Moderátor: Moderátoři Živě.cz
cervik píše:a proc ne
gofry píše:Mas na mysli program, ktory ma pekne okienka typu winXP, mas tam jedno policko na zadanie IP adresy, alebo este lepsie nazvu pocitaca a pod tym tlaciko: "Get full access to the computer"? Tak taky program sa nazyva ... sakra, zabudol som jeho meno.
gofry píše:Mas na mysli program, ktory ma pekne okienka typu winXP, mas tam jedno policko na zadanie IP adresy, alebo este lepsie nazvu pocitaca a pod tym tlaciko: "Get full access to the computer"? Tak taky program sa nazyva ... sakra, zabudol som jeho meno.
w@ter píše:cervik si lama. mam rad take otazky typu xcem sa dostat kamosovi do PC, ale on o tom vie. je to lamerina. priznaj na rovinu ze si uchil a roby ti dobre citat ludom postu a podobne veci. da sa to mnohymi sposobmi. najlamerske (a vo vacsine nepouzitelne) je pouzivanie trojanov. najlamerskejsie preto ze nic nemusis poznat a len klikas. nepouzitelne pre to ze kazdy normalny antivir ti takyto softik s prehladom nahlasi. ak to xces robyt seriozne, nacitaj si z netu (http://www.google.com) windows + vulnerabilities a tam hladaj taketo veci. nebude to sice lahke ale budes sa citit lepsie. a btw xystas sa robit nelegalne weci. o tom ze su neeticke ani nehovorim. mysli na to ako by si sa choval ty - ved mozno aj tebe prave niekto cita nejaky subor na disku hmmm ??
scaner je programik na hack (je ich kopu)......a co je ten remote adminjohnybravo píše:zaujalo ma ako sa k nemu chces dostat cez "scaner". mozes to trochu popisat, to by som fakt chcel vediet co to ten scaner je
to mu das nascanovat nejaky dokument, na ktorom bude nejaky superturbohackersky kod a da ti pristup k jeho compu?
a aby som len tak netrepal, nainstaluj mu nejaky remote admin a je to
jediny debil si tu ty ale ja som v hacku fakt lama ......500 píše:Ses fakt lama!!!!!!!!!!
Uz se radsi na nic neptej. Je mi z Tebe spatne. Chvilku toto tema budu sledovat, ale do te doby, nez se zeptas kde jsou Ovladaci Panely v XP.
Debile
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků