Jaký je nejhorší program, který jste měli v počítači?

Všechny ostatní programy, které nemají samostatnou sekci

Moderátor: Moderátoři Živě.cz

Odeslat příspěvekod t-fuse 19. 8. 2012 20:07

Gint píše:Musim říct, že ač mám několik let operu, tak to s ní jde poslední dobou hodně z kopce, když už ani nedokáže otevřít pdf.
...

Zvláštní, já PDF otvírám bez problémů v každé verzi Opery. I po každé aktualizaci na novější verzi mi PDF vždy jdou otevřít bez problémů. Jestli ona chyba nebude jinde :hm Mrkni se do Settings - Preferences - Advanced - Downloads a tam zkontroluj, jaká výchozí akce se provádí pro PDF. V mojem případě je výchozí akcí plugin nppdf32.dll.
t-fuse
Junior

Odeslat příspěvekod akira.uzai 19. 8. 2012 20:09

lukinoz píše:1)Vše od Applu ( iTunes, QuickTime, MacOS atd.)
2)Nesmysly, co instalují výrobci do notebooků. (Ne, vážně nechci pochybný antivit nebo aplikci, která mi bude přidávat do webkamery efekty.)
3)Google Chrome (Nesympatický prohlížeč, který začíná je přibalen snad ke všem instalátorům.)
4)Windows ME (Nemá snad ani smysl komentovat.)
5)Outlook Express (Tenhle kastrát se nedá s Outlookem v Office vůbec srovnávat.)
6)Internet Explorer do verze 8 (Devítka a desítka se s těmito hrůzami opravdu nemůžou měřit.)

jj dospělý Outlook je ještě mnohem větší ZLO .)
あきらうざい
akira.uzai
Junior

Odeslat příspěvekod Hrdlodus 19. 8. 2012 20:10

Quicktime
Opera, Firefox, IE, Safari (ne, že by byly vyložené špatné, ale konkrétně na mém PC byly s FF Operou problémy, ty druhé dva zase měli subjektivní nedostatky)
Nero (některá verze)
ICQ (postupem času)
AVG antivir (někdy před lety)
Ubuntu (není problém Ubuntu, ale můj. Měl jsem to v PC ani ne půl hodiny.)
Foxit reader (ne špatný, ale chybí důležité funkce)
Hrdlodus
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod peta809 19. 8. 2012 20:12

MS Windows :-D Ale teď vážně, konkrétně Windows Vista a 8, Internet Explorer, Safari a děsně pomalej a hrozně vypadající přehrávač Quicktime (od Applu - ble).
Naposledy upravil peta809 dne 19. 8. 2012 20:43, celkově upraveno 1
Milovník přírody, geocachingu a moderních technologií se zájmem o zařízení se systémy Android a Windows, českou i světovou mediální a politickou scénu, a novinky ze světa našich mobilních operátorů. Ve volných chvílích překladatel Android aplikací do ČJ.
peta809
Junior

Odeslat příspěvekod Dupl3xx 19. 8. 2012 20:25

Předinstalovaný program na ovládání wifi u noťasů. Vždy jsem stím měl nějaké problémy a zatěžuje PC. WIN zvládají wifi bezproblémů.
Dupl3xx
Junior

Odeslat příspěvekod Krejmaj 19. 8. 2012 20:28

1) Quicktime - bordel, bordel ...
2) iTunes - nepřehledny, zastaraly, neohrabany design
3) betaverze spybotu 2 - crashoval z ní explorer.exe
4) Nero (nějaká ta hrůza po verzi 6... nevim kolikátá) - moc funkcí, nepřehledné
5) icq - reklama, hrozne využití paměti
6) pspad - i když program vypadá dobře, když je potřeba hodí error a je to v ... (reinstall vč. windowsu nepomohl a měl sem poslední verzi), kromě toho při vybrani jeho jako programu na otevirani daneho typu souboru se otevre jen program ale soubor už ne
Krejmaj
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod ja_x 19. 8. 2012 20:33

- linux
- firefox
- open office
- quick time
- windows vista
- windows 8
I E2180 3,2Ghz 1,55V PCHP4SS, Gigabyte P35DS3, 6GB 800+, ATI Radeon x1900GT rev2, WD800JB,2xWD Black 640GB,WD Black 1TB, FSP400GLN
Lenovo x121e
ATI Xpert 98 AGP2x 8MB->ATI Radeon 8500 64MB->ATI Radeon 9700 128MB->Sapphire ATI Radeon X1900GT 256MB
ja_x
Junior

Odeslat příspěvekod rejca 19. 8. 2012 20:44

Windows ME, dlouho nic a pak Windows Vista bez SP, dlouho nic a pak Windows XP bez SP

na přední příčky se ale probojovává Windows 8, díky absolutně nevhodnému prostředí na desktop bez dotykáče, který je vnucen každému i firemní klientele...

z éry dávnější byl nejhorším programem One Half / Mor, který mě zašifroval 2/3 disku než dal o sobě vědět - jó to viry ještě byly pravými viry...
rejca
Junior

Odeslat příspěvekod Otass 19. 8. 2012 21:35

1) Nero balík - funkce nadprůměrné to sice ano, ale kdo měl, ten ví...
2) Quicktime - pro choboty
3) Avast home - nevím jak novější verze, ale... spíš na ozdobu
4) libovolný "čistič počítače" - v podstatě nejvíc výkonu zajistí okamžité smazání
5) firefox - download manažer jak na nokii 3310, a prostě všechno jak pro marťany... ale zobrazovat Web umí
6) zavřu to naprosto debilním AVG antivirem - idiotsky nakládá s viry, Pokud nějaké najde

většina z jmenovaných nezvládá plnit svou funkci s takovou lehkostí, jak to umí konkurence
Otass
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Ganimoth 19. 8. 2012 21:55

1)Quicktime
2)Samsung Kies (nejaka starsi verze, neco tak strasneho jsem dlouho nevidel)
3)iTunes na oknech
Ganimoth
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod vsudebyldvakrat 19. 8. 2012 22:09

moc si nevzpomínám, to co bylo špatný jsem hned odstranil a název si už nepamatuji ale pamatuji si Adobe Reader PDF 10, IE, windows media player na 64bit a jelikož nemůžu říct windows tak říkám Okna :D
vsudebyldvakrat
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod karlos00x 19. 8. 2012 22:39

akira.uzai píše:vzúomínám si na takovou nepříjemnou "funci" winampu dvojkové řady, když sjte na něj přetáhli adresář, který měl v názvu nelatinkové znaky (ruština, japonština, atd...) tak jej odmítal přehrát a vy jste do něj album museli nacpat po písničkách a navíc díky "custom" fontu v přehrávači nedovedl správně zobrazit názvy písniček

nedokazu posoudit, hudbu prohanim programem RemDiak (profesni deformace). kazdopadne nekdy zkusim, ale myslim ze v te posledni verzi by to mohlo byt uz fixnute protoze to bylo nekolik minor verzi jeste nekdy po petce...
Upgrade který má smysl: SSD. Zažijete svižný počítač.
karlos00x
Pokročilý

Odeslat příspěvekod dannero 19. 8. 2012 22:52

po deseti letech zkušeností musím říct že je to Windows od 3.1 až po Visty, novější jsem už nezkoušel a nadobro od windows utekl, pak IE, Office, platforma NET framework. Je smutné že firma z tak obrovským ziskem vydělává na tak zpackaným, předraženým a amatérským systému.
dannero
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod píďalín 20. 8. 2012 00:06

Ta kravina od nokie, Nero, iTunes, starý verze Avastu, starý IEčka, novější verze QIPu, ICQ, všechno od Adobe, software k 90% televizních tunerů 8-) , všechny ty zázračný nový antiviráky o kterejch jsem nikdy neslyšel, všechny toolbary......... No je toho fakt hodně. :pozor
píďalín
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod golfman 20. 8. 2012 00:18

1. iTunes - absolutně nepoužitelné na Windows a špatně použitelné na mac
2. Quicktime - strašně pomalé
3. všechny lišty do prohlížečů
4. Nero 7 a vyšší - strašně obsáhlý balík zbytečností a plné nevyužitelných funkcí
5. starší Nokia OVi Suite- vždycky spadlo
golfman
Kolemjdoucí

Předchozí stránkaDalší stránka