Hack po lan(ako sa dostat do kamosovho PC)

Všechny ostatní programy, které nemají samostatnou sekci

Moderátor: Moderátoři Živě.cz

Odeslat příspěvekod cervik 22. 4. 2005 20:11

Neviete neaky program na hackovanie ako sa dostat kamosovi po lan (alebo moze bit aj cez net) do PC bez toho aby to vedel a aby som mu mohol hocico robit v PC.....alebo moze byt aj cez net.......PS: kamos o tom vie tak nic zle :P 8)
cervik
Junior

Odeslat příspěvekod mbing 22. 4. 2005 20:30

Proč by jsi to svému kamarádovi dělal?
Nemám problémy s alkoholem, mám problémy bez něj.
mbing
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod cervik 22. 4. 2005 20:33

a proc ne 8)
cervik
Junior

Odeslat příspěvekod KoKoT 22. 4. 2005 20:39

cervik píše:a proc ne 8)

Protože nechceš být kokot.
10:CLEAR:CLS:WAIT 0
20:PRINT "Stiskni cokoliv pro ukonceni"
30:PRINT "Ano, jsem KoKoT..."
40:IF INKEY$<>"" THEN PRINT "Spatna klavesa":GOTO 20
50:GOTO 30
KoKoT
Junior

Odeslat příspěvekod cervik 22. 4. 2005 20:41

asi moc sa nedozviem co ........ ale on otom vie ved aj on podaval na rozne ine fora taketo spravi ...ved keby ja chcem dostanem sa knemu cez scaner ale on cez to neive
cervik
Junior

Odeslat příspěvekod saparia 23. 4. 2005 01:14

Zkus tenhle program, třeba ti pomůže Essential NetTools.
saparia
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod gofry 23. 4. 2005 11:17

Mas na mysli program, ktory ma pekne okienka typu winXP, mas tam jedno policko na zadanie IP adresy, alebo este lepsie nazvu pocitaca a pod tym tlaciko: "Get full access to the computer"? Tak taky program sa nazyva ... sakra, zabudol som jeho meno.
gofry
Junior

Odeslat příspěvekod cervik 23. 4. 2005 11:53

gofry píše:Mas na mysli program, ktory ma pekne okienka typu winXP, mas tam jedno policko na zadanie IP adresy, alebo este lepsie nazvu pocitaca a pod tym tlaciko: "Get full access to the computer"? Tak taky program sa nazyva ... sakra, zabudol som jeho meno.

si dobry
cervik
Junior

Odeslat příspěvekod KoKoT 24. 4. 2005 15:31

gofry píše:Mas na mysli program, ktory ma pekne okienka typu winXP, mas tam jedno policko na zadanie IP adresy, alebo este lepsie nazvu pocitaca a pod tym tlaciko: "Get full access to the computer"? Tak taky program sa nazyva ... sakra, zabudol som jeho meno.

Tak se podívej do Správce úloh, možná ti tam běží jeho serverová část...
10:CLEAR:CLS:WAIT 0
20:PRINT "Stiskni cokoliv pro ukonceni"
30:PRINT "Ano, jsem KoKoT..."
40:IF INKEY$<>"" THEN PRINT "Spatna klavesa":GOTO 20
50:GOTO 30
KoKoT
Junior

Odeslat příspěvekod w@ter 6. 5. 2005 07:52

cervik si lama. mam rad take otazky typu xcem sa dostat kamosovi do PC, ale on o tom vie. je to lamerina. priznaj na rovinu ze si uchil a roby ti dobre citat ludom postu a podobne veci. da sa to mnohymi sposobmi. najlamerske (a vo vacsine nepouzitelne) je pouzivanie trojanov. najlamerskejsie preto ze nic nemusis poznat a len klikas. nepouzitelne pre to ze kazdy normalny antivir ti takyto softik s prehladom nahlasi. ak to xces robyt seriozne, nacitaj si z netu (http://www.google.com) windows + vulnerabilities a tam hladaj taketo veci. nebude to sice lahke ale budes sa citit lepsie. a btw xystas sa robit nelegalne weci. o tom ze su neeticke ani nehovorim. mysli na to ako by si sa choval ty - ved mozno aj tebe prave niekto cita nejaky subor na disku hmmm ?? ;)
w@ter
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod cervik 6. 5. 2005 14:58

w@ter píše:cervik si lama. mam rad take otazky typu xcem sa dostat kamosovi do PC, ale on o tom vie. je to lamerina. priznaj na rovinu ze si uchil a roby ti dobre citat ludom postu a podobne veci. da sa to mnohymi sposobmi. najlamerske (a vo vacsine nepouzitelne) je pouzivanie trojanov. najlamerskejsie preto ze nic nemusis poznat a len klikas. nepouzitelne pre to ze kazdy normalny antivir ti takyto softik s prehladom nahlasi. ak to xces robyt seriozne, nacitaj si z netu (http://www.google.com) windows + vulnerabilities a tam hladaj taketo veci. nebude to sice lahke ale budes sa citit lepsie. a btw xystas sa robit nelegalne weci. o tom ze su neeticke ani nehovorim. mysli na to ako by si sa choval ty - ved mozno aj tebe prave niekto cita nejaky subor na disku hmmm ?? ;)

nic proti tebe ale jedina lama si tu ty a on otom fakt vie nic nelegalne ta radsej bud ticho o legalnosti :-B
cervik
Junior

Odeslat příspěvekod johnybravo 6. 5. 2005 15:47

zaujalo ma ako sa k nemu chces dostat cez "scaner". mozes to trochu popisat, to by som fakt chcel vediet co to ten scaner je :D

to mu das nascanovat nejaky dokument, na ktorom bude nejaky superturbohackersky kod a da ti pristup k jeho compu? :)

a aby som len tak netrepal, nainstaluj mu nejaky remote admin a je to :)
johnybravo
Junior

Odeslat příspěvekod cervik 6. 5. 2005 18:51

johnybravo píše:zaujalo ma ako sa k nemu chces dostat cez "scaner". mozes to trochu popisat, to by som fakt chcel vediet co to ten scaner je :D

to mu das nascanovat nejaky dokument, na ktorom bude nejaky superturbohackersky kod a da ti pristup k jeho compu? :)

a aby som len tak netrepal, nainstaluj mu nejaky remote admin a je to :)
scaner je programik na hack (je ich kopu)......a co je ten remote admin
cervik
Junior

Odeslat příspěvekod 500 6. 5. 2005 19:55

Ses fakt lama!!!!!!!!!!
Uz se radsi na nic neptej. Je mi z Tebe spatne. Chvilku toto tema budu sledovat, ale do te doby, nez se zeptas kde jsou Ovladaci Panely v XP.
Debile
...byl jsem namyšlenej frajer a myslel jsem si, že jsem sežral svět. Zapracoval jsem na sobě....JSEM BŮH.
500
Junior

Odeslat příspěvekod cervik 6. 5. 2005 20:04

500 píše:Ses fakt lama!!!!!!!!!!
Uz se radsi na nic neptej. Je mi z Tebe spatne. Chvilku toto tema budu sledovat, ale do te doby, nez se zeptas kde jsou Ovladaci Panely v XP.
Debile
jediny debil si tu ty ale ja som v hacku fakt lama ......
cervik
Junior

Další stránka