zakódovaný soubor rar

Všechny ostatní programy, které nemají samostatnou sekci

Moderátor: Moderátoři Živě.cz

Odeslat příspěvekod yonderboy 13. 4. 2006 09:49

Ahoj všem, abych ušetřil místo zararoval jsem si nějakou muziku a dal si na ten soubor kód. Ten sem samozřejmě zapomněl. Existuje nějaký způsob, jak se k souborům dá dostat, nebo to můžu rovnou smazat?

Ps: jestli tady ta otázka už někdy padla, moc se omlouvám. zodpovědně jsem prošel fórum, ale nikde na to nenarazil

Za případnou pomoc, děkuju.

David
yonderboy
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod mapupsa 13. 4. 2006 10:08

Existují na to programy, takže rozhodně nemaž a vyčkávej na další odpovědi.

MK
mapupsa
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod yonderboy 13. 4. 2006 10:12

nějaký sem si vygoogloval. sou ale většinou placený. teď v práci nemám booka, takže nevyzkoušim, jestli mi pomůže i nějaká trial verze. Existuje nějaký "zaručený" program, který mi pomůže? Většina používá brutal force atak - mám trochu strach jak dlouho to může trvat. :-/
yonderboy
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod martin88 13. 4. 2006 10:14

Dostať sa k súborom ide iba cez platné heslo. Môžeš použiť napr. program RAR Password Cracker. Sú 2 metódy získania hesla: použitie slovníka/slová zo slovníka/, alebo hrubá sila /abecedne sa vyskúša každá kombinácia/.Dopredu ale upozorňujem, že to bude trvať svinsky dlho, takže nemá cenu to ani skúšať ak nebude použitá 1. metóda.
Hovor múdro, nepriateľ načúva.
- S. J. Lec -
martin88
Junior

Odeslat příspěvekod iv93 13. 4. 2006 10:15

Zadny zaruceny program neexistuje. Pokud je heslo delsi, muze to trvat i stovky let...
Urcite zvysis pravdepodobnost uspechu, pokud nejak dokazes zuzit pocet pouzitych znaku, napr. vis, ze jsi pouzil jen mala pismena atd. Cim vice znaku prichazi v uvahu a cim je heslo delsi, tim mizivejsi je nadeje. Heslo "obejit" nelze, pouze uhadnout.
iv93
Junior

Odeslat příspěvekod yonderboy 13. 4. 2006 10:17

já sem to raroval tak před rokem, sou tam starý pecky o který bych nerad přišel. jediný co vim tutově je, že jsem nepoužil čísla. snad to pomuže. jinak surfim jak vo zivot, nejaky programky sem nasel, tak budu zkouset. diky moc za reakce ...
yonderboy
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Chupacabras 13. 4. 2006 13:48

yonderboy píše:... abych ušetřil místo zararoval jsem si nějakou muziku ... /quote]

Ak je to mp3 a pod. tak si moc miesta ušetriť nemohol.
Skôr mi to pripadá, že chceš odhesliť nejaký súbor, ktorý ti nepatrí...
Chupacabras
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Pritel 13. 4. 2006 14:08

buď, nebo také některé servery používají hesla, pro stahování mp3 která jsou právě zararována :)
Když je hodný server, napíše heslo hned pod stahovanou muziku (většinou to bývá nějaká www stránka).
Když je nepřející, musíš se k heslu nějakým způsobem proklikat (přes reklamy...)
HP Pavilion PC Elite HPE-130cs,i7-860,8GB DDR3, 1500GB,DVDRW,GT260 ...Win7 64-bit
Pritel
Junior

Odeslat příspěvekod Abox 13. 4. 2006 14:27

Ted si nejsem jisty, jestli to jde i u RARu, ale kdysi jsem takhle prisel o heslo (hlava derava) do sveho ZIPu.
A v jednom tom "odheslovavaci" byla volba, ze pokud mas alespon jeden rozbaleny soubor, ktery je v tom ZIPu, tak on ho porovnal a heslo nezjistil, ale pomoci nejakeho toho vnitrniho hashe ? rozbalil i ty ostatni. Zkus se ubirat touto cestou - zkusim se na to mrknout, ale ted neni cas.
Abox
Pokročilý

Odeslat příspěvekod oooooooooo 13. 4. 2006 15:08

Ja zkousel programek na lamani hesel u raru-vytvoreny soubor s jednoduchym 7 pismenym heslem by mi odhesloval za tak dlouho ze pokud bych tam nemel klice k jadernymu kufriku tak to nemelo vyznam.
oooooooooo
Pokročilý

Odeslat příspěvekod christian 13. 4. 2006 16:21

Ja myslim,ze tu je dost odkazu na zpusob jak zjistit heslo.. LOCK
die('Hacking attempt');

Kdo se chce zapojit do alpha testu nové verze aplikace SuperFórum pro Android, napište mi soukromou zprávu.
christian
Junior

Odeslat příspěvekod adams 13. 4. 2006 16:30

Obrázek
-
adams
VIP uživatel