Zdravím. Vlastním laptop Dell XPS L702X, bohužel čím dýl ho používám tím se pořád a pořád zpomaluje. Už jsem asi čtyřikrát přeinstalovával windows a to ho mám něco přes rok.
Zůstal bych klidně u reinstalování, problém je, že ono trvá docela dlouho nainstalovat zase zpátky všechny programy (třeba taková Master collection), stáhnout znova hry ze Steamu a spousta dalšího co potřebuju pro práci. Všiml jsem si, že počítač se začíná zpomalovat čím mám víc a víc programů v PC (což si neinstaluju žádný balast a widgety, ale programy co fakt používám).
Není to tak, že bych nehledal. Hledal jsem, ale články jsou povětšinou buď cílené na Windows XP, nebo jsou jen falešným článkem na nějaký produkt (aka cédéčko co ti samo všechno udělá) apod.
Dále se mi mozdá jen zná, jak mermomocí chci pořád hledat příčinu, ale může být ještě zakopaný pes v tom, že dost renderuju? Renderuji videa z her (třeba při 240fps a do TGA), pak to samozřejmě spojuji ve virtualdubu apod. Všiml jsem si, že dřív jsem mohl to 240fps nekompresované video jakžtakž přehrát, teď prakticky vůbec.
Ještě mi odešla baterka, ta mi přijde příští týden, tak tam možná je ještě nějaké softwarové omezení výkonu. Nicméně podobný problém jsem měl i předtím.
Jinak, určitě je k věci napsat specifikace:
Windows 7 64bit
8GB DDr
i7-2670 2.
Nvidia GT555M + integrovaná karta, která se střídá podle zatížení
Snad jsem na nic nezapomenul. Předem dík za odpovědi