Dobrý den,seká se mi přehrávání videí programem PotPlayer, . Rychlostí internetu to nemůže být, to jsem si ověřil, (i stažením JEDNOHO segmentu z daného místa), to s přehledem jde rychlostí > 4x realtime.
Nebudu napínat a zjistil jsem,že webový prohlížeč se chová spořádaně, protože při seekování počet souběžných TCP spojení nevzrůstá. A to tom to je.
Zatímco program Potplayer (který umí přehrávat přímo MPD soubory a vybírat (kvalitu) videostop a audiostop, za který má u mě plus) dělá, to že při otevření videa začne v systému počet TCP spojení narůstat,zhruba tempem 1 spojení za sekundu (stav na NATu je TIME_WAIT) a třeba to vyroste na 80 spojení.
A co hůř, když změním kvalitu nebo seeknu, tak se to opakuje znova. A mám podezření že se to nelíbí serverům (aspoň některým, že začnou vracet HTTP TOO MANY REQEUSTS). Bohužel, video přehravač není
Nevíte, jak to opravit? ( stále chci přehrávat videa ve programu video přehrávači)
PS: Letmo jsem se jen podívat, do vyhledávače, že existují rozšíření na chrome webstore, něco jako native video playback, mpd , máte s tím někdo zkušenost, že si mohu dopřát komfort, že bych přímo do adresního řádku zadal http://server.com/video123.mpd?
-- 14. 3. 2024 20:53 --
A to i v případě, že dám pauzu.