Jaký P2P program mi doporučíte pro WinME?

Všechny ostatní programy, které nemají samostatnou sekci

Moderátor: Moderátoři Živě.cz

Odeslat příspěvekod elektron(smazano) 25. 12. 2005 19:30

Jaký program mi doporučíte? Já jsem jich už vyzkoušel víc, ale buďto mi to vypsalo, že se nehodí pro Millenia nebo že nejsem připojen k serveru atd. Docela by bodla čeština. Odpovědi změň systém neberu. S WinME jsem docela spokojen. Díky. Jirka.[/b]
elektron(smazano)
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Patrix 25. 12. 2005 20:01

neco vodtad http://prolamy.com/
btw.: az se ti ty milenia zhrouti dej si XPcka :P
Patrix
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Ertefol 25. 12. 2005 20:18

nechcu pindat ale P2P může být i program na torrenty... Myslím, že Azureus je kompatibilní a je i v češtině...
Ertefol
Junior

Odeslat příspěvekod elektron(smazano) 25. 12. 2005 20:29

Ten jem zkoušel a nějak to nejelo. Nejsem nějakej PC znalec. Jinak mam doma na zdi router a jedu pres DHCP protokol, jinak jeste mam Keri firewall, ale ikdyz ho vypnu, tak nic moc
elektron(smazano)
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod to.tak 29. 12. 2005 11:09

mrkni na http://www.sdileni.cz tam si určitě vybereš.Takhle od boku ti poradit,když nevíš jestli chceš torrent,donki nebo Dc je těžký. vyber si sám.
to.tak
Junior

Odeslat příspěvekod Gadelat 29. 12. 2005 11:14

Ta stranka nieje tym, co byvala :arrow: sdílení.cz čeká na nového majitele

Když jsme před dvěma roky spuštěli s pár kolegy v relativní skromnosti a klidu první verzi stránek http://www.sdileni.cz naším vytyčeným cílem byl malý web pro hrstku nadšenců zabývající se p2p sítěmi.

Postupným časem se z hrstky stala masa a z malého webu moloch.
Momentální stav je takový že molocha už nikdo z nás nemá čas řídit a směrovat ho ke světlým zítřkům. Je tedy třeba mu najít nového majitele. :-/
Gadelat
Junior

Odeslat příspěvekod Wracker 29. 12. 2005 11:19

elektron píše:Ten jem zkoušel a nějak to nejelo....../quote]
kouzlo spočívá v tom, že si musíš vybrat uživatele ( nejlépe s připojením LAN, ADSL....) od kterýho to poletí a má volné sloty....ne tam jen jak trdlo oklika všechny co maj připojení 56kb/s :mrgreen: mě třeba dc++ asi 2x letělo 1,56MB/s a to mam připojení u down 128 :wink: ( mam i sreen shot jako důkaz :-B )
Wracker
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Gadelat 29. 12. 2005 12:01

Klamar, v profile mas napisane 256kbps :lol:
E6850, GF8800GT, 3GB RAM (1x OCZ 1GB, 2x Kingston 1GB), Asus Maximus Formula, WD 250GB, Seasonic 400W, 19" Asus VW198
Gadelat
Junior

Odeslat příspěvekod cIIII 29. 12. 2005 12:20

Tak to byl 100% fake :lol: Nebyl to náhodou zaručeně novej Harry Potter? :wink:
cIIII
Junior

Odeslat příspěvekod oooooooooo 29. 12. 2005 12:52

elektron píše:Jaký program mi doporučíte? Já jsem jich už vyzkoušel víc, ale buďto mi to vypsalo, že se nehodí pro Millenia nebo že nejsem připojen k serveru atd. Docela by bodla čeština. Odpovědi změň systém neberu. S WinME jsem docela spokojen. Díky. Jirka.o/b]

No spokojenost bohuzel konci pokud chces uzivat p2p klienty kteri jsou respektovani-nebanuje se za ne na treba privat trackerech u torrentu ktere jsou dost rychle-nemyslim cz hruzy,nemusis si cpat rozezranou javu abys mel jednoho z mala dobrych klientu -azureus ktery ti na ME pobezi.Na dc++ novy strong nedavno byl jen pro xp, od kterysi verze ted uz je opět i pro 98 tak predpokladam ze ME nebude problem ale obecne nevyuzijes DHT a jiny vychytavky u torrentu -tedy budes vecne brecet ze sosas pomalu.Mozna by to resily 2 OS protoze rek bych ze ME dnes fakt v tomto te silene omezi.
oooooooooo
Pokročilý

Odeslat příspěvekod MMKS 29. 12. 2005 12:55

já používám Strong DC++ a nedokážu si představit, že by se svým grafickým rozhraním nefungoval v Me. Teď jsem docela unešený z Aresu (nestahovat ze Slunečnice! - jejich verze mě nefungovala). Oba jsou jednoduché, v češtině, stahují rychle a vyhledávají sami a neusí se pořád hledat nějaké trackery atd.
MMKS
Junior

Odeslat příspěvekod botepidemic 29. 12. 2005 13:00

Wracker píše:kouzlo spočívá v tom, že si musíš vybrat uživatele ( nejlépe s připojením LAN, ADSL....) od kterýho to poletí a má volné sloty....ne tam jen jak trdlo oklika všechny co maj připojení 56kb/s :mrgreen: mě třeba dc++ asi 2x letělo 1,56MB/s a to mam připojení u down 128 :wink: ( mam i sreen shot jako důkaz :-B )s/quote]

mno tak to bych nerek :) to byl zase nejakej dc++ fake
botepidemic
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod botepidemic 29. 12. 2005 13:02

elektron píše:Jaký program mi doporučíte? Já jsem jich už vyzkoušel víc, ale buďto mi to vypsalo, že se nehodí pro Millenia nebo že nejsem připojen k serveru atd. Docela by bodla čeština. Odpovědi změň systém neberu. S WinME jsem docela spokojen. Díky. Jirka.o/b]

ja jsem pouzival dc++ a jelo mi to dobre

s winME by si nemel byt spokojen .)
botepidemic
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod aaadam (novy) 29. 12. 2005 13:28

Jednoznacne StrongDC. Neni sice tak rychly, ale je spolehlivejsi nez torrent a fake soubor poznas na prvni pohled. A podporuje segmenty, takze ti muze jet taky docela rychle.
aaadam (novy)
Junior

Odeslat příspěvekod to.tak 29. 12. 2005 16:25

Aha, tak to je škoda.Ty stránky byly perfektní. Kdo hledal rozumy o P2P tak tam našel co potřeboval.
to.tak
Junior

Další stránka