Evernote - alternativa?

Všechny ostatní programy, které nemají samostatnou sekci

Moderátor: Moderátoři Živě.cz

Odeslat příspěvekod devy_ 4. 7. 2016 10:43

Ahoj,

je tu někdo, kdo měl Evernote a přešel na jinou, podobnou službu - ale free bez omezení?
Nedávné změny v omezení počtu zařízení, s kterými je možnost používat free verzi mě vede k tomu, že tomuhle nenažranému kolosu řeknu definitivně čau.

Zatím jsem našel služby jako:
workflowy
Wiznote
Microsoft OneNote
Nevernote

Jaké se osvědčily programy Vám?
Hlavní je pro mě možnost vytvářet složky (projekty) a v nich dílčí listy (poznámky), synchronizovat, mobilní appka potěší, ale není nutná, upozornění k daným projektům / poznámkám (alespoň na e-mail). Platforma: Win/Android.

Jen teda nevím jak s migrací poznámek :hm :-D
Naposledy upravil devy_ dne 4. 7. 2016 11:05, celkově upraveno 1
devy_
Junior

Odeslat příspěvekod petison 4. 7. 2016 11:03

Ted momentálně testuju Gnotes
petison
Junior

Odeslat příspěvekod nextcz 4. 7. 2016 11:25

Já už dlouho jedu na Onenote. V jednom souboru máš záložky a každá záložka má svoje poznámky. Každá poznámka je dlouhý list "papíru" Pro něco hodně velkého si prostě uděláš další soubor. Mobilní aplikace je.
nextcz
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod karlos00x 4. 7. 2016 12:11

Google Apps - Inbox, Keep, Drive, v mobilu aplikace "Skener" atd. Ocenuji kvalitni automaticke OCR, vse na jednom miste.

Ale nesedne to asi kazdymu.
Upgrade který má smysl: SSD. Zažijete svižný počítač.
karlos00x
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Sattero 4. 7. 2016 12:53

Jednoznačně OneNote. Flexibilní, podporuje pero, má slušnou aplikaci na mobilech i tabletech, desktopová verze je solidní, drží se v duchu Office balíku. Používám denně v práci i doma.
Sattero
Junior

Odeslat příspěvekod petison 4. 7. 2016 16:55

Tak ten Gnotes mi vyhovuje.Jenoduchej ,funkční synchronizace ,nezabírá moc místa a oproti Evernotu se rychle spouští.
petison
Junior