Prevod *.SAM (AmiPro) do *.DOC - cim?

Všechny ostatní programy, které nemají samostatnou sekci

Moderátor: Moderátoři Živě.cz

Odeslat příspěvekod Abox 10. 6. 2005 10:19

Zdravim, potrebuji viz. %SUBJ%.
Jedna se o verzi AmiPro 3.1, a je potreba to prevest do Wordu 2003. Na MS jsem sice nejaky prevodnik nasel, ale ten jede do verze Office 2000?.
Zkousel jsem nainstalovat i Office 97, tam je ten prevodnik soucasti, ale ty vysledky po prevodu jsou dosti zalostne.
Mate nekdo nejaky odzkouseny tip na prevod?
Jedna se o "hafo" souboru, nejaky hromadny prevod by byl idealni.

Gugla jsem uz prochazel, ale nejcasteji byl odkaz prave na ten MS prevodnik. Diky za kazde nakopnuti...
Abox
Pokročilý

Odeslat příspěvekod sun_li 10. 6. 2005 11:01

Abox píše:Zdravim, potrebuji viz. %SUBJ%.
Jedna se o verzi AmiPro 3.1, a je potreba to prevest do Wordu 2003. Na MS jsem sice nejaky prevodnik nasel, ale ten jede do verze Office 2000?.
Zkousel jsem nainstalovat i Office 97, tam je ten prevodnik soucasti, ale ty vysledky po prevodu jsou dosti zalostne.
Mate nekdo nejaky odzkouseny tip na prevod?
Jedna se o "hafo" souboru, nejaky hromadny prevod by byl idealni.

Gugla jsem uz prochazel, ale nejcasteji byl odkaz prave na ten MS prevodnik. Diky za kazde nakopnuti...

Hmm, kdyz jsem to naposled resil, na office 2000 pomohlo tohle:
Ami332.zip
http://www.filelibrary.com/Contents/Windows/131/1.html

a zkopiruj to do
C:\Program Files\Common Files\Microsoft Shared\TextConv

pripadne zkus tohle:
WorksTextConv.zip
http://office.meetholland.com/message/129027.aspx

Co byl, ale problem byly obrazky to jsem z toho AmiPro nevymamil:-( A google mlcel...Jestli se Ti to povede dej vedet
sun_li
Junior

Odeslat příspěvekod dejvo 10. 6. 2005 11:46

uz je to par rokov co som to robil ale vtedy existoval nejaky free plugin do wordu ktory umoznil to ze sa dali ami subory normalne otvorit vo worde. stiahol som ho odniekial free. ale to uz fakt neviem odkial...

samozrejme ze uplne dokonale rovnako tie dokumenty nevyzerali ale podstatne bolo aby sa nemuselo vsetko prepisovat. nejake drobne upravy formatu a bolo to..
dejvo
Junior

Odeslat příspěvekod Abox 10. 6. 2005 11:53

No co jsem zkousel pluginy (i ty viz. vyse), tak tyhle nejedou pod Office 2003 (kdyz dam Otevrit - soubory typu AmiPro (*.SAM), tak je ani nenabidne).
viz. http://support.microsoft.com/kb/212265/cs
Kazdopadne zatim dik, jdu hledat dal...
Abox
Pokročilý

Odeslat příspěvekod sun_li 10. 6. 2005 13:32

Abox píše:No co jsem zkousel pluginy (i ty viz. vyse), tak tyhle nejedou pod Office 2003 (kdyz dam Otevrit - soubory typu AmiPro (*.SAM), tak je ani nenabidne).
viz. http://support.microsoft.com/kb/212265/cs
Kazdopadne zatim dik, jdu hledat dal...

Sehnat nekoho kdo ma 2000
ps.
Kolega to ted zkousel a s tim mrkvosoftim pluginem mu to funguje i na office 2003! Sice to protestuje, nekolikrat spadne, ale funguje!
sun_li
Junior

Odeslat příspěvekod Abox 10. 6. 2005 14:13

No s tim Office 2000 je to problem, oni tam maji jen 2003, a chtel jsem, at si to muzou delat sami (jak rikam, tech dat je hrubo).
A ja jim to tady prevadet jedno po druhem nebudu.
No a v te verzi 2003 ten prevod z AmiPro mi nabizi, ale pouze v pripade, ze jsem k tem 2003 cvicne nainstaloval do jineho adresare i verzi 97. Pak se ty filtry ukazovaly v obou verzich.
Pokud ten plugin hodim do "cistych" 2003, tak ani tuk.
Abox
Pokročilý

Odeslat příspěvekod sun_li 10. 6. 2005 14:19

Abox píše:No s tim Office 2000 je to problem, oni tam maji jen 2003, a chtel jsem, at si to muzou delat sami (jak rikam, tech dat je hrubo).
A ja jim to tady prevadet jedno po druhem nebudu.
No a v te verzi 2003 ten prevod z AmiPro mi nabizi, ale pouze v pripade, ze jsem k tem 2003 cvicne nainstaloval do jineho adresare i verzi 97. Pak se ty filtry ukazovaly v obou verzich.
Pokud ten plugin hodim do "cistych" 2003, tak ani tuk.

97? To je divny...u kolegy to probihalo takhle, zainstalil na 2003 ten plugin, kliknul pravym mysitkem na *.sam otevrit v programu word, word kleknul. Otevrel prazdny wordowsky dokument:
V nem dal otevrit, kricelo to: Opravdu si prejete otevrit tento soubor? Pri poslednim zpusteni zpusobil vaznou chybu, ignorovali jsme to a on to prevedl.
sun_li
Junior