Odchytávání změn na složce

Všechny ostatní programy, které nemají samostatnou sekci

Moderátor: Moderátoři Živě.cz

Odeslat příspěvekod Verxes 13. 10. 2023 13:14

Ahoj, mám dotaz, zda existuje nějaký šikovný SW, který mi umí pohlídat změny na mnou určené složce a všech podsložkách?
Tj. jde mi o tohle: Mám nainstalován SW v určité adresářové struktuře - pustím exe soubor, který má udělat update - a během toho procesu nevidím kam všude kopíruje nové soubory. Chtěl bych vědět, které soubory mění, které přidává a které nahrazuje. Asi by to šlo pak projet nějakým skriptem a vytáhnout si změněné soubory - ale chtěl bych nějak vidět i kam všude se to snažil dát a co - protože některé soubory jenom zkontroluje, že tam jsou a nemění je a až když tam nejsou, tak je vytvoří - pokud je ale nemění, tak nemají datum změny a nevím, které to byly. :pozor
Děkuji
Verxes
Junior

Odeslat příspěvekod JirkaVejrazka 14. 10. 2023 18:04

SysInternals Process Monitor
JirkaVejrazka
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Emil Pastelka 15. 10. 2023 00:15

Pokud používáte Total Commander, pak si můžete vytvořit "Vlastní sloupce" pro pohled na panel souborů, kde bude: Datum vytvoření / Datum přístupu / Datum změny / Cesta. Následně pak v kořenovém adresáři (tzn. daná určená složka) stiskněte Ctrl+B (zobrazit soubory z podsložek) a můžete rychle seřazovat podle jednotlivých dat.
Emil Pastelka
Junior