Jak zachránit maily v Thunderbirdu?

Všechny ostatní programy, které nemají samostatnou sekci

Moderátor: Moderátoři Živě.cz

Odeslat příspěvekod Caddy 27. 1. 2006 10:08

Mam nasledujici problem - musel jsem preinstalovat PC a po prvnim otevrnei Thunderbirdu v novem systemu byl tento samozrejme cisty. Vi nekdo, jak do nej dostat zpet maily a treba i nastaveni, co v nem byly predtim? Kam to ukryva? Uz jsem v zoufalstvi prekopiroval i komplet document and settings do noveho systemu a stejne nic, ac se tam slozka thunderbirdu vyskytuje hned nekolikrat....pomuze mi nekdo, kde je zakopany pes? Diky moc za zachranu...
Caddy
Junior

Odeslat příspěvekod christian 27. 1. 2006 10:20

Takze v documents and settings->tvoje username->data aplikaci->thunderbird->profiles najdes profily,ktery maj v nazvu nejaky znaky.default. Kdyz je prohrabes tak bys tam mel najit slozku Mail a v ni slozky pojmenovany jako mas v Thunderbirdu jednotlive ucty..
Ve slozce mail by mely byt uchovany vsecny tvoje emaily..

A jeste mala poznamka.. V Nastroje ->nastaveni uctu->ostatni tam najdes polozku mistni adresar a tam muzes nastavit cestu do jaky slozky chces uchovavat postu..
Naposledy upravil christian dne 27. 1. 2006 10:22, celkově upraveno 1
die('Hacking attempt');

Kdo se chce zapojit do alpha testu nové verze aplikace SuperFórum pro Android, napište mi soukromou zprávu.
christian
Junior

Odeslat příspěvekod Caddy 27. 1. 2006 10:27

christian: diky, tohle jsem tam i nasel, ale v tech slozkach zadne maily nejsou, jen podslozky, pokud ten ucet nejake obsahoval....
Caddy
Junior

Odeslat příspěvekod Caddy 27. 1. 2006 10:28

Orim: kdybych znal, asi bych ted nemel tenhle problem... :) Diky za tip, priste vyzkousim...
Caddy
Junior

Odeslat příspěvekod christian 27. 1. 2006 10:35

Prave ty maily jsou ulozeny v souboru Inbox (bez pripony)
die('Hacking attempt');

Kdo se chce zapojit do alpha testu nové verze aplikace SuperFórum pro Android, napište mi soukromou zprávu.
christian
Junior

Odeslat příspěvekod Caddy 27. 1. 2006 10:44

christian: no, ale kdyz jsem to zkopiroval a stejne to nenacte....to se musi jeste nejak importovat? No az budu doma, jeste na to kouknu, kazdopadne diky
Caddy
Junior

Odeslat příspěvekod christian 27. 1. 2006 10:50

Protoze musis zjistit jaky profil je aktivni.. To zjistis z profiles.ini z klice Path :-) Nebo jak jsem psal si zmenis cestu ke slozce, kde chces uchovavat zpravy a to pak nemusis hledat ten profil :-)
die('Hacking attempt');

christian
Junior

Odeslat příspěvekod Caddy 27. 1. 2006 10:52

paneboze...no az budu doma, tak se inspiruju, pokoukam a kdyztak dam vedet :)
Caddy
Junior