Nefunkčnost ICQ 5.04

Všechny ostatní programy, které nemají samostatnou sekci

Moderátor: Moderátoři Živě.cz

Odeslat příspěvekod Iceman 13. 7. 2006 08:32

Takže problém je takovýto při přihlašování se objeví okno s tím, že buď můžu dát aktualizaci nebo ho zavřít. Aktualizace nejde z hlediska nainstalované češtiny a přeinstalace by nebyla problém jenže s ní přijdu i o historii v icq :-/ a to nechci. Jde o to jestli je nějaký způsob jak to obejít aby se dala vytáhnout historie.
Iceman
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod kernel_panic [passed] 13. 7. 2006 08:41

pokud vím, tak historie se ukládá do separátních xml souborů naprosto vně instalaci ICQ...obvykle do %appdata%\ICQLite\HistoryDB\[UIN]
k bití internetovejch nihilistů jsem už příliš starej, ale za ty roky mně narostl krunýř, o kterej se vždy báječně rozplácnete; takže, mám zůstat čelem nebo?
kernel_panic [passed]
Přeborník Živě roku 2008

Odeslat příspěvekod Já Osobně 14. 7. 2006 10:21

Iceman píše:přeinstalace by nebyla problém jenže s ní přijdu i o historii v icq :-///quote]
Nepřijdeš, věř mi :wink: Včera jsem přeinstalovával a historie zůstala netknuta :mrgreen:

Já Osobně 8)
Já Osobně
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod lamaa11 14. 7. 2006 11:03

Mam tyakyto problem. Nainstalovala som si ICQ 5.1. Icq mi ide ale nejde mi xtraz a stale vypisuje nejaku chybu v skripte tejto stranky. Udava ze lenght ma hodnotu nula alebo nie je objekt. Co mam spravit. Poradte mi pls.Neviem si rady. Dik
lamaa11
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Zdeny 14. 7. 2006 11:50

Jak jiz bylo receno, historie zustane zachovana.

Pred casem se tento problem resil zde http://forum.zive.cz/viewtopic.php?t=32160&highlight=
Zdeny
Junior