Jaký je nejhorší program, který jste měli v počítači?

Všechny ostatní programy, které nemají samostatnou sekci

Moderátor: Moderátoři Živě.cz

Odeslat příspěvekod mazuji007 19. 8. 2012 04:29

1.ICQ
2.skype
3.tunngle
4.TuneUp Utilities
mazuji007
Junior

Odeslat příspěvekod miroslavh85 19. 8. 2012 05:31

ICQ a iTunes (na Windows)
miroslavh85
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Baki 19. 8. 2012 06:52

Tak za mě to je MS Visual Studio 2010. Bylo fajn na používání, ale při odinstalování je lehčí udělat novou instalaci windows, případně to virtualizovat a vrátit se na snapshot před instalací ...

Ad Linux v mikrovlnce - nebavíme se o tom, kde to je, ale jak se to používá. A někdy je s linuxem problém, velký problém :) (záleží na HW, co člověk má a jaké jsou jeho nároky na práci na PC)

Ad Windows (7) - nechápu, dle mého jeden z nejlepších SW na světě, beze srandy.
Baki
Junior

Odeslat příspěvekod hexxisek 19. 8. 2012 07:19

Visual Studio, šikovnej program, kterej ale uděla v počítači takovej bordel, že pak už pomuže jenom format, VS nainstaluje snad 30 soucasti, který se zahryžou do OS a pak už to jde jen dolu, o aktualizacích ani nemluvim.
A ještě příšernej Internet Explorer a Windows player, komedie jak si lidi stezujou na Mac přehrávač iTunes a přitom maj v kompu tu otresnost WMP...jediný co se snad Mrkvosoftu povedlo bylo Malování... 8-)
Naposledy upravil hexxisek dne 19. 8. 2012 07:27, celkově upraveno 1
Macbook Pro 13" 2011 early / iPhone 5S / Harman Kardon AVR 100 + QLN Qubic 2 / Optoma HD131xe - 90" úhlopříčka / Beats Solo 2
hexxisek
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod bouša 19. 8. 2012 07:26

Jednoznačně iTunes(pro Windows) a Nero 8 a vyšší.
Windows je věčný
bouša
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod rimmer33 19. 8. 2012 07:40

McAfee... dekuji, ale uz nikdy vice. Dostal jsem ho zadarmo k notebooku a delal mi takovou paseku, sr*l se do vseho a byl tam kde vubec nemel co delat a zbavit se ho, bylo jeste horsi. Div me neklepla pepka kdyz se po obnoveni zacal cpat zpatky do systemu. Nedivil bych se, kdyby se tu nekde furt schovaval. Fuj je to.

Ještě teda ICQ program.
rimmer33
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod jankrahulec 19. 8. 2012 07:45

Windows Vista.

ICQ od verze nevím už kolik kdy to nacpali reklamou, klient začal žrát neskutečně moc paměti a procesoru. Jedny z prvních verzí se daly používat. (-> Přechod na Mirandu -> pomalá smrt kecálků kvůli facebooku)
jankrahulec
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod jakub.karasek 19. 8. 2012 07:46

Microsoft Zune (tomu dávám milion bodů), Apple Quick Time, ICQ, Internet Explorer, Windows media player

Naopak nerozumím, proč všichni plivou na iTunes. Přestože jsem majitel Windows phone, nemám nic od applu, tak tak iTunes mi přijde jako nejlepší software na správu hudby. Mám jí 80 gb a iTunes je bezproblémově rychlý, funční, nepadadá... stačí mít jen správně otagovanou hudbu a pak funguje jak má.
jakub.karasek
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod WoCZek 19. 8. 2012 07:47

Samsung Kies.
Avatar společnosti RIM neznamená, že jsem s ní nějakým způsobem spjat.
WoCZek
Junior

Odeslat příspěvekod portapro 19. 8. 2012 07:48

Pokud zajedu zpět do střední školy, tak je to formica. Tak neintuitivní program jsem dlouho neviděl a divím se, že v tom učí na školách plošné spoje. Jenom kvůli tomu, že to napsal nějakej čech.
Jinak iTunes na windows, ale tam víme proč. Na Macu na tom přehrávám písničky a jede bez problému. Micorosft Zune a obecně windows, když už jste to tady začali.
portapro
Junior

Odeslat příspěvekod jxjl 19. 8. 2012 07:50

Windows:
1. Všechny možné automatické ladiče systému
2. Operační systém Nero
3. ICQ
4. Hry a software s prasáckým DRM systémem (viz kauza StarForce, Sony a jiné)

Linux:
1. Adobe flash
2. Ovladače AMD/ATI karet - komu se v kwinu nikdy nezobrazovaly okna vzhůru nohama, nepochopí
Naposledy upravil jxjl dne 19. 8. 2012 10:38, celkově upraveno 1
jxjl
Junior

Odeslat příspěvekod jankrahulec 19. 8. 2012 07:51

A abych nehanil jen Microsoft s jejich nepovedenou Vistou.
Ještě za mladých studentských let jsem se snažil přejít na Linux a tak jsem zkoušel různé distribuce. Uf, ztracený čas. Moje AMD a ATI grafická karta bylo moc velké sousto na Mandrivu, (K)Ubuntu, SuSe atd. Nehledě na to, že abych mohl dělat běžné věci, stále to chtělo nějaké knihovny. Ano, jsem BFU, neměl jsem na to nervy, fakt jsem chtěl dát sbohem Microsoftu, ale prostě to nešlo, samé klacky pod nohy a omezení.
jankrahulec
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod akira.uzai 19. 8. 2012 07:53

1. Microsoft Outlook (bez debat)
2. iTunes (za "rychlost", za "stabilitu" a za množství bordelu, které si sebou tahá)
3. MS Internet Explorer (zejména verze 6)
4. Nero (za katastrofální práci s exoticky pojmenovanými soubory a adresáři, za hloupé wizzardy a tuny bordelu navíc)
5. Skype (zejména za GUI)
6. Adobe Acrobat (za "rychlost" spouštění a za aktualizační ocásky)
7. MS Media Player (za "práci" s covery)

+ čestné místo uděluji ovladačům a "obslužnému" sw od jednoho kancelářského scanneru (Canon?) za instalaci, která hraničila s černou magií a za to, že vše bylo napsáno v předchůdci flexu, takže šlo o smatlaninu flashe, html a css, sw si téměř nepamatoval nastavení a opět zde bylo spousta naprosto zbytečného balastu
あきらうざい
akira.uzai
Junior

Odeslat příspěvekod petr.svijany 19. 8. 2012 07:56

Quicktime player
    Real Player
    Internet Explorer
    Nero
    Windows Media Player
    Microsoft Outlook
    AVG
    Kaspersky
    AVAST
    Předinstalovany software v nových NB
Naposledy upravil petr.svijany dne 19. 8. 2012 08:01, celkově upraveno 1
SAMSUNG Galaxy S II
petr.svijany
Junior

Odeslat příspěvekod akira.uzai 19. 8. 2012 07:56

jakub.karasek píše:Microsoft Zune (tomu dávám milion bodů), Apple Quick Time, ICQ, Internet Explorer, Windows media player

Naopak nerozumím, proč všichni plivou na iTunes. Přestože jsem majitel Windows phone, nemám nic od applu, tak tak iTunes mi přijde jako nejlepší software na správu hudby. Mám jí 80 gb a iTunes je bezproblémově rychlý, funční, nepadadá... stačí mít jen správně otagovanou hudbu a pak funguje jak má.

jsem si nechal od iTunes spravovat hudbu a ty mi v ní udělali takový bordel (písničky z tribute alb a kompilací rozházené podle interpretů), že po pár pokusech, vše uvést do původního stavu jsem celou sbírku musel smazat, navíc stále podezdřívám iTunes, že soubory bez id tagů jednoduše smazaly
あきらうざい
akira.uzai
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka