Moderátor: Moderátoři Živě.cz
kouzlo spočívá v tom, že si musíš vybrat uživatele ( nejlépe s připojením LAN, ADSL....) od kterýho to poletí a má volné sloty....ne tam jen jak trdlo oklika všechny co maj připojení 56kb/selektron píše:Ten jem zkoušel a nějak to nejelo....../quote]
elektron píše:Jaký program mi doporučíte? Já jsem jich už vyzkoušel víc, ale buďto mi to vypsalo, že se nehodí pro Millenia nebo že nejsem připojen k serveru atd. Docela by bodla čeština. Odpovědi změň systém neberu. S WinME jsem docela spokojen. Díky. Jirka.o/b]
Wracker píše:kouzlo spočívá v tom, že si musíš vybrat uživatele ( nejlépe s připojením LAN, ADSL....) od kterýho to poletí a má volné sloty....ne tam jen jak trdlo oklika všechny co maj připojení 56kb/smě třeba dc++ asi 2x letělo 1,56MB/s a to mam připojení u down 128
( mam i sreen shot jako důkaz :-B )s/quote]
elektron píše:Jaký program mi doporučíte? Já jsem jich už vyzkoušel víc, ale buďto mi to vypsalo, že se nehodí pro Millenia nebo že nejsem připojen k serveru atd. Docela by bodla čeština. Odpovědi změň systém neberu. S WinME jsem docela spokojen. Díky. Jirka.o/b]
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků