Jaký je nejhorší program, který jste měli v počítači?

Všechny ostatní programy, které nemají samostatnou sekci

Moderátor: Moderátoři Živě.cz

Odeslat příspěvekod banner 19. 8. 2012 09:31

iTunes, BearShare, IE, WinAmp, GIMP, Nokia Ovi Suite, Metin2, WMP
banner
Junior

Odeslat příspěvekod fortress 19. 8. 2012 09:35

Jelikož obrovský výběr programů pro windows automaticky vyselektoval zmetky tak nejhorším programem v počítači je ten co se zkazil až postupem času a dál už žije jen ze svého jména (Nero, uTorrent, CoreTemp) nebo ho člověk byl nucen používat (Nokia PC Suite, iTunes, vesměs jakýkoliv přehravač k TV kartam)
Superb L&K 2.0TSI 206kW /// Alfa Romeo Giulia QV 375kW /// Audi R8 V10 RWD 397kW
fortress
Junior

Odeslat příspěvekod Zwick 19. 8. 2012 09:38

iTunes
Balik predinstalovanych programu Dell / HP
AVG
Zwick
Junior

Odeslat příspěvekod vortex1394 19. 8. 2012 09:40

jednoznacne iTunes.
vortex1394
Junior

Odeslat příspěvekod havlja11 19. 8. 2012 09:40

Nejhorší program je Samsung Kies. Software jsem zde aktualizoval pouze jednou a v půli stahování spadnul.
havlja11
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod skylucas 19. 8. 2012 09:46

za mě utility nejrůznějšího typu na zrychlení systému (WIN), Nero ve vyšších verzích tuším že od 7 verze děs běs (naštěstí dnes už nevypaluju nic), no pak příšerně pomalé iTunes, i když na MACu je to něco jiného, ale i zde občas spadne. Nicméně je 100x použitelnější než na WIN.

Myslím že WINy nejsou až zas tak špatné, nazvdory tomu, že několik přešlapů Softies udělali (např. ME), časem to potká určitě i MAC platformu, pokud se více rozšíří (pokud ji už to nepotkalo s příchodem ML :-D ).
skylucas
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod anonymni 19. 8. 2012 09:53

1.) Nero
2.) iTunes
3.) HP suita predinstalovana v notebooku
anonymni

Odeslat příspěvekod moebius (novy) 19. 8. 2012 10:02

doma si nainstaluju co chci, ale horší je to v práci, tam jsou teprve žůžo programy
1. ISKN - informační systém katastru nemovitostí - ten fakt dělali troglodyti, ale proti registru vozidel aspoň funguje - user friedly? zapomeňte - user enemy!!!
2. Microstation a jeho různé (vesměs spolu nespolupracující) nadstavby
3. Průzkumník ve Windows - fakt nesnáším a v práci nic jiného mít nesmíme
moebius (novy)
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod kopiha 19. 8. 2012 10:04

nejhorší jsou:

1. samsung pc studio
2. Windows XP SP3
3. kmplayer
4. nero
5. internet explorer
6. mozilla firefox
7. ATI Catalyst od 9. verze
kopiha
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod marpit25 19. 8. 2012 10:11

Já ještě doplním: Aver MC - nepřehledný hnus, Aver TV je už na tom lépe, ale pořád se nemůžu zbavit dojmu, že ho navrhovali v malování. Jinak po nějaké aktualizaci Excel 2007.
marpit25
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod hnusil3 19. 8. 2012 10:13

Absolutně nejhorší je RealPlayer. Pak:
2. Nero
3. ICQ
4. Avast
5. WinAMP
6. Chrome
7. LibreOffice + další napodobeniny Office
8. FireFox + další pokusy Web browserů
9. Outlook Express
10. FlashPlayer
a následují různé lišty do prohlížečů, drtivá většina her, přiblbé a zbytečné utility jako youtube stahovače videí, různé ccleanery apod.
hnusil3
Junior

Odeslat příspěvekod jipaa 19. 8. 2012 10:13

-Jenom pro ty co tu pisou itunes, ja mam pocit ze je to uzasny a zaroven jediny soft ktery obsahuje hooodne hudby a legalne a jediny problem ktery ja s nim mam je to ze ho mam na Win
-Win7 a to zcela bezesrandy i Davida to napadlo... :P
-a ten Winamp byt na android je celkem dobrej
-virtual dj
-hamachi
jipaa
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod harak 19. 8. 2012 10:24

Oficiální klient ICQ
harak
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod jaramat 19. 8. 2012 10:35

V REAKCI NA OSTATNÍ
Za vyloženě špatné linuxové prostředí bych označil KDE. Naprosto nepřehledné a nelogické.
S Windows Media Playerem nemám problém, pokud máte dole na liště složku s hudbou a skladby pouštíte po jedné, taky ho určitě nebudete mít. Nejlepší přehrávač hudby, nebo aspoň takový, co mi nejvíc vyhovoval, jsem našel v Ubuntu. Rhythmbox byl přehledný, rychlý, nepadal. Bohužel jsem přešel zpátky na Windows (nekompatibilita ovladačů nVidie) a Banshee, malý bráška Rhythmboxu, mi už tak nevyhovoval. No a o Winampu škoda mluvit, pomalý, ošklivý, nepřehledný, nestabilní, deset minut po instalaci už byl pryč.
jaramat
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod X-Lorrien 19. 8. 2012 10:43

Jednoznacne nejvetsi balast, co jsem kdy poznal byl QuickTime.
Na druhé místo bych zařadil Firefox, protoze nemam rad software, ktery zere systemove prostredky vice nez by mel a nez je na nem videt.
Třetí místo u mě získává Counter Strike, ale to je spíše osobní věc, sám jsem ho nikdy nepoužíval, jenom vidím, jak to ovlivňuje pár z mých známých a těm už nelze pomoci. I Brejvik vi, jak se to muze zvrtnout :-)
Naposledy upravil X-Lorrien dne 19. 8. 2012 11:52, celkově upraveno 1
X-Lorrien
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka