od krystof90 4. 6. 2023 17:18
Ahoj, k přehrávání filmů používám přehrávač KODI. Mám ho nastaven tak, že se mi po spuštění zobrazí na TV. Nedávno jsem aktualizoval BIOS (MB: MSI MAG B550 TOMAHAWK) a reinstaloval win11. Při té příležitosti jsem nainstaloval novou verzi KODI - NEXUS. Od té doby mám s KODI problémy. Místo, aby se spustil na TV jak mám nastaveno, tak se mi spustí na monitoru PC - to se neděje pořád, ale většinou když počítač vypnu a druhý den ho pustím, KODI naběhne někdy správně na TV, ale často na monitoru PC. Problém je, že když mi KODI naběhne nesprávně na monitoru počítače a chci ho přepnou zpět na TV (nastavení - systém - zobrazení - monitor - generic PnP Monitor #2) tak se počítač kousne a jediná možnost je tvrdý reset. Také jsem si všimnul, že pokud KODI naběhne nesprávně na monitoru PC, tak je v menu zobrazení nesprávně uvedeno číslo monitoru. Normálně má monitor u PC číslo 2 a TV číslo 1, tak je to i v KODI. Jenže když mi naběhne KODI na monitoru PC tak pod nesprávným číslem 1, joko by měl naběhnout na TV, ale něco mu v tom zabrání. Nevíte někdo, čím by to mohlo být? Díky