Pochlubte se bordelem v registrech

Všechny ostatní programy, které nemají samostatnou sekci

Moderátor: Moderátoři Živě.cz

Odeslat příspěvekod goodoldalex 17. 12. 2005 21:29

Mne naslo 1157 "chyb". Widle boli nainstalovane v aprili, su pravidelne aktualizovane a okrem ineho bol nainstalovany a neskor odinstalovany SP2. PC sa v tejto oblasti nijak mimoriadne nesetri.

Kazdopadne, co ten registry cleaner nachadza su s prepacenim uplne picoviny. Odkazy na neexistujuce subory, prazdne polozky a neplatne odkazy v ramci registrov - taketo opravy nikomu nepomozu, jedine mozu znefunkcnit programy ktore potrebuju niektore tieto polozky. Ostatne uz rychlost skenovania ukazuje na to aky je ten program dokladny... Skoda namahy.
goodoldalex
Junior

Odeslat příspěvekod Ertefol 17. 12. 2005 21:31

127 chyb... Windows XP, nainstalováno cca před rokem, před měsícem čištěno TweakNow REGCleaner (taky cca 100 chyb)...
Ertefol
Junior

Odeslat příspěvekod KillerZero 17. 12. 2005 21:58

Kruci, přišel jsem o prvenství se svými 3165 problémy :(
KillerZero
Junior

Odeslat příspěvekod KillerZero 17. 12. 2005 22:00

goodoldalex píše:Mne naslo 1157 "chyb". Widle boli nainstalovane v aprili, su pravidelne aktualizovane a okrem ineho bol nainstalovany a neskor odinstalovany SP2. PC sa v tejto oblasti nijak mimoriadne nesetri.

Kazdopadne, co ten registry cleaner nachadza su s prepacenim uplne picoviny. Odkazy na neexistujuce subory, prazdne polozky a neplatne odkazy v ramci registrov - taketo opravy nikomu nepomozu, jedine mozu znefunkcnit programy ktore potrebuju niektore tieto polozky. Ostatne uz rychlost skenovania ukazuje na to aky je ten program dokladny... Skoda namahy.

Nemáš tak docela pravdu, ty zbytečný položky zbytečně nafukujou registr a tak zcela zbytečně zpomalujou start systému. Mít v registrech odkazy na neexistující soubory je naprosto zbytečný.
KillerZero
Junior

Odeslat příspěvekod Petr.kkk 17. 12. 2005 22:46

Co je to HKEY CLASSES ROOT a nějaká čísla a písmena???Nejde to odstranit >:-[]
Petr.kkk
Junior

Odeslat příspěvekod mbing 17. 12. 2005 22:48

Větev HKEY CLASSES ROOT nemaž!
Nemám problémy s alkoholem, mám problémy bez něj.
mbing
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Eva_M 17. 12. 2005 22:49

Petr.kkk píše:Co je to HKEY CLASSES ROOT a nějaká čísla a písmena???Nejde to odstranit >:-g]

Napiš zcela přesně, co ti to tam píše.
Pravidlo č.1: Netrapte se kvůli maličkostem !
Pravidlo č.2: Všechno jsou maličkosti !
(R.Eliot, kardiolog)
Eva_M
Junior

Odeslat příspěvekod edgar 17. 12. 2005 22:50

tak me teda uskodil. Nasel me asi 800 chyb. Tak sem dal vycistit a pak bezel cely odpoledne normalne,ale jak sem ho restartoval tak uz nabihal nejak podezrele dluho a pak nabehl, ale enom prazdna obrazovka s pozadim :(
edgar
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod diosko 17. 12. 2005 23:09

482 - Win XP Pro SP2 instalovany februar (unor) 2002 - registre necistene.
diosko
Junior

Odeslat příspěvekod salko 17. 12. 2005 23:28

No ja som sa pozrel na vysledky toho programu, ale nie som si uplne isty jeho funkcnostou.

Napriklad program CAM2PC ma v jednom kluci ulozenu masku, ako ma ukladat fotky a tento Cleaner ho oznacil na vymazanie, kedze takyto folder neexistuje, ale pritom sa jedna o masku pre vytvaranie suborov pri prenose z fotaku:

[HKEY_CURRENT_USER\Software\nabocorp.\cam2pc\Mask and Renaming]
"Mask"="D:\\users\\Salko\\Dokumenty\\Obrázky\\fotky\\%Y-%m-%d %P"

Takychto prikladov som tam nasiel o dost viac.

Keby som ten Cleaner spustil, tak myslim, ze by som dosiel o dost nastaveni.
A este k tym prazdnym "no contain data" zaznamom, zato ze je nejaky kluc alebo vetva prazdna, podla mna to este neznamena, ze sa ma odmazat. Na toto by vedel odpovedat nejaky odbornik.

Rozhodne takyto Cleaner nie je vhodny pre moje registre.
salko
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Petr.kkk 17. 12. 2005 23:35

Eva_M píše:
Petr.kkk píše:Co je to HKEY CLASSES ROOT a nějaká čísla a písmena???Nejde to odstranit >:-g]

Napiš zcela přesně, co ti to tam píše.
Petr.kkk
Junior

Odeslat příspěvekod Petr.kkk 17. 12. 2005 23:46

Ještě ,že je nástroj obnovení systému.Přestal fungovat přehrávač na DVD a ještě několik úplných ,,zbytečností//.Všem doporučuji :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Petr.kkk
Junior

Odeslat příspěvekod X__ 17. 12. 2005 23:50

Petr.kkk: No to se dalo čekat, proto jsem to testování nechal na Vás :)
年度新入社員入社式、社長あいさつの概要を掲載しました。
X__
Dočasný BAN

Odeslat příspěvekod Petr.kkk 17. 12. 2005 23:53

X píše:Petr.kkk: No to se dalo čekat, proto jsem to testování nechal na Vás :) /quote]
Je to horší,nejde nic.Defragmentace,obnovení systému atd.Bezva,že by přeinstalace?? :mrgreen: K***a

//khihihi: zdržíme sa vulgarizmov, áno? Jaké vulgarismi? Je to v ***** :-/ Místo obnovení sistému naběhne bílá obrazovka.Jde obnovení spustit jinak?? :roll:
Naposledy upravil Petr.kkk dne 18. 12. 2005 00:05, celkově upraveno 1
Petr.kkk
Junior

Odeslat příspěvekod Horst_ 18. 12. 2005 00:04

Zkusil bych v programu použít volbu "Restore Removed Entries"
Horst_
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka