Jak prehrat hry PS2 na PC?

Všechny ostatní programy, které nemají samostatnou sekci

Moderátor: Moderátoři Živě.cz

Odeslat příspěvekod vita1 9. 5. 2005 21:44

jiste jste uz hrali na PlayStationu a uchvatili vas nektere hry.Stahnul jsem si PCSX2,ale nevim jak na to.Muzete mi nekdo poradit?
vita1
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod skylie13 9. 5. 2005 21:53

Skus si stiahnut emulator ps2 napr na: http://www.pcsx2.net/downloads.php :-B
skylie13
Junior

Odeslat příspěvekod X__ 9. 5. 2005 21:59

Nijak, zatím emulátor na PS2, XBox a GameCube neexistuje, kromě velmi raných verzí, co načtou obrázek, spustí hru a zmrznou ...
年度新入社員入社式、社長あいさつの概要を掲載しました。
X__
Dočasný BAN

Odeslat příspěvekod skylie13 9. 5. 2005 22:04

Neviem nerobil som s tym .....
skylie13
Junior

Odeslat příspěvekod cache 9. 5. 2005 22:17

X píše:Nijak, zatím emulátor na PS2, XBox a GameCube neexistuje, kromě velmi raných verzí, co načtou obrázek, spustí hru a zmrznou ...z/quote]

Imho by s emulaciou XBox-u nemal byt problem, kedze je to vlastne x86 pcdlo a bezi na nom variacia winXP (mediacenter ci ako sa to vola) :)
Můj bože, to je budoucnost! Mí rodiče, přátelé, má dívka.. Už je nikdy neuvidím.. JUPÍÍÍÍÍÍ! (Fry s1e1)
cache
Pokročilý

Odeslat příspěvekod fnuk 9. 5. 2005 22:39

No, i kdyby byl fční emulator PS2, tak stejně nato neni dost rychlej komp. Počkej si tak 3-5 let, pak si možná ty hry na PC sputíš. Asi tak dlouho trvalo, než bylo na PC možno emulovat PSX
fnuk
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod kernel_panic [passed] 11. 5. 2005 13:02

efektivnější a výhodnější je nákup PS2 konzole, která dneska stojí 6k...než se snažit rozjet PS2 hry na PC, sestaveným z nejmodernějších a nejvýkonnějších komponent, který bys tak jako tak k vůbec nějaké emulaci potřeboval... :)
k bití internetovejch nihilistů jsem už příliš starej, ale za ty roky mně narostl krunýř, o kterej se vždy báječně rozplácnete; takže, mám zůstat čelem nebo?
kernel_panic [passed]
Přeborník Živě roku 2008

Odeslat příspěvekod vita1 12. 5. 2005 09:42

to skylie13:pokud jsis nevsiml meho dotatu,tak pisi ze jsem si uz STAHL PCSX

to fnuk a kernel_panic:myslim si ze PC je rychlejsi nez PS2.Myslis ze pocitac tak za 15 tacu je horsi nez PS2 kterej stoji 6 tis(i shrou GT4)?vis co je vubec v tom PS2?
vita1
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod L-Core 12. 5. 2005 10:19

vita1 píše:to fnuk a kernel_panic:myslim si ze PC je rychlejsi nez PS2.Myslis ze pocitac tak za 15 tacu je horsi nez PS2 kterej stoji 6 tis(i shrou GT4)?vis co je vubec v tom PS2?
Nevím, co myslíš tím "rychlejší" nebo "horší". Vím ale, že principu emulace PS2 na PC vůbec nerozumíš... Emulaci GT4/PS2 na počítači za 15 táců (a s příslušným emulačním sw) samozřejmě rozjedeš - ale kupovaném někdy po roce 2010...
... do 255 znaků se nic pořádného nevleze, takže raději nic ...
L-Core
Junior

Odeslat příspěvekod AL@H 12. 5. 2005 10:22

Vidiet ze sa tomu vobec nerozumies nejde o realny vykon procesora a podobne. Pc nema dostatocnu prepustnost zbvernic aby stihal emulovat kod PS2 vrealnom case a prerabat ho na PC.
AL@H
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod J_A_M_A 12. 5. 2005 10:34

no, pokial viem tak v PS2 je procesor RISC a ten asi velmi velmi tazko naemulujes na beznom PC....hlavne koli jeho priepustnosti ako pise al@h...
J_A_M_A
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod kernel_panic [passed] 12. 5. 2005 14:32

vita1 píše:myslim si ze PC je rychlejsi nez PS2.Myslis ze pocitac tak za 15 tacu je horsi nez PS2 kterej stoji 6 tis(i shrou GT4)?vis co je vubec v tom PS2?

zkusím ti to uvést na příkladu, kterýmu bys mohl porozumět...

představ si, že chceš pověsit poličku na zeď...ale doma máš jen sbíječku...

už to chápeš ??? :)

apropos...na dnešním počítači za 15k...lze teprve jakž takž plnně emulovat PSX1... :)
k bití internetovejch nihilistů jsem už příliš starej, ale za ty roky mně narostl krunýř, o kterej se vždy báječně rozplácnete; takže, mám zůstat čelem nebo?
kernel_panic [passed]
Přeborník Živě roku 2008