže, mám zůstat čelem nebo?
kernel_panic [passed]
Přeborník Živě roku 2008

Odeslat příspěvekod biosko 19. 8. 2012 00:31

itunes,
quicktime player,
icq official client,
nokia ovi suite,
diskeeper
biosko
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Biosek 19. 8. 2012 00:33

Pred par lety jsem musel kvuli Northon Antiviru preformatit PC, protoze jsem se ho nemohl NIJAK opakuji NIJAK zbavit. Zabil jsem kvuli nemu minimalne 15hodin zivota. Dale Windows Media Player, kvuli absolutne neuzivatelsky privetivymu ovladani. Samozrejme vsechny toolbary, ktery se mi obcas nainstalou pri instalaci nejakyho programu a vsechny automaticke aktualizace, ktery se provadej i kdyz nemam danou aplikaci spustenou.
Biosek
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod slizzard 19. 8. 2012 00:37

Rozhodně starý MS Outlook a další mailové klienty. Jsou s nimi akorát problémy! X-krát do týdne vyjíždět opravovat počítač lidem, že jim nejde "Počta" ... :grr: :grr:
slizzard
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod czatlantis 19. 8. 2012 00:39

YGHY píše:Vazne?...bez linuxu by si si ani v mikrovlnke nezohrial veceru a nie este zapol net.... ;-) ;-) ;-)

Tak on je rozdíl mít to na svým PC a denně na tom dělat a pak mít to v nějakým "black boxu", kde to dělá jen otrockou práci jako třeba v tom routeru. Ano v routeru mi jede linux, v mobilu mi jede vlastně taky linux, v DVD přehrávači jede asi taky linux, ale dělat s ním denně na stolním PC bych asi nesnesl.
czatlantis
Junior

Odeslat příspěvekod karlos00x 19. 8. 2012 00:45

vedou IIS, MSSQL. tuhle dvojku k pohledani nikdy v zivote uz nechci ani videt, nic horsiho nikdo nikdy nevymyslel.
IExploder - nikdy jsem ho radsi nezapnul jinak nez na zkouknuti webovky jestli jakž-takž jede a stacilo.
icq je humus, skype hnuj(od verze 2.4 nebo tak nejak).
woknous se daji zkousnout, kdyby mely dve veci navic - funkcni virtualni plochy a jednotny repo-like systm tak by to byl dobry system.
Upgrade který má smysl: SSD. Zažijete svižný počítač.
karlos00x
Pokročilý

Odeslat příspěvekod wector88 19. 8. 2012 00:51

1) itunes - nepouzitelne na windows (vlastne i na macu), spousta pridruzenych absurdnich sluzeb
2) quicktime + realtime, nastesti je to par let passé
3) norton antivirus
4) ICQ (Mirabilis oficialni klient), MSN messenger

Jinak, oproti predchozim diskutujicim si napr. na IE nemuzu stezovat - kdyz ho clovek nechce pouzivat, tak ho nepouziva. Adobe Reader je naopak ve svych novejsich verzich velmi rychly a bez reklam, napr. oproti Foxit readeru - takze taky zadna stiznost.
Obecne bych nyni za nejhorsi oznacil ty, co se snazi instalovat google chrome ci ask.com toolbar ci podobne picoviny.
wector88
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod WHITE-CZ 19. 8. 2012 00:55

Asi takhle vždy je problém mezi klávesnicí a židlí jen u 10% je to programem nebo systémem.

U mě je to jednoznačně Windows Vista (Vista = beta test pro W7)
"Dobrý řidič umírá doma ve své posteli"
WHITE-CZ
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod kozel_Z97 19. 8. 2012 01:02

Windows Vista
Nero 7
ICQ od verze 6 (pamatuju dobu pěkné pětky, od 6 to začal být hnus a nedalo se to používat)
kozel_Z97
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod loleknos 19. 8. 2012 01:42

Babylon Search (Doplněk či co?) .. Zkuste si sami, pěkná to havěť..
Proste, a bude vám dáno; hledejte, a naleznete; tlučte, a bude vám otevřeno. (Matouš 7:7)

Spravedlivý, i když sedmkrát padne, zase povstane (Přísloví 24:16)
loleknos
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod CriSpooN 19. 8. 2012 01:47

Windows ME
Windows Vista
Windows 8
iTunes - vlastne cokoliv co ma neco spolecneho s plesnivy jablkem
IE
WMP
Avast (aspon starsi verze)

(PS: ti co pisou o listach v prohlizeci tak zkuste pri instalaci ruznych programu, neklikat jak ovce na "next" ale zkontrolovat co je kde zaskrtnute. 90% list si nainstalujete sami a pritom staci odskrtnout neco v instalci) :))
Krucipísek. Ten skok z Nokia 5800 na SGS 3 White je horší než bungee bez lana. (Myšleno v dobrém pro SGS) :)
CriSpooN
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Jimm98y 19. 8. 2012 01:53

1) Linux - super systém pro routery a vysavače, ale na PC to použitelné opravdu není
2) Open Office
3) Mozilla Thunderbird
4) Nero
5) ICQ
Jimm98y
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod evlo 19. 8. 2012 01:54

No jo jenze nic lepsiho nez ovi suite na propojeni se s tema nokiema neni, takze ta jeho roznost je asi dost relativni.
evlo
Junior

Odeslat příspěvekod B.Gen.Jack.O.Neill 19. 8. 2012 02:23

Hm, takovejch negativních názorů na Windows... Nejsem žádnej MS boy, ale upřímně? Nejhorší SW co sem kdy měl na PC i NTB je jakákoliv distro Linuxu :D

Upřímně obdivuju že jde o víceméně nekomerční projekty (i když o "nekomerčnosti" se dá pochybovat) stejně tak jako vznik tohoto systému, ale přinášel mi vždy jen frustraci a chuť použít na HDD sekeru :D

Jinak obvyklý CRAP v podobě předinstalovaného SW na NTB... :D

EDIT: Ano, iTunes na Win je opravdu nehorázně špatně napsanej kus SW :( Což mě jako uživatele iPodu a i Padu celkem mrzí... Čekal bych od firmy toli ksi zakládající na preciznosti lepší práci...
B.Gen.Jack.O.Neill
Kolemjdoucí

Předchozí stránkaDalší stránka