Pochlubte se bordelem v registrech

Všechny ostatní programy, které nemají samostatnou sekci

Moderátor: Moderátoři Živě.cz

Odeslat příspěvekod Mike.M 23. 12. 2005 11:37

Ja na celeru 500 mam taky peknyObrázek

ale vcera jsem asi takych 200 polozek vymazal manualne, same knlice od odinstalovanych programu. Jo W2000 uz asi 3 leta.128 RAM. A jede svizne docela.
Zivot je kurevsky tezky.
Mike.M
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod night.sky 23. 12. 2005 23:10

4043 - nový rekord? :P

1,5 roku WixXP, instalované na Win98 (3 roky???)

Už delší dobu odkládám přeinstalaci. Windowsy mám víceméně už jen kvůli jednomu specializovanému programu. (Jinak řečeno, ať žije dual boot :wink:).

Obrázek
night.sky
Junior

Odeslat příspěvekod McLaren 24. 12. 2005 13:51

Tak necelej měsíc po instalaci winů a 702 problémů :wink:

:-/
Audi A4 2.5Tdi Quattro <3
McLaren
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod salko 24. 12. 2005 14:21

Ludia vy sem pisete, ze mate XY problemov v registroch, ale na 80% sa nejedna o problemy, ale o vypis nejakeho vadneho programu, ktory nevie co je problem a co problem nie je. Ten program nepozna cinnost vsetkych programov a nepozna princip ukladania uzivatelskych udajov do registrov (co je logicke).
Co je zle na tom, ze je v registroch prazdna polozka? Tento program je nicitel windowsov a keby boli Admini fora co k comu, tak uz tento thread davno vymazu. Pokial si tento thread otvori menej skuseny uzivatel windows, stiahne si ten program a pouzike funkciu Repair, tak si zbytocne sposobi problemi.
Admini, prosim, zamknite toto vlakno a vymazte ho.
salko
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod LoWang 24. 12. 2005 14:49

Takové ty všelijaké čistící programy si všecky myslí, že ví nejlíp co v registru má a nemá bejt, takže prosím slepě neodstraňovat všecko, co kdejaký chytrý čistič označí za nebezpečné nebo zbytečné, ale prosím vás - máme internet a google, takže v zájmu zdraví vašeho OS si věci nejdřív trochu rozmyslete pohledejte co jsou to třeba ty MRU listy atd. Todleto např není žádný problém a nevím proč to tak ty programy jako RegCleaner nabo AdAware označují - je to seznamu Most Recently Used programů a dokumentů. Myslím, že to pak wokna nabízej pro rychlejší nalezení toho, co už človšk použil. No a nebezpečné to můře bejt jen pro paranoiky:-\

Podle mě je nejlepší Norton System Works a program WinDoctor. Ten zkuste. No ale eště lepší bude, když si přečtete třeba tendle článek:
Nejlepší obrana proti spyware a virům
Those that are last, may yet be first
LoWang
Junior

Odeslat příspěvekod Michal.Maniak 24. 12. 2005 15:01

Měsíc po instalaci...765 problémů
Michal.Maniak
Junior

Odeslat příspěvekod gape 25. 12. 2005 12:48

Wind XP před rokem přes 800 problémů. Kontrola přes Tune Up. :)
gape
Junior

Odeslat příspěvekod Mike.M 28. 12. 2005 09:20

salko píše:Ludia vy sem pisete, ze mate XY problemov v registroch, ale na 80% sa nejedna o problemy, ale o vypis nejakeho vadneho programu, ktory nevie co je problem a co problem nie je. Ten program nepozna cinnost vsetkych programov a nepozna princip ukladania uzivatelskych udajov do registrov (co je logicke).
Co je zle na tom, ze je v registroch prazdna polozka? Tento program je nicitel windowsov a keby boli Admini fora co k comu, tak uz tento thread davno vymazu. Pokial si tento thread otvori menej skuseny uzivatel windows, stiahne si ten program a pouzike funkciu Repair, tak si zbytocne sposobi problemi.
Admini, prosim, zamknite toto vlakno a vymazte ho.

Nazdarek No mas uplnou pravdu, ja mam tech 1700b ale registry a jine serepeticky si vzdy mazu manualne sam. Debilni programek co neco najde tak tomu bych ani za mak neveril. Vsak jeden uz psal, ze se mu podupal PC. Jinak vsechny sluzby a spustene programky a tak je nejlepsi prvne si zistit a pak sup ho do kose popripade uplne. :)
Zivot je kurevsky tezky.
Mike.M
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod MITA 30. 12. 2005 13:55

Tak jsem to testnul a skončil jsem na čísle 40.XP mám nainstalovaný asi půl roku.
MITA
Junior

Odeslat příspěvekod JSzu 27. 10. 2007 00:02

Vsem co maj problemy s timto programem doporucuji ERUNT (je tam i cestina).
Pro obnovu registru se da spustit i z Opravne Konzole, a obsahuje i nastroj NTREGOPT ktery vam po uspesnem vycisteni registru registry defragmentuje.
http://www.zive.cz/default.aspx?article=131726
JSzu
Mírně pokročilý

Předchozí stránka